Sunday, January 2, 2011

Kerek giler!!!

Aku type n3 ni dengan keadaan yang sangat bengang n marah.. aku tanya elok elok.. dia jawap mcm tue.. memang rasa nak maki je time tue..

dah la aku tengah sesat.. tetiba ramai plak nampak orang negro kat situ.. bersepah2.. ntah datang dari mana diorang aku tatau.. bising cakap bahasa yang aku tak paham.. rasa nak sumbat masuk dalam lori.. humban kat laut.. pas tu blah.. pepandai la diorang nak hidup..

ramai sangat, sampai aku jadi takut.. aku jumpa pondok tepi semak2.. aku nyorok kat situ.. nasib baik ada handphone kat tangan.. aku terus call nissah... part ni yang bengang nie...

aku : weh ko kat mana tue
nissah : aku kan orang Islam!!!
aku : Ooooo... ko kat masjid la ek??
nissah : ha ah la kat masjid...

apa ntah kaitannya jawapan dia dengan soklan aku tue.. tapi yang pelik aku paham la pulak jawapan dia tue.. erm.. dah lama kitorang kawan kot..

aku pun terus beredar dari situ.. otw tu aku nampak orang tengah masak apa ntah.. macam menarik je.. pas tu aku berenti tengok diorang masak apa..

.
.
.

lepas tu aku terjaga dari tido... terus aku rasa bengang yang teramat sangat dengan nissah.. aku terus cari hp aku kat tepi bantal.. aku nak semes maki hamun dia... kerek giler.. aku tanya baik2.. dia jawap kerek..

dem.. kredit tak cukup.. lupa nak top up.. nak semes plak, dia guna no celcom.. dia rembat hp mak dia, pasal hp dia rosak.. ko bernasib baik kali nie.. ko on9 nanti siap ko aku maki hamun..



:: jangan marah ek aku bowing hikhikhik~ ::


*nota lutut - jangan tido petang, tak elok.. kekekeke...

10 comments:

eT said...

huhu..apada ko nih...
lenkali ko call la polis..
hehe

army4war said...

tu la.. lain kali aku call polis je senang.. tak de sakit ati dengan member aku tu kekeke

akira said...

muahahahahahahahahahha =))...
memory yang wat aku gelak sorang-sorang depan laptop & mak aku kat kampung.
nasib baik x kene sound sb dok gelak..


aku tau ko rindu aku kan..??
tu pasal la siap leh mimpi kuar ngan aku..muahahahah =))

syusye said...

senget la kak mira nie

asbesstos said...

ko memang sakit mentall!!! deym dalam mimpi leh masuk negro..

army4war said...

nissah - aku masih bengang dengan ko lagi nie.. dem u!!!

sura - kakakaka.... mimpi yg nak kne sepak watak dalam mimpi tu kakaka

kudeng - mana aku nk tau, negro tu menakutkan.. memang mimpi ngeri la pendek kata... kakakaka...

akira said...

hahahah...
bengang la ...
benci lah..
tapi aku tau hakikatnye ko rindu rinduan...hahahaahha

=))

army4war said...

nissah - Wak lu~! tak kose aku.. bluek!!

aku la... said...

cerempet je citer macam betul..haishh nak kena karate..penat jek aku baca ngan khusyuknya...caitttt

army4war said...

atisam masam - kakakaka... kan aku dh mintak mahap, pasal aku bosan tu yg kuar n3 cenggitu tu kkakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin