Sunday, June 7, 2009

Jerkah!

hati kau mahu kami belai..
hati kami kau ikut suka hati kau je..

jiwa kau lembut tidak boleh kami sentuh..
jiwa kami, kasarnya tangan kau rentap..

puitis betul kami bila berbicara dengan kau..
karut kau pada kami, berdesing telinga..

senyum terukir untuk tatapan kau..
tapi jelingan kau memang sakit hati..

sekarang kau hadap setiap kami.. bertanyakan;
"mengapa kacau dunia aku.."

kami hadap dan bersuara.. menjawap;
"dunia kau bergolak, rentetan dari kocakan tangan kau sendiri"

*nota lutut - jangan tanya untuk siapa jerkahan ini!

12 comments:

akira said...

hoh..
mira yang mereng...
aku tau ko sedang...

P:Panas M:Membara S:Sangat. ~!@

aku create kan PMS ini hanya untuk ko...lalala...
be strong dude...
aku tolong selagi ada kudrat..
aku mendengar selagi tak tuli..
aku sedia melihat ko selagi aku tak buta...


moga kite dapat buang segala apa jua yang menensenkan idop kite ni..
kisah kite tak same..
tapi..kite tetap akan tensen dgn problem kita yang berbeza..
be positif (ayat ko biasa bagi kat aku)..ehehe..
ko kan kewl..aku tau itu ~!@..
daaa..salam.. :D

army4war said...

yaa aku kewl~ hak hak hak... insyaallah aku sedang practice semua yang pernah aku nasihat kan pada kau.. doakan aku tabah..

seorang kawan tidak akan menambah tension kawannya lagi kan? tapi kenapa sekarang aku masih tension dari pelbagai sudut..

ujian untuk aku... alhamdulillah~

akira said...

hoh..aku pk..ko patot pk mane priority nye kentensenan ko..yang kurang penting tu better abaikan je buat masa sekarang..tu amat la penting untuk bantu ko kurangkan tensen ko.. (ehe..cam terer je nasihat orang..lalalal :p)
once dah identify the priority, then, pk kan solusinya..

perlu bantuan..
sila type :

akira space kiut :"masalah ko"

ke...012-79....(ko tau no aku bape kan?)..hahahahahhahaha
aku tetap kawan ko sampai bile2..
Insyallah..
Buat terbaik selagi termampu ;)

army4war said...

akira - terharu aku dengan kata2 ko.. insyaALLAH sekali ko kawan aku, selamanya kita berkawan... tp nk type akira kiut me dun want!!

aku sedang mengatasi masalah aku ni.. salah satu caranya, cerita pada kawan2 hehe.. thanks pinjamkan telinga untuk dengar masalah aku dan mata untuk baca ym masalah aku hehe!!

Silolo said...

ade kaunter pinjam telinge n mate ek. =p~

:kdg2 pisau kat tgn kite, nmpk mcm chizi-weges. n kdg2 snack plate kat depan kite nmpk mcm racun ular sawe:

akira said...

hahahahaha..xnak testi pun kekiutan aku xpe...
aku tau aku memang kiut..
lalalalaa...ngantokss...
lolo cite psl kfc bikin aku teringin kef ef see plak..
hohohoho...

army4war said...

lolo - nape citer pasal KFC aku tak gaji lagi :((

akira - ces.. takkan ada SMS on kiut seumpama itu.. bluek!!

starry~ said...

aku tak nak jadi pendengar kau.
aku tak nak jadi penglihat kau.
aku tak nak jadi yang baik untuk kau.

aku jahat.

kau sila mengadu pada Tuhan.
sebab Tuhan terhampir dgn kita.
maka jangan jadikan DIA yang terakhir untuk kau mengadu.

biarkan.

tapi..

aku suka chizi wejes gak.

biarkan.

p/s: aku tak tanya jerkahan tu utk sapa. tapi terjahan ni utk ko!

army4war said...

aku tak pernah paksa sapa2 pun.. ALLAH tempat pertama aku mengadu.. alhamdulillah..

apa pun aku cuba nak jadi yang terbaik.. sebab aku tak cukup baik..

yang penting, aku tahu siapa aku dan orang yang menyokong aku.. thx coz jerkah aku!!!

-Ring 0- said...

aku tak nak tau untuk siapa tapi aku nak tau dari mana ko dapat madah berhelah ni..
hehehe

army4war said...

ring o - hahaha!! dari dunia bro.. banyak sabar.. ALLAH sayang... perfect tu tak.. tapi cuba mencarinya.. insyaALLAH~

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin