Thursday, May 20, 2010

Profile Pic Facebook

dah lama orang tak tag aku.. kali ni aku di tag.. dalam keadaan bermukus dan demam aku merialisasikan impian kudeng sengal made in BP Johor..

syarat2 penyertaannya amat mudah. tidak perlukan slogan yang tidak melebihi 8 patah perkataan.. cuma perlu memilih gambar profile yang ke 8 dari facebook korang.. dan ceritakan salasilah gambar berkenaan.. klentong pun tak pe.. bukan orang tau pun.. miyahahahaa..

tadaaaa....~ ni la gambar profile aku yang ke 8 dari facebook... tiut kan?? ahaks..

gambar ala2 myspace ni, di ambil kat sentul.. ada event Urbanscape.. aku, nissah n hegira tolong jaga booth The Brain dan Sifoo.com secara sukarela.. sangat meriah event tue.. event yang mengumpulkan komuniti2 yang kreatif.. yang ada minat pada seni.. macam2 jenis orang leh jumpa kat sana.. yang comel.. yang gojes.. yang pelik.. yang aib.. yang seksi.. yang macam2 ar.. best tgok ragam orang kat sini.. antara artis yang turut enjoy event tue cheryl samad.. siyes sangat kiut.. sangat sporting.. sangat slamber.. sempat bergambar dengan dia.. tiut tangat..

lepas penat layan customer kat booth.. lepas maghrib lepak layan gig seround.. alang2 kat situ.. layan je la.. tapi badan sangat penat sehari suntuk layan customer.. tapi sangat enjoy bekerjasama dengan bebudak sengal The Brain.. aku dah tak henggat nama2 bebudak tu.. aku ingat sorang je 'Shah Seri' bukan nama sebenar.. yang lagi dua org aku tak ingat.. haaaa ingat2.. sorang lagi 'Yuha' sorang lagi apa ntah nama dia.. sapa suh nama ko sangat unik.. kan aku dah tak leh ingat hahaha..rindu zaman2 ronggeng ke event2 cam ni hehehe.. mcm2 orang leh jumpa..

occay.. skang tugas aku sebarkan virus nie.. 8 ek?? 8 je?? huh mudah.. jap ek jap..

  1. nissah
  2. sidot
  3. katak
  4. et
  5. kak bye
  6. yosh
  7. camcilah
  8. cuax sarkes
*nota lutut - huh!! mudah! miyahahaha..

9 comments:

asbesstos said...

hahahha..siot. aku nak cr 8 pun terkial2.. ko skunk belagak tahap dewa dr segala aspek.. hahahaha.. tp bgus.. keyakinan ko dh boleh sama level dgn dr.rozmey

eT said...

kalo gambo kt fb ada 2 jek cane mira?
huhu

miezaniera said...

akak pn ada 6 jer...tk cukup doh huhuhu

army4war said...

kudeng - semenjak aku beli asus ni.. aku punya berlagak memang lain mcm.. aku tatau la nape..penat aku kawal..makin lama makin takbur.. hahahaha..

et - ok la ok la aku tambah syarat penyertaan "kepada yang memang tak femes dan ada kurang dr 8 profile pic.. pilih la mana2 gambar yg korang suka" haaa ok tak?? alaaa ambik je gambar pape.. aku geram tol la dengan bebudak programmer nie.. semua bende nak specific bantai je la labu..bukan org tau profile pic ko ada berapa.. stress aku tau tak stress!! blasah kang..

kak bye - ni sorang lg nak kne geget dengan aku.. pilih je gambar memana n story skit kat tag tue.. kne jawap gak tau.. nanti hidup anda akan diselubungi misteri..

*demam aku makin parah layan budak 2 org nie..

brickbracket said...

eh sumpah aku menyesal masuk blog ko mlm ni. ah blah ah!! nak g kira gambar jap.

army4war said...

sidot - kira bebetul.. jangansalah kira.. ko kan keje tengok nombor.. kalau salah gak aku nak suh bos ko pecat ko haahahaha..

army4war said...

sidot - kira bebetul.. jangansalah kira.. ko kan keje tengok nombor.. kalau salah gak aku nak suh bos ko pecat ko haahahaha..

camcilah said...

hoh! seperti kawan-kawan ko yang lain..pic profile aku pun ada tujuh jer. Oleh sebab ko kata leh pilih pic suka hati..aku pilih yang paling gorjes sekali..hihihihi. :P

army4war said...

camcilah - cess nyesal aku tak ketatkan peraturan penyertaan.. ye laa ye laa.. aku izinkan.. ces tol... huhuhu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin