Monday, June 7, 2010

Wedding Zuco dan Fadhil

Sabtu lepas 5 Jun.. konvoi reramai ke serdang dari shah alam dengan kak bye n family.. kak ila n 'maya'.. iera lone ranger.. maro n DBE.. mimi n mumu hehehe tak la.. mimi sorang.. mumu dia aku tak pernah jumpa lagi.. dengar khabar kat area kota damansara hehehe.. jangan kantoi arr mimi.. akak ni sedara spy leman hehehe..


:: peserta rombongan sambil makan ke wedding zue n fadhil ::

:: nanti 'maya' lahir sure dia menghargai auntie2 dia ni kan kak ila hahaha ::


:: diorang dok kutuk gambar nie.. haa aku upload gak.. padan muka aku n maro haha ::

gambarajah di bawah menunjukkan pasangan bahagia Zue dan Fadzil.. dua2 cute!! sweet sangat tgok diorang yang segan2 ahaks!! tak pernah tgok zue make up.. perghhh!! rugi sapa tak tgok hahaha.. jarang tgok diorang berkepit kat opis.. jarang tgok diorang berdating.. baru la ada manisnya bila digandingkan atas pelamin hehehe..

disini terdapat 2 posing yg aku rasa sweet!! i loike...!! nk tgok banyak gambar g blog kak bai hehehe.. aku mendoakan korang bahagia key.. jangan noty2 hehehe.. c ya!


:: pasangan comel bola2 api ::


:: alolololo shuuuitnye hehehe ::


*nota lutut - aku sentiasa mendoakan semua kawan2 aku bahagia.. insyaALLAH... Amin~

14 comments:

eT said...

xder pon gambar aku..hehehe

army4war said...

et - sapa suh ko datang lambat.. hahaha!!

Cheni Khair said...

pakai suar jin pi kenduri....gotik dowh! i like.
kenduri kita nanti pakai baju kelawar tau.

army4war said...

kniz - hahaha...tak pe.. gua pakai baju tu nampak cumel kan?? pengantin pompuan cakap cenggini time salam dia "terima kasih la sebab datang walau ko pakai cenggini" miyahahaha... ada aku kesah!! HAHAHA..

asbesstos said...

ko sorang je yang pakai baju biasa.. org len sume tau tata tertib nak g umah org kawen... hahahahahha... gothic la kunun...dasar lanun....kekekekeke

army4war said...

kudeng - alaaa aku masih mengekalkan ciri2 ketimuran dengan pakai tudung (erk!! tu je alasan yg aku jumpa) ok wut.. lanun version muslimah grgrgrgr...

miezaniera said...

jgn lupe masukkn duit royalti kt akaun akak yer...huhu

aizuemi said...

hahahah~ weh.. tu ke ayat wat lu sentap? ileks ar.. wa pe kesah lu nk pakai pe pun.. yg penting lu supan setan beb..

army4war said...

kak bai - ambik duit dalam bekas duit kopok sebelah akak tu hahahaha

zuco - aku tak sentap cuma aku tak de point nk balas pas ko cakap cam tu.. aku bg can kt ko.. pasal ari tu ko make up comel hahahaha!!

Mohd Fadzil said...

Thanks la yerk coz sudi dtg majlis kami..

army4war said...

fadil - makan sedap.. nyum3x hahaha.. thx gak sudi jemput! hehehe

aizuemi said...

sape2 mau roger katering tu leh mintak ngn aku.. aku hepi bile ko ckp mknan sedap..

aizuemi said...

lupe.. nnt nk promote gambo kat blog, pastu nk promote photographer skali SAYCHEESE2U.COM ...

muhahahhahaha~

army4war said...

zue - hahaha.. tergamak ko promote dalam komen blog aku zue.. ok ok aku izinkan pasal ko penantin baru hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin