Tuesday, June 23, 2009

Miyahahaha~

Hari ni aku rasa nak berkongsi kisah hidup aku yang semalam..
sangat gelak semalam..
sangat gembira semalam..
aku tanam dalam2.. jauh2.. dalam hati merah aku..
aku timbus dengan kuderat sekuat akal aku..
biar kekal tak berganjak longgokan memori ini..
sebab ianya indah!
korang buat life aku interesting.. tq guyz and tq gay (din miyahahaha~)


K to the F to the C.... KFC!!!
poket yang sangat kontang kami gagahi dengan makan KFC di bulevard.. aku, sueng, ding, izwang, joeing dan encik ameeng (sue kau bertanggung jawap terhadap semua ini..) menyertai rombongan Gothy ke Boulevard..

semuanya bermula bila izwang menyeru2 KFC Jom Jimat di partitionnya.. aku mula terasa bahang ayam KFC spicy perisa baru.. kemudian tiba2 ada suara2 halus yang menyeru2 nama KFC.. ohhh rupanya suara ding, sueng dan joeng... maka dengan itu, kami gagahi ke KFC lunch tu..

sueng excited dengan handphone dia yang sudah tidak teroff sendiri lagi, sebab dia dah tukar bateri baru RM28.. dengan niat mahu buktikan kemampuan hp dia.. maka banyaklah dia snap gambar2 gembira kitorang, tidak ketinggalan record aksi lucah ding dan handai taulannya.. kami hampir bertindak ganas dengan mahu memanggil pekerja KFC untuk tangkap gambar kami semua.. sebab semua tangan tak da hidayah.. tangkap gambar semua tak pernah cukup ahli dalam gambar tue.. nasiblah semua masih bertindak waras tidak memanggil pekerja KFC itu..

tanpa membuang masa, korang layan je la gambar2 lagho MPS staff nie.. luv u guys.. lagi best kalau semua datang ari tue.. haa tu laa.. sapa suh korang kurang rajin datang opis heheheh...


We Luv KFC Very Much!!


Tangan ko panjang kuden, berjaya gak semua muka masuk gambar.. luck je tuh!


Boyz! mereng!


Girlz! cute! hahaha... (yang belakang tu tolong la bagi kami peluang beraksi.. miyahahaha~


Joe.. Pembaca berita.. Sari berita sedih.. miyahahaha~


Sue cuba beraksi wajah agnes monica.. miyahahaha~


Kuden yang lahap.. miyahahaha~


Izwan yang kengkonon bermuka suci di hadapan ayam KFC nya, jangan berpura2.. miyahahaa~


aiiiikkkkk~ (nada dering syed) mamat ni tak join wild party ari tu.. tapi saje kasi taruk gambar ko, pasal kuden rindu ko miyahahaha~


me~


video
dalam banyak2 aksi, ni je la aksi yang agak bermoral dari kami.. yang lain FINAS tak luluskan..



Joging!!
after office hour, aku dan seteri ada PJ (pendidikan jasmani), di taman Titiwangsa.. aku bawak baju PJ takut nanti kene denda dengan cikgu berdiri tengah panas.. PJ ini juga bertindak sebagai misi menguruskan diri (badan) dengan beliau.. dengan berjoging di titiwangsa.. kami berjaya habiskan 2 pusingan besar track joging Titiwangsa itu.. menurut Matrock, jangkaan jarak yang kami tempuh sekitar 5km.. wah, aku dengan seteri sangat bangga mengetahui bahawasanya kitorang telah berjaya menempuh jarak itu..

lepas joging lepak makan, kriteria makanan kami, mestilah bukan nasi + bukan goreng.. so aku memilih menu kuey teow hailam (tukang masak lupa taruk garam) dengan air tembikai laici (sedap).. dan seteri memilih menu bihun tomyam (sedap, aku curik skit) dengan tembikai laci (seteri tiru aku).. sejurus kemudian hadirlah jejaka ramping.. lama tak jumpa ko bro.. makin berisi ko skang (aku tipu je, sebab aku jeles tgok ko ramping hahaha) anyway thanx bro belanja kitorang makan..

ini adalah antara bukti aku joging dan aku makan dengan seteri hahahaah...

wah~ bukti keringat membasahi liku2 titiwangsa


senyuman kelaparan~


menunggu hadirnya makanan


*nota lutut - dalam kegembiraan ada kesediahan ke?? dalam kesedihan ada kegembiraan.. which one is better?? hehehe~

19 comments:

asbesstos said...

Miyakuangkuang...hahahaha..im first bebeh...kakkakakaka

tergelak dan tersenyum bila tengok balik gambar-gambar ni sume even aku pun ade folder sume gambar..x puas...lagi2 video2 budu nih...hahaha..nape x masukkan video kemut? si sue nak sangat tengok..hahaha..

neway..im not gay...dan saya dah sunat!!

Izwan Muhd said...

huhu akhirnyer dapat gak makan kfc time duit takde ni...nice bebeh...

asbesstos said...

buruk muka ko masa ngidam tuh...hahaha...siap sue bagi seketui ayam lagi..hahahha...
deym..muka aku nampak cute...so baby face..wakkaakaka

Izwan Muhd said...

takpe tgh kebuluran tak perlu nak ensem2...lagipun korang aje ada..klu ada kawan2 ko din yg dalam blog ko tu mau gak aku menjaga keenseman aku..haaha

Izwan Muhd said...

takpe tgh kebuluran tak perlu nak ensem2...lagipun korang aje ada..klu ada kawan2 ko din yg dalam blog ko tu mau gak aku menjaga keenseman aku..haaha

asbesstos said...

hahaha..gi je usha bro..dia pun tengah single..lau nak facebook dia pun ade je..janji xleh comolot ngan dia setahun kalau dh dpt..ni syarat2..kakakkaka....

bistu..pe jd ngan pramugari depan rumah?

army4war said...

oi ngorat awek lain dalam blog aku.. kalau ngorat aku tak pe la gak miyahahahaha!!

anyway.. muka izwan kempunan memang menakutkan.. muka budget baby face kuden tak boleh blah.. yang pasti.. aku cumel.. thats ol..!! hahahaha

misz suehana said...

wei kuwang ajaq ampa sume nih...pasai pa nama aku byk naik???bukan ke mereng yg byk tekinja2 kt kepc tuh???adesss(tiru syed)...xper ding...sat gi aku plak yg post video sumbang ko tuh...aku pown ade gk belok...muahahaha....

asbesstos said...

hahahaha...ske la usha awek len kat blog ko..aku nak jadikan ni chatroom..hahahhahahaa...

sueng..jgn upload dowh..leh mencelakan diriku ini..hahhaha..
memalukan

akira said...

majuk pat ploh tahon ngan mira [-(

army4war said...

sue - hahaha... banyak gambar boyz dalam hp ko sue... gambar kita yg sikit pun, diorang nak inter frame

kuden - ces... aku kne buat button donate la kat blog aku kalau cam ni hahaha... suee... up kan je video lucah tu hahaha..

akira - hahaha... leks la.. nanti kita g ke hep si key haha.. takkan lari kfc sebelah rumah kita ni.. jalan kaki pun dah sampai.. hahaha

misz suehana said...

ding dong deym - sorry 2 say...aku dh uplod....silekn tgk yerk...

mirang yg mereng - don worry byk mase g kte interframe diri kte sndri...diorg sume tuh mmg deym...haha

akira said...

hukhukhuk..
ye laa...
majok gak..
aku dah lame ngidam key ef c ni..
T_T..
wes sok nak pose..
tp ko demam..so x di galakkan..
hehe

army4war said...

sue - buktikan hp ko yang berbateri baru tu berguna pada masyarakat.. hahaha..

akira - esok aku cam tak mampu lagi nak pose.. aku masih dalam keadaan terumbang ambing!! ramai gak ajak pose sok..

gurupijik said...

makan KFC.....jeles nyerrrr
hope u happy n enjoy ur life
miss u n take care

p/s: aku tak tau nk tulis per mir
tp teringin nk mengarut gak kt blog ko...adios

starry~ said...

aku x berapa jeles sbb baru lagi makan kfc. tapi chizi aku jeles. ko x makan chizi kan?

army4war said...

AZID my lof - hahahahah!!! relaks la minah.. nanti kita g kedai tok janggut tapah mcm biasa key.. hope ko enjoy ur life gak.. really3x mizz u fren!! warghh windu sama ko!!

seteri - haruslah aku makan chezzy wedges la... perlu maklumkan pada icha mu musuh cheezy ni hahahah!!!

starry~ said...

icha bisik kat aku :
eh nanti kite makan chizi wedges jangan ajak kak mira tau..

bukan aku aaa.. musuh ko aaa~

army4war said...

seteri - kecik ati kat icha.. nanti joging, kak miwa potong tali buai.. hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin