Monday, March 22, 2010

Happy Birthday to Me~

yeee! ni emel dari kelab prokom untuk announce kat warga UiTM ari ni besday aku hahaha.. maklumla 1st time dapat emel sebegini.. jakun la jap.. hak hak hak… aku jakun so wut??!!

tq kat semua yang ingat besday aku.. yang wish kat SEMES.. FB.. YM.. CALL.. thank you so much.. sesiapa yang masih belum berbuat sedemikian sila lakukannya sebelum tarikh tutup pukul 12 malam nie.. segala belated wishes takkan di layan.. heheheh tak la.. main je.. sesapa yang ingat thanx la.. yang tak ingat pun tak pe.. korang pun banyak bende penting lagi nak kene ingat hehehe..

- thx nissah belanja char kuey teow sedap kat restoren Bandi Amuk tadi hehehe.. yeah.. yeaaaarghh!
- thx kuden call aku dari johor petronas mesrweee~ (sambil tangan digerak2 kan) prank ko tak jadi bro.. aku tak mencarum KWSP kat johor hahahaha..
- thx kat maro nyanyi lagu besday untuk aku kat cafe tadi (walaupun sayup2)
- thx kat aizuemi n kakak zura nyanyi lagu besday kat aku versi akapela kat dalam pentri tadi
- thx kat sarah pasal tatau apesal tetiba aku mintak hadiah.. hahaha..
- thx kak nis call aku time aku tengah dating dengan nissah untuk wish besday.. im sweet 26 ahaks~
-thx katak nyanyi la la la laa laaa laaaaaa~ aku tau melodinya cam ne hahaha..
- thx starry YM aku memalam buta wish besday..
- thx semua la.. kat korang.. LOF U GUYZ n GAYZ!! ahahahaha..

*nota lutut - sayang korang ketat2.. siyes tak tipu.. tipu dose kan kan kan...

11 comments:

starry~ said...

hepi besday lagi skali dan lagi dan lagi

army4war said...

starry - tq kat ko lagi dan lagi dan lagi dan lagi hehehe

asbesstos said...

muahahaha.. xpe2.. next year aku jadi JAKIM lak.. hahaha.. ko ngan naser.. wakakakakaka

k.mus said...

hepi besday buat adek akak yg gebu ni semoga dimurahkan rezeki selalu (hujung bulan dpt baju swimming baru .. kira murah rezeki la tu kan.. hehehehe ) dan diberkati Allah selalu, aminnn..

mazQ said...

geboo~!..acapella +shuffle...tuh pertunjukkan private VVIP dari kitrg utk ko....mana ada org tgk lagi persembahan kitrg yang mantopppp gitu?? ko jer dpt..so terima la seada nyer..

sebaliktabir said...

Happy Belated Birthday! dah tua yer..huhuh

army4war said...

kudeng - bengooooooooooooooooong!! tanak ar sengal.. sepak ko kang.. tertonggeng di ledang .. haa berpantun aku hahaha

kak mus - thx akak yg cumel sentiasa.. bila mau lepak2 sni lg kita gelak2 sampai pecah dinding hahaha

mazQ - hahahah nak lagi nak lagi.. wat la lagi.. kene bayar tiket ke kalau nk tgok persembahan tu hahaa

sebaliktabir - tq bro.. oi muda lagi ar.. nom,bor itu hanya ilusi hahahaha

aizuemi said...

hahaha.. sweet 26???? u sweet meeehhh??? ingt sng ke nk tgk shuffler n acapella bgabung???

army4war said...

zue - obekos la im sweet lg mau tanye ahaks~ hahaha unik2.. shuffler feat acapella.. tercekik aku tengah makan tgok persembahan korang hahahaha

akira said...

oit...tak cite pun pasal ko kene prank ngan aku..hahahaha...
idea besh tu...hahaha... siap ade orang nak curik idea aku...

kol 12++ on 22 march 2010:
ym ngan mira :

"weh, kol aku jap. aku tak jumpa henpon aku kat mane"
hahahahahahaha...
and prank aku besh sebab birthday girl kene call aku.
aku tau maxis memang baik ati bagi free call pada birthday girl..
yeaahaaa...hahahahahahahaha....

army4war said...

akira - hahaha.. tetengah malam tu aku laloq.. ko punya prank berjaya.. aku lupa nak taruk dalam n3 ni.. pasal ko prank tetengah malam.. memori aku kurang aktif time tu hahahaha.. dh taruk kat komen.. anyway thx heheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin