Tuesday, July 13, 2010

You Are Beautiful

:: A.N.Jell ::

Baru lepas layan citer ni... mata tak ngantok lagi.. so aku hupdate la blog aku yang gojes nie.. memang apa yang orang cakap pasal citer ni betul.. sangat best citer ni hehehe.. lolo nissah n jaja (aku rasa ko tak follow blog aku kan jaja hehehe).. azid ko kene layan citer ni.. siyes.. berani ko tak layan zid.. aku sekeh ko.. aku paksa ni zid huhahaha...

n3 kali ni.. orang tak minat citer korea susah nak paham kot hehehe... sekati aku la.. blog aku.. wah.. dah lama aku tak tulis mcm tu hahahahah!!



:: Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung ::

macam yang korang jangka.. 4 sure la aku akan admire kat Hwang Tae Kyung... macho giler sweet lak tu ahaks... erk.. over lak aku.... walaupun memula aku rasa make up dia over n ntah pape.. lelama cumel lak... nice character.. ego but sweet.. nice plot.. wah macam pengkritik lak aku rasa huhahaha..


:: Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo ::

n macam yang korang jangka gak.. aku rasa Kang Shin Woo deserve dengan Go Mi Nam.. tapi apakan daya.. cinta Go Mi Nam bukan pada Kang Shin Woo.. huhahahahah!! sian Shin Woo Oppa~ hak hak hak.. watak dia gentleman n sooo sweet but pathetic..."im like being rejected 100 times..." ish ish ish...


:: Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy ::

watak Jeremy sangat adorable.. aku suka.. happy go lucky.. walaupun dia suka wat tocang 2 macam chun lee dalam game street fighter.. tapi dia tetap cute.. hahaha.. cool n sporting giler..

:: Park Shin Hye as Go Mi Nam (Male) / Go Mi Nyu (Female) ::

watak seorang perempuan yang sangat girlish.. agak janggal nak pegang watak lelaki.. tapi orang tak ambik port sangat kot.. pasal aku rasa ramai yang nak tgok kesudahan perempuan ni menyamar je.. pape pun pompuan ni cumel..

suggested!! citeryang sangat menarik untuk mereka2 yang layan love story.. kalau nak tgok citer action.. g layan toys story!!
*nota lutut - Go Jun Pyo masih #1... tapi Hwang Tae Kyung dapat #2.. hahaha.. puas ati??

7 comments:

niz said...

gile

eT said...

mira...nk copy citer nih..huhu

army4war said...

kak niz - wa ada bau jeles kat sni.. sniff sniff... oi Hwang Tae Kyung milik gua key..

et - mintak kakak zura... aku dh suh dia copy ari tue... best woo citer ni et.. ko tengok citer ni dengan ikram.. ko sorok dania dalam bilik.. hahaha..

Lolo said...

ahahhahhaa... aku ngan nisah sdg berusahe nk buang jun pyo dlm hati ko...
nmpknye gune tae kyung sbg umpan tidak berjaye.. haha.. cis #2 je dier dpt?

Lolo

MOnSter KEkhai said...

ahahaha......sudah tgk abis ini cerita...sape2 nak meh meh amik kalt lappy aku..full HD n ade subtitle...ekk..ni nak komen ke nak iklan ni...huu...ape2 cite ni mmg mencuit jiwa rage sebagai org lelaki.....aku paling suke watak jeremy...sungguh ceria walau hati terluka...sedih bile die nynyi lagu dlm bus tuee.....hehe...

army4war said...

lolo - hahaha.. agak berjaya la.. pasal dia leh tandingi gong chan aku.. ok laa aku bg dia #2 hahaha..

monster - ko pun tokey dolod ke..menarik gak tu hehehe...

akira said...

ces..
takpe la ..aku low profile..
amik yang ramai org tak minat.
(ye ye je ramai org tak minat)
hahahah...
tp jeremy is number one..
hakhaks..

future of jeremy -_-"
huhuhuhu ~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin