Friday, June 18, 2010

Hikmah di sebalik Tag

kat opis tadi et dengan gerunnya bersuara "mira ko kene tag".. aku turutkan je la kehendak mama dania nie.. setiap kali gaduh dengan dia.. nanti dia dok ulang ayat ni banyak kali "mira ko nak cium bahu jalan ke??" dengan nada samseng.. ntah dialog mana dia ikut aku tatau la.. budget aku ngeri la tue.. ni la akibatnya banyak tengok TV.. hahaha (ingat tips aku et.. lepas ayat kne type 'hahaha' atau buat icon :) paham!?)

statement kat dalam n3 blog dia cam nie "so..korang2 yg baca ni aku tag juga yer..sila la wat cam aku ni ha... esp budak yg xcukup tido tu kene wat gak..." memang sah2 tuju kat aku suh jawap tag nie, pasal aku ngantok kat opis tersenguk2 akibat dok layan citer korea.. Kim Sam Soon semalam sampai dekat kol 3 pagi.. so aku jawap je la.. nanti isu cium bahu jalan dibangkitkan lagi.. apa dosa aku et..??! apa??!! opss emo lak..!!

napa aku rasa n3 aku dah terpesong jauh nie.. ok ok.. back to the point!! aku taburkan isi beg aku tu atas katil.. macam2 mak nenek aku jumpa.. beg aku sangat besar.. aku puas hati dengan kebesaran beg aku tue.. sampai kak ila pernah buat statement berani mati "besarnya beg mira ni.. puas hati.. senang nak letak pampers anak kak ila .. letak susu anak pun boleh.. hahaha" .. gua pasrah jee.. nasib anak kak ila cumel.. alololo totomeynye adriana batrisya.. hehehe.. ok i maafkan u kak ila.. demi ur baby hehehe..

ok ok jom selongkar beg aku!!


:: ni aku keluarkan semua harta dalam beg aku.. ntah pape dalam beg aku ni rupanya.. antaranya ialah.. purse.. kad staff.. kunci kereta.. kunci rumah.. cable hp.. ubat uphamol.. duit syiling.. risit2 yang dah ilang tulisannya.. pen.. pin tudung.. buku bank?? kipas?? buku organizer?? apekejadahnya semua ini hahahaha ::


:: setelah dipertimbangkan.. barang2 ni je yang sepatutnya layak dalam beg aku hahaha... (hp tiada dalam gambar sebab guna hp snap gambar hehehe)


:: patut la pin2 aku berkurangan.. semua aku campak dalam beg.. pas tu aku declare ilang tanpa kesan :: tapi pin biru yang belah kiri tu bukan milik aku?? takkan aku cabut dari tudung orang masukkan dalam beg sebab bosan?? tindakan di bawah sedarkah?? huhuhu ::


:: yang ni lagi hampeh!! oi maro.. lu beli pin banyak2.. pas tu lu tompang beg shantek wa nie.. pas tu lu lupa nak ambik ke der.. kalau lu nak bagi waa, cakap je la der.. tak payah la nak hint2 cam ni der hahaha.. nasib gua jawap tag et ni.. kalau tak sampai sudah lu pakai tudung selit tepi je (mcm laa dia tak de pin lain) hahaha ::

*nota lutut - secara tak langsung wa kemas beg wa nie.. nasib laa tak jumpa makhluk2 aneh mcm iguana ke.. huh!! kalau ada pun gua tak terperanjat sangat.. terperanjat sipi2 jee..

12 comments:

katak said...

yang mende putih2 yg aku nampak tu mana? takde pon dalam gmbr? ko cuba nak menipu org ramai eh?






WORD VERIFICATION : hellar

Farihan said...

bak balik wa nyer PIN....wa lupa ler

army4war said...

katak - hahaha... sadap u!! aku tepis dari masuk dalam gambar.. sadap sadap udah la.. sapa suh tumpang wallet ko kat handbeg aku ari tu.. miyahahaha...

maro - haaa nanti aku send via skype pin ko tu.. malas nk panjat tangga ke tingkat 6.. habis la lemak badan aku.. hahaha

akira said...

wah...da ada akaun ASB..
baguhs...
teruskan usaha anda :)

army4war said...

nissah - hahahaha kantoi... yaa teruskan usaha ku hehehehe

eT said...

hahaha...
2 la mira..aku nengok beg ko dah cam raga hangkut kelapa sawit..opss...
(joget2 - \:d/)

army4war said...

et - et!! ko nak cium bahu jalan ke?? berani ko hina beg serbaguna aku nie.. jangan tompang purse pas nie..!! hahaha..

miezaniera said...

pasni tlg kemas beg akak pulak yer hehehe

army4war said...

kak bye - kahak pthuih!!

brickbracket said...

tu bag ke plastik sampah?? hahaha

WORD VERIFICATION : eniti jarum peniti??

army4war said...

dem u!!! jangan sampai aku selongkar beg guni ko pas nie.. siap ko!! huhahaha

aizuemi said...

besarnyer beg.. isk isk isk.. sumbat aku dlm tu pun muat~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin