Monday, January 11, 2010

Suka Suki

aku nak type n3 yang kurang hidayah hari ni.. ada aku kesah!!??

pagi tadi aku terbangun lewat.. pukul 6++ baru aku tersedar dari pengsan.. akibat kesan ubat migrain yang aku telan malam semalam..

aku lewat kuar rumah.. natijahnya sure la lewat masuk opis.. terus aku pasang niat "sahaja aku ambik BK pada hari ini kerana terlewat bangun"

aku tak drift ari nie.. aku bawak jiwang2.. aku lewat kuar rumah 15 menet je.. jem gila bab* kat nkve - seksyen 7 shah alam..

kat seksyen 7.. aku sanggap sorang2 dalam jem.. mata aku pun melilau tengok gelagat orang.. majoritinya student UiTM.. tiba2 mata aku terlekat kat 2 orang remaja.. dressing macam budak AD (art n design) .. aku dulu student uitm gak.. senang nak detact budak tu course apa.. tengok dressing jee.. gothy bergerak slow dalam jem.. budak dua orang tu membelakangi aku.. yang membuatkan aku tertarik kat budak 2 orang tu pasal.. sorang lelaki sandang beg, tak de yang luar biasa pun.. haaa! sorang lagi baju fit solid, seluar ketat melekat, rambut tocang tegak.. jari kepit rokok.. dalam hati aku.. pompuan ni awek dia kot.. sebelum masuk kuliah ko berasap dulu ek.. teringat zaman aku study.. masuk toilet tetiba bau rokok.. erm.. abaikan je.. jangan curik milo 3 in 1 aku dah la...

yes aku berjaya melintas couple tu.. maknanya trafik lite dah kaler ijoo.. ntah kenapa aku masih tertarik nak tengok diorang.. laaaa....~ hek eleee... ada misai.. apa ke heee dressing ko cenggitu yob ... rusak rusak.. hilang nostalgia aku tentang budak kolej aku smoking..

tuka topik.. pling!!
.
.
semalam balik dari Mines dengan family aku.. aku sempat layan AJL sikit sebelum pengumuman juara AJL sebelum aku pengsan sebab migrain.. sedikit komen pasal AJL;

aizat (pergi) – aku memang menjangkakan lagu ni jadi juara.. performance aizat memang best.. ada unsur2 sentimental value kat lagu ni yang aku rasa membolehkan juri tertarik untuk vote for this song..

yuna (dan sebenarnya) – sangat suka performance dia.. sangat bersahaja, gimik yang simple dan unik.. lirik dia biasa.. tapi combination dengan melodi jadi best.. lagu ni jadi menarik..

faizal tahir (bencinta) – lirik dia agak menarik.. aku cuma kurang berkenan melodi dia.. bagi aku tak smooth.. dan kene kerut2 dahi.. tarik2 rambut.. bongkok2 badan nak tarik lagu ni hahaha..

persembahan terbaik – (aizat kau aku) – ntah.. tak nampak sangat tang mana yang menarik persembahan dia.. mungkin bebudak cekolah involve kot.. aku memang layan lagu nie.. nak komen sikit pasal persembahan kumpulan hujan.. dia nak tiru gimik ala2 black eye peace punya performance [klik sini] ... hehehe lebih kurang laa.. klaka tgok muka Noh time tu.. try again guys..

vokal terbaik (black – aku cinta sayang kamu) – suara dia memang tinggi.. mungkin sama range dengan lan MUH.. fiq mentor atau mungkin amy search.. semalam kalau tak salah pendengaran.. amy search ada terkucil sikit.. but still love his voice!!


:: tak de yang senonoh muka si noh ni.. :: kenapa aku letak gambar dia? :: suka suki aku la :: hahahahaha ::


*nota lutut - ntah!! aku type ikut sukati jee.. miyahahaha!!

12 comments:

akira said...

huh... semalam aku dengar kat hot fm je..
ptg td nak layan video die..
ces GB g delete plak sume..
dem btol...
so..as expected aizat menang.
yuna pun menang.
faizal tahir menang pun okeh.
aku suke beliau..
hmmm..aku aim next year aku nak g konser AJL ke 25.. aku nak tengok live..huh~..
kuat berangan kan aku..hahahaha

army4war said...

biar kuat berangan.. jangan kuat bohong! hahaha...cita2 nk tgok AJL live tu tak la tinggi sangat cita2 nya.. boleh setting ehehe.. next year mari kita usahakan.. chayok!! hahaha

akira said...

yeahaa...kite aim sesame ek..
x kire x kire...
emo aku semalam xleh tgk AJL..hahahaha...

akira said...

huh..aku ade vc performance lagu hujan semalamm...
xnak bagi kat ko...
dengki..hahahahaha...
saje je letak gamba noh..
huhuhuhuhu >>:P

army4war said...

akira - oi dengki.. bak la oi.. hahah!! tau la noh tu cute.. tak pe aku leh dolod sendrik keh keh keh..

~@k1 is @utuMn!~ said...

btl!!
nmpk sgt hujan tiru dalam utube tyme oprah n BEP 2..
lawak gak sbb x brape jadi...
eh2~
mira...
xde pape laa! hehe

army4war said...

aki - ko nak kene lompang ke aki?? baik ekau bgtau.. apo yang ekau nak cakap tadi..ekau nak rasa penangan NOh ke.. auww~~ oh noh!! hak hak hak..

Cheni said...

kenapa mira tak sokong hafiz?















aku pelik.

army4war said...

kak niz - dalam af.. hafiz the best.. bila dia dah masuk dalam skop yang lebih besar.. dia kene bersaing dengan ramai yang super best untuk menambat hati saya.. hahaha...

Lolo said...

@mira n @akira wakakaka.. aku akan igt korg nye azam nk g tgk ajl..
psl ujan tu xyah la.. haha mmg dari dulu aku x bape suke ujan..

tapi stage performance diorg mase ajl tu membuatkan aku rase -ve terhdp diorg haha.. adek aku komen time hujan tu nyanyi "boring giler.." wpon dier suke lagu ujan..

akira said...

ahahks...
ala.. ktorg aimed jek.
lum tentu dapat..hahaha..
btw.aku memang minat inde band mesia nih..dlu suker MUH..
tapi since lan kuar..aku dah kureng..
aku gilesss layan hujan ni since lagu mencari konklusi..
makin layanz plak ngan liriksss nyee..
wieee...
suke ato tidak.
terpulang.
telinga Tuhan kasik 2 ketol sorang.
sendiri punye taste..ahaks :p

army4war said...

@lolo hujan itu rahmat.. tak baik tak suka hujan.. (ahahahahaha...)

aku tak pernah kutuk kumpulan spoon dan rosnah mat aris kegemaran ko.. tak baik kutuk kumpulan hujan aku.. huk huk huk...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin