Sunday, December 6, 2009

Misteri

di suatu malam yang hening.. tetiba dengan diluar kawalan aku terus google nama2 yang terlintas di fikiran aku.. sangat misteri... masa tu jam dah pukul 3 pagi waktu Malaysia.. dan mata aku dah berair2 tahan ngantok masa tu..

selepas aku google nama2 tu aku berpikir.. apa kes aku google diorang nie.. so aku terus je taruk dalam n3 aku kali ni...


:: Robert Pattinson ::


:: Leonardo D'Caprio ::



:: Hayden Christensen ::


:: David Beckham ::


:: Taylor Lautner ::


.
.
.
rEd-arMy: hahahah kali ni aku akan pastikan ko muntah
aizuemi: damn u
rEd-arMy: hahahahaha... sure la... aku tengah update n3 dengan perasaan misteri
aizuemi: hahaha
aizuemi: adakah aku terlibat dlm n3 mu?
rEd-arMy: erm.. mengenangkan ko bertanya.. aku terus ternawaitu..
aizuemi: ahahhaa
aizuemi: aku tunggu
rEd-arMy: baik
.
.
.

... bagi merealisasikan impian ko.. aku nk bagi ko homework aizuemi ... soalannya berbunyi begini ...

apakah bentuk persamaan yang terdapat pada kesemua di atas.. selain mereka semua mencintai aku seadanya?

kepada sesiapa yang sudi menghuraikan misteri gambar2 ini.. silakan.. miyahahaha...


*nota lutut - konsep n3 aku kali ni adalah "sukati aku la.. blog aku.. aku punya suka la"..

19 comments:

starry~ said...

aku tau. yang sama, semua lelaki. kan kan kan. aku dah tau dah jawapan ni awal2 lagi..

army4war said...

starry - ko skang dah kurang kreatif.. mungkin kreatif ko tu dah transfer kat aku.. kau kene terima hakikat.. miyahahaha...

Anarm said...

yg samanye, semua tu hensem pada mata ko.. tp x puas hati nape Johnny Depp xde dlm senarai.. bukankah die tu lelaki yg seksi?..

*aku rasa mcm gay plk wat statement di atas*

army4war said...

anarm- hahahahahahaha!!! pada malam misteri tu, johny depp aku tak google lak.. mungkin kami tak de jodoh.. aku pasrah..

*aku pun berperasaan ngeri pas baca statement ko anarm.. hahaha *

starry~ said...

welcome to the GD club. kau jadi makin misteri bila kau juga mempunyai sixth sense seperti ku. adakah kau akan merampas semua kuasa aku..?? oh tidakkkk.. aku perlu tengok myspace sekarang..

aizuemi said...

persamaannya mudah saja.. MEREKA HARAM TAK KENAI KO...

Che'Ni said...

SELAIN DARIPADA mereka HARAM TAK KENAL KAU, MEREKA JUGA TAK TAKSUB NAK MENCINTAI KAU.

MEREKA SEMUA TAKUT SUNAT.

army4war said...

starry - sadap!! ko jangan lupa aku bakal menakluk dunia dengan kekreatifan yang makin menguasai aku.. jangan menyesal..

aizuemi - teeettt!! sila cuba lagi.. hahahaha!! skema jawapan ada pada aku..!

asbesstos said...

hahahaha... aku rasa persamaan mereka adalah mereka semua tak baca blog ko.. malahan membenci ko tahap maksima dan rasa nak pijak2 ko..

wow

army4war said...

nizloplat - teet!! salah gak.. sila cuba sebentar lagi!! haaa skang kan musim cuti sekolah.. musim sunat menyunat.. klinik kat KD masih buka permohonan.. nanti gua semes diorang!

army4war said...

kudeng - wah sangat teruja korang komen ek.. aku baru balas komen.. refresh ada komen lagi.. bawak bertenang semua.. hahaha.. anggapla ini semua igauan di isnin hari =))

Che'Ni said...

eh gua baru perasan..semua mata biruuuu tuhhhh...

bluefrog© said...

woi.. aku terus tutup browser..
geli kuku aku tgk gambar-gambar tak bermoral nih..

army4war said...

nizlatlop - hahaha!! kalau betul pun.. anda hanya memenangi hadiah hari jadi yang anda pernah request je =))

katak - n3 aku ni jugak akan detact samada anda gay atau tidak.. =)) n3 maltipepes kan!! hahaha

Che'Ni said...

kira gua betol lah kannnnn??? kannnn???
gua mmg geniyes. humppppp! aku kan GD.

starry, sila cuba lain kali!

Ishida Kuchiki said...

dorang x islam lah! ko kan islam! kita org islam kan?? hehe betul x??

army4war said...

nizlatlop- teeettt! salah salah!! anda baru saja kehilangan adiah berupa barangan yang di request dengan tatau malunya sempena besday anda 25 dec nanti.. hahahahahah!!

sidot- fakta tu betul.. tapi dalam skema jawapa salah lagi..

*(lembik aku kene belasah kalau skema jawapan kene curi ni gegegege)

camcilah said...

semua lelaki di dalam gambar mempunyai dark hair. Eh!Beckham botak pulak...anggap jer lar rambut 'teet' dia gelap. hahaha. Aku sangat sengal ketika jawab soklan ini.

army4war said...

camcilah- beckham bukan dark hair kan.. hehehe.. anggap laa aku saja wat n3 sengal ni.. kalau aku bgtau.. nanti kne blasah.. ok nak type n3 lain la heehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin