Tuesday, June 15, 2010

Penuaan

tiba2 server slow sesangat.. tiba2 aku ngantok.. tiba2 ros bg aku link... tiba2 aku terklik link tersebut..

chaaaaa~ ini lah hasilnya selepas aku mengikut arahan dalam web tersebut.. wajah aku yang cumel yang telah dinodai.. wajah yang telah dituakan.. dah tua mancung lak idung aku.. aneh tol... hahaha... macam muka hantu pun ada.. grgrgrgr...



ni pulak hasil dari penuaan nissah selepas 20 tahun.. tahan betul spec ko nissah.. masih pakai spec yang sama selepas 20 tahun?? hahaha!!



terbukti selepas 20 tahun pun... ros masih kelihatan cantik.. mata macam pakai celak.. hahaha... tak sia2 suami ko ngorat ko ros.. hahaha...



loloooooooooooooooooooooooo... baik ko minum anline banyak2 dari skang.. napa tulang rahang ko mengecut??!!! hahaha... tak boleh blah tol la web ni... aku harap ko bersabar lolo... semua ni dusta belaka.. hahahaha



tapi aku memang heran dengan sorang nie... kenapa bila dah tua dia berubah wajah... pasti kini pak tam diselubungi misteri.. macam mana mata paktam boleh tumbuh di pipi.. hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahah... aku gelak mcm nak gila kat opis nie.. senak2 perut aku..


*nota lutut - mahu cuba.. sila lusuri laman web ini http://in20years.com/

14 comments:

akira said...

hahahahahahaaaaaaaaaaa
=))..paktam punye tak leh blah...

aku lak even after 20 years masih bergaya pakai spec half frame... hahahaa

yang paling jadi tu memang gamba ros..
nampak logic sket..yg lain ntah pape..
paktam alien..
ko ngan aku cam hantu..hahahaha

army4war said...

nissah - memang siyes aku gelak kat sni sampao org toleh2.. aku rasa nak nyorok bawah meja time gelak tu hahaha... best tol layan bende ni time server tengah bengong hahaha

Lolo said...

wakakakkakka dari pg td agi aku dok gelak sorg2.. dari drama azman sampai la mate 4 paktam tu.. wakakkakakaa

army4war said...

lolo - memang gambar pak tam tak boley blah... muka aku n nissah paling horror.. tp klaka!! ko tanak wat lolo.. cetss!!

eT said...

hahaha..sabor je la ko ni mira...
abes ko tua kan sume org...

army4war said...

et - aku dh tgok muka ko tua t.. kalau tak, confirm aku akan tuakan gak muka ko hahahah!! aku terhibur!!

kniz said...

gugugugu. pecah perot gelak. to lolo...minum enline cepat!

army4war said...

kniz - muka lolo memang buat gua tersedak.. ko mesti dendam dengan aku kan lolo kan hahahahaha

asbesstos said...

muka ko mcm kene angin amar je.. hahaha

asbesstos said...

muka ko mcm kene angin amar je.. hahaha

army4war said...

kudeng - kemain niat ko nk hina aku.. sampai 2 kali ko post komen yg sama.. dush!!

aizuemi said...

yg penting wa cun wktu tua ni~ hahahha~

army4war said...

zue - hahaha... tak thrill la tak thick drug edict.. hahahaha

aizuemi said...

da tick pun tetap cun syiot~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin