Tuesday, May 25, 2010

Langkah Pertama Gothy


atas permintaan ramai.. aku upkan gambar organ baru gothy dengan nawaitu nak riak kat kak bye.. sempat pusing2 dalam parking bertingkat UiTM cari kereta kak bye.. sebab nak parking sebelah dia.. mementang kereta gen2 oren dia skang dah sporty habis..

walau dengan badan yang masih bercalar.. gothy nampak lain.. lebih macho dari sebelum nie.. yearghh!! lepas ni cadang nak kasi lowered sikit.. nak kasi tukar bumber depan blakang.. nak kasi pakai skirt.. jangan risau.. walaupun nama dia skirt.. gothy takkan kelihatan girlish.. dia akan kelihatan gothic key hak hak hak..

aku bukan tau banyak sangat pasal kereta.. tapi dalam otak aku skang, aku ada satu gambaran wajah gothy yang akan aku modify.. perhhh!! gothic siot!!

aku kasi korang tgok sportrem je dlu.. wajah penuh gothy aku tak leh tayang.. sian dia banyak parut.. lagi pun orang2 tua cakap.. tak baik bg gambar penuh.. pasal senang nak kene bomoh.. hahahahaha.. till then.. c ya...

*nota lutut - menjumpai ketaksuban yang membuatkan aku lupa dengan makhluk2 dan situasi yang menjengkelkan di ruang lingkup itu.. life is interesting.. cheer~!

13 comments:

cheni said...

bomoh wak luuuu! bengong la mung mir!

asbesstos said...

kewrekkkk

army4war said...

kniz - tu belum gua taruk gambar full lagi.. lu dah ada niat bomoh gothy gua..kalau taruk.. muntah darah laaa gothy gua.. confirm! hahaha

kudeng - aku susah nak kawal diri skang nie.. hahahahaha

brickbracket said...

sentaaappp kita!!!

army4war said...

sidot - oi boogeyman.. apa yg ko sentap haaa??! hahaha

Cik_Kala said...

nice rims! brape riban?

bukan muntah darah... muntah minyak itam! kekeke

army4war said...

cik kala - tak la banyak riban sangat.. pas tolak rem lama diam kasi aku dalam 1.4k

ko jangan cik kala.. aku baru pas tukar minyak itam.. jangan ko santau dia kasi muntah minyak itam.. seksa poket aku huhuhu...

eT said...

sok aku nk tambah hiasan kt gegothy ko..huhuhu

army4war said...

et - adalah lebih baik jikalau ko belikan aku patung katak ijo kat booth konvo tu.. lagi berpaedah.. dah lama aku aim patung tu.. huhuhu..

mazQ said...

perghh...sport rem baru...giler la~! nih apa sume org gigih mencantikkan kete nih..musim ekk?? org masih lagi dlm keadaan 'shopping band' ...so terpaksa la menahan diri dari membeli mende2 laghaa nih..~!

army4war said...

kakak zura - haaa menahan diri dari lapar dh dahaga tu puasa.. kalau menahan diri dari shoping tue.. apa lak ek hahaha... alaa sportrem dah bengkok.. kene tukar la hehehe

aizuemi said...

hahaha.. aku tiada kesempatan nk cantekkan IYN aku.. tunggu rim bengkak bengkok baru aku tukar..

army4war said...

zuco - giler sexy nama keta ko zue. hahaha IYN stand 4 wut? Inul Yang Nakal?? hahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin