Sunday, October 19, 2008

hari ni

hari ni aku demam.. hidung aku tersumbat.. suara aku pun sangat sengau.. syima call aku pun ejek2 suara sengau aku..

habiskan sepanjang hari atas katil hari ahad memang sangat bosan.. aku bangun pukul 9++ hidung.. tekak.. sangat sakit.. confirm aku sedang demam.. cancel meeting sifoo sebab sangat tak larat.. sorry guys dah 2 kali meeting aku tak datang..

aku tido balik n bangun pukul 6++.. wow anak dara ke tido sampai petang.. maafkan je la anak dara nie.. sebab dia tengah sakit kan..

weekend ni jiwa aku kacau... keje opis banyak pendding.. duit sangat sangat sikit.. jangan tanye tinggal berapa sebab korang akan kata aku penipu besar.. kalau setakat cakap aku penipu besar je aku tak kisah lagi.. ada kawan yang ejek ejek cakap aku tak pandai manage duit.. kau lain lah kau hebat.. tapi aku tak pasti kau hebat ke kalau ada kat tempat aku berdiri sekarang...

untuk diri sendiri...
sila tabahkan diri..
sila displinkan diri..
sila ada pendirian..
sila betulkan niat..
sila solat dengan disiplin..
sila jadi anak yang baik..

insyaALLAH janji Allah tu akan ditepati.. AMIN

2 comments:

ni khair said...

sebagai pengampun dosa sakit tu...insyaAllah dik nonnn...

army4war said...

alhamdulillah dah kebah sikit.. esok kne pulun wat codding sampai demam balik hahaha...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin