Wednesday, February 10, 2010

Annoying

Baik~ ada maknaaaa tu naaak~

pernah dengar dialog ni dalam cerita madu 3 P.Ramlee?

haaa... memang dialog tu sangat2 evergreen kan.. sampai sekarang pun masih ada lagi spesis makhluk tuhan paling seksa ni.. yang tidak menunjukkan kesan2 pupus... paling haru kalau spesis ni didatangkan khas dengan pakej lengkap iaitu "tak makan saman dan tak tahu malu"..

antara symptom2 spesis ni adalah .. contact bila nak sesuatu je.. kalau tak dapat apa yang dia nak. dia akan bengang n buat perangai cam haram.. tangan aku hanya layak dihulur untuk orang yang aku rasa layak je menyambut.. sorry folks.. im not an angle okey.. orang macam ni tak patut diberi muka.. bunyi cam kejam kan.. ada aku kisah..!!!

angkat phone call ko adalah satu kesilapan besar untuk aku di hari berkenaan.. nak letak phone time tengah bercakap cam bacul la plak.. alang2 bengang, biar sampai gaduh.. motif yang ingin aku sampaikan ialah.. tiada hormat untuk orang yang tak pandai hormat orang.. but still~ 1-1
kalau bukan pasal aku dikelilingi orang2 yang aku hormat.. kau confirm dah kene carut dengan aku!! u r lucky!

:: tik.. tok.. tik.. tok.. ::

*nota lutut - aku senyum je bila teringat siapa kau... sebenarnya kau kesian sangat2.. good luck in ur life~ (aku tak maksudkan)

20 comments:

camcilah said...

Woh! aku ke? Eh jap..baru semlm kita 'bermesra' di YM. Ok..aku berasa lega.

Aku selalu harap agar ko bahagia (aku betul2 ikhlas nih,)^_^

cheni serashi said...

ehhh...cam sejiwa lak. serius. sok pagi, lu sampai opis, lu tgok status FB gua....lepas facebooking, gua bukak blog lu. aikkkkkk...cam sama. mungkin individu yg dituju tu yg lain.
macam kes lu tersama rawat and rehat ngan si yed...oh! jodoh kita hampir ya!

yed said...

Patot la tersedak, de orang ngata aku rupanya. Dey, dey.. Ane, teh tarik wonneh.. Dey, mira yang tiru tajuk entri aku okeh.. tade pasal nak berjodoh ngan mira. Yuck~

eT said...

wah...utusan untuk musuh nih...aku kah???huhu..tp aku xpenah ckp kt tipon ngan ko..hehe

army4war said...

camcilah - kita kan sentiasa mesra versi raba2.. mana leh ayat tu untuk u.. auw~

cheni - haaa gua dah lawak status lu kat FB.. perasaan kita sama di kala ini..

yed - aku memang tau ko stock mulut puaka..!! aku tak bca n3 ko lg sebelum aku type n3 aku.. jodoh dengan kau?? Nauzubillah..

et - haaa itu bermakna bukan ko la tu.. pasal ko kedekut kredit tanak call aku hahahaha!!

Cik_Kala said...

entri ko kira sopan lagi dari entri aku selasa lepas. tu pun kalau ko sempat baca la.

1000% setujuk,
tak payah hormat orang yang tak reti nak hormat kiter....

urgh! benci. macam nak kasik makan kasut!

mazQ said...

kalau bukan pasal aku dikelilingi orang2 yang aku hormat.. kau confirm dah kene carut dengan aku!! u r lucky!

eh...sy dikalangan 'orang2 yang aku hormat'....tapi kalo ko nk carut, org ok jer...sile2~!

mazQ said...

wehh..jalan serata dunia, xkn xde ole-ole kot..kedekut siot si geboo nih...

army4war said...

cik kala - tu pasal.. bende tu sangat basic.. hormat org.. baru boleh org hormat kita balik..

mazQ - okey.. next time.. i will..

mazQ - nak ole2?? beli sendrik.. ada aku kesah.. hahaha..

asbesstos said...

lorh.. aku ke?????
tapi semalam ko ok je dgn aku..and aku xpernah call ko selain panggilan menyamar sebagai pegawai PTPTN tu.. so bukan aku.. hahahahha

army4war said...

kudeng - hahahah dem ko kudeng!! aku dendam ko pasal PTPTN tu ... jangan sampai aku jumpa surat ptptn ko.. nanti aku sorok.. eh silap surat MARA.. dem u!

Lolo said...

hoh! aku ke? tapi aku xcall ko semlm melainkan hari kejadian ko tido kat meja mkn tu.. haha
(sume akan tanye 'aku ke yg ko mksdkan'.. hehe)

nway.. prinsip aku, nak kawan meh kawan, kalu nak wat hal g main jauh2.. hehe

weh, bile nk lepak sampai lebam?

army4war said...

lolo - hahaha.. korng tau samada tu korang ke tak.. kalau terlintas.. cam aku je.. tu dia la tu.. hahaha

nanti setting time.. kita lepak sampai lebam.. as usual hahahaa...

army4war said...

ramai betul ingat n3 ni untuk org TU.. aku just nak jernihkan suasana sikit...

*hint - dia sama jantina dengan aku! sekian..

stari said...

sebenarnya, aku lah org tu..
sekian time kasih. jgn susah2 fikir lagi.~

army4war said...

stari - keh keh keh keh!!

aizuemi said...

aku nk komen. buat baek bpada2, buat jahat jgn sekali.. buatla 2 3 4 5 kali~

Lolo said...

same jantina? setau aku.. aku nih same jantina ngan ko.. ke aku salah?

eh.. betul ke? halamak.. haru nye..

eh..
eh..

aku same jantina ngan ko kot..
k miwa buchuk! jage kucing kat umah bebaik.. mase aku kat sane, hari2 aku bg mkn tau.. yg beranak bulan 9 ari tuu.. (iklan tv yg membawa paedah)

opaq said...

hmm..aku la tu..hehe

army4war said...

zue - nasihat ko memang sangat beguna.. akan kujadikan pedoman idup.. kaula lilin iduku zue (wak lu!!)

lolo - kucin mana lak ni lolo... nanti la kalau aku jumpa kucin tu aku try tanye. "u kenal lolo".. kalau diaq jawap.. aku pengsan..

opaq - erm.. jangan buat lg occay~ u noe u lof me.. xoxo.. gosip gurl.. ahahahahaa...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin