Sunday, October 10, 2010

Contest dengan Dak Tecit

Hambik ko.. sekali 3 n3 aku publish dalam 2 hari nie... dok bersawang kat umah, memang aku ngadap letop je la hehehe... kali ni et roger aku suh check blog dak cit dania.. pasal dania tag aku untuk contest.. kecik2 dah pandai tag tag orang ek budak nie.. padahal ibu dia yang type kan semua n3 dalam blog dania tu.. kekeke...

aku tau nape ko tag aku.. pasal ko nak suh aku taruk gambar aku dengan anak ko kan kan kan.. hahahaha... ok ok aku layanz~

telah di tag oleh DANIA a.k.a dak cit
contest oleh cik gayah...

:: hahaha... padan muka beliau di dera oleh aku :: tapi dia tak nangis.. :: cetss ::

aku nak tag;
ros
iera
kudeng
(tetiba jantan ni sesat pe hal hahahaha.. pedajal)

*nota lutut - jom layan contest seround hehehe.. support member kekekekekek!!

5 comments:

eT said...

tajuk xbetui la mira...muahaha

miezaniera said...

gud luck..hehe rasenya sume org ade gmbr buli budak kecik ni hehe

eT said...

lupe plak...menang kalu..kene share la hadiah..miyahaha

army4war said...

et - kne buat bebetul ke title dia kalau nak menang.. hahaha aku takkan menang punyaa... biarkan je

kak bai - tu pasal dia tag, pasal dia nk dania masuk dalam contest ni hahaha

et lagi - aku dh agak dah niat tersembunyi ko dari awal hahahahaha...

Qanaah said...

ceh tag aku tapi tak bgtau.. aku dh lama tak bukak blog orang.. ko ingat ko top macam hanis zalikha aku nak bukak tetiap ari? hahaha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin