Sunday, July 25, 2010

Tepu


Lagi 5 hari kene kurung kat sini... 2 3 hari lepas punya ceramah aku dah tak boleh fokus... otak aku dah tepu.. agak bz menguruskan beberapa event kat sini.. tak sempat2 nak buat kerja sekolah.. setiap hari bercita2 nak settlekan kerja kat bilik.. tapi keadaan tak mengizinkan (uit skemaa plak) ... tetiap hari sampai bilik almost pukul 12 malam.. baru bukak lappy nak buat kerja aku dah lentok.. zzzZZzzZZzzz... study?? tak payah sebut la.. kerja sekolah pun tak sempat.. study apatah lagi.. aku tawakal je la.. dan harap doa kawan2 supaya aku cemerlang kat sini..boleh?? hehehe..

kat sini seronok dan enjoy.. seronok belajar benda baru.. kenal orang2 baru.. handle event baru.. mengadap PERANGAI orang baru.. rasa nak terajang orang baru.. hehehe... memang banyak pengalaman baru yang aku ngadap.. think +ve je semua perkara..

n3 ni bertujuan nak bagi tau.. aku sedang menghitung hari nak balik Kota Damansara yang tercinta... aku nak tido atas katil aku.. aku nak makan makanan mak aku masak.. aku nak lepak kat GM dengan nissah n lolo.. aku nak g giant dengan mak aku.. aku nak makan sarap dengan bebudak opis.. aku nak.. aku nak.. aku nak... kesimpulannya aku nak cepat settle induksi kat sni.. aku nak kembali normal.. uhuk.. uhuk.. uhuk..

*nota lutut - siyes aku rasa induksi ni memang pengalaman yang SANGAT menarik untuk aku.. aku sayang kawan2 aku kat sni.. hope kita keep in touch key guys.. walau pun kita semua agak skema kat sni kih kih kih (kecuali aku)

18 comments:

katakbiru said...

aku teka, ko tulis entry dlm bilik lepas balik dgr ceramah yg buat ko ngntuk dan tertidur tp trjaga oleh lagu yg tibe2 keluar dr laptop ko yg buat semua org pandng pd ko yg mnjadikan ko malu... kan?





WORD VERIFICATION : disch

army4war said...

katak - masa web cam dengan ko tadi.. aku tertido sebab ngantok sangat.. tetiba budak sebelah aku kejutkan aku suh slowkan volume.. ko saja pedajal aku ek.. aku aib gak.. tp aku pandai wat muka kiut.. tp thx pas tu aku segar bugar... dem u! huhahahaha

k.mus said...

ok la tu mira.. nak balik cepat sbb rindu kat katil sendiri. Akak dulu nak balik cepat sbb rindu ngan bf.. tiap2 hari tgk gamabr dia.. hehehe (gatal ke aku... hahahaha)

eT said...

jumpa antu x kt sana..muahaha

roszz said...

hehe..study jgn xstudy...cayok2

brickbracket said...

ai miss yu.. cepatlah balik. ada projek sepak sepak katak!

eh!

eh!

eh!

cheni said...

cam menarik je shahida seman. balik la cepat mira..saya nak join juga!

katakbiru said...

sape yg nak kene sepak nih..???? meh meh. nak join..






WORD VERIFICATION : deweldf

army4war said...

kak mus - hehehe... sini penat sikit..tu yang rindu mcm2 tue.. hehehe... best kat sni.. tapi penat sikit..

et - alhamdulillah tak de jumpa.. caitss soklan ko..

roszz - tak study lagi ni ros.. insyaallah berjaya hehehe..

sidot - ai mis yu tu bebeh... wah menariknye event tu.. sepak2 katak?? besh besh!!

kak niz - ramai ke boleh sepak2 katak tue... katak tu tak kisah ke..

katak - ko boleh ke buat acara sepak diri sendiri.. wow aku kagum..

miezaniera said...

ngaku je la ko rindu nk makan sekali ngn akak..muahahaha kenalan baru yek? bawak balik la menantu sorang bg kt mak ko..huhuhu

army4war said...

kak bai - alaa i saja cakapcamtusupayau terharu je.. caitss.. asyik suh kawen je.. huhuhu

Lolo said...

hahahahaa.. nnt aku blanje kerang bakar peberet aku ngan nisah kat GM nnt ek. haha







word verification: dersi

akira said...

kami tenang menunggu kepulangan ko..
ahahaha

*skema tak ayat aku :D

army4war said...

lolo - yeargh!! esok aku exam.. wish me all the best.. pas exam aku balik kl.. hehehe

niz said...

3 minggu ku rasa seperti 3 juta tahun...oh dinda~ purrr meowwww~

army4war said...

k.niz - i rasa mcm 3 abad kat sini u noe~ esok pas exam i balik KL.. doakan i berjaya dalam exam dulu ek.. amin~

aizuemi said...

beb..rasanya sgt mnarik pengalaman di induksi.. dan pastinya aku paling skema .. hehhehehe~

army4war said...

azu - ha ah ko skema.. hehe tak pe.. janji kewl~ aku sendri terkejut aku ada karisma untuk tido dalam setiap kelas penceramah hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin