Sunday, October 26, 2008

once broken consider sold

sahabat.. kawan.. member.. kenalan.. erm.. semua term2 tu ada level tersendiri pada pandangan aku.. aku sangat bersyukur aku ada sahabat baik.. thanks azid, arul n edi sebab sudi terima aku sebagai sahabat.. tak perlulah aku cerita kebaikan diorang tue.. cukuplah aku berkongsi nama panggilan diorang kat korang semua..

sekarang jangan terlalu mengharap aku bertanya "apa masalah ko" sebab ayat tu selalu kecewakan aku balik... kalau tak dihargai aku masih boleh terima sebab itu hak dia nak pertimbangkan soalan aku tu.. tapi aku sedih soalan aku tu diperlekeh lekeh..

terlalu ramai orang yang aku anggap kawan rupanya hanya kenalan... aku yang salah cop level kat diorang.. aku hanya kecewa tapi aku tak sedih la.. sebab aku sedar ALLAH memberikan aku anugerah banyak anugerah yang rupa2nya tak ramai yang dapat seperti aku.. sungguh.. aku baru tersedar..

ALLAH bagi aku keluarga yang aku boleh ibaratkan penawar segala penyakit aku..
ALLAH bagi aku sahabat baik yang aku sangat percaya dan sayang..
ALLAH bagi aku kawan yang sanggup tolong aku ketika aku susah..
ALLAH bagi aku member untuk aku enjoy life aku..
ALLAH bagi aku kenalan untuk aku fahami apa itu kehidupan..

mungkin sebab aku bukan manusia yang baik.. aku tak layak dapat apa yang aku mintak..

2 comments:

ni khair said...

welkom to my REAL WORLD sista...

army4war said...

hehehe... frenz teach me a lot about life.. remember my status log time ago.. hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin