Sunday, October 10, 2010

Selamat Hari Raya PSMB

Syawal untuk tahun ni dah berlalu, insyaALLAH jumpa lagi Syawal tahun depan.. sehari sebelum tamat syawal minggu lepas.. PSBM sempat buat jamuan Hari Raya!! meriah meriah..

aku tengah demam bermukus aachum!! achum!! yucks!! yucks!! sebenarnya.. dalam opis kene akon gigil vibrate my whole body shaking shaking boom boom, badan rasa lemah gemalai ayu sopan santun tak boley blah.. terus roger bos.. bola 1 dari bola 2 bola2 api.. nak g klinik pasal tak larat.. nak drive pun pk banyak kali, umah jauh.. kan best kalau ada driver.. dok relax kat seat blakang sambil snap2 gambar guna kamera hp buat gambar mespes bebanyak muncung2 bibir, kenyet2 mata.. bebudak opis suh tunggu pas jamuan baru balik.. time jamuan tue.. badan kene matahari.. berpeluh sikit, selsema aku ilang kejap.. buktinya gambar2 aku dalam ni semuanya ceria2.. walaupun sapu tangan kaler gadis ayu iaitu pink setia di tangan.. lepas jamuan, rasa sihat sikit.. tak jadi g klinik n balik umah.. masuk opis ada akon gigil shaking2 aku datang balik.. tengok jam dah kol 3++.. lepak surau je la totop akon, perghh syahdu je, nak balik pun cam tak larat je.. i need driver rite now huhuhu...

Apa guna ramai sharp shooter kat PSMB kalau tak menembak di hari kejadian kan?? kekeke.. kredit to ZUCO n MARO!!

layan gambar la ek.. budak malas cam aku nie memang kne upload gambar je kekeke...


:: air sejuk tak sampai lagi.. semua cover muka tercekik.. yang ada semua air panas.. dah la cuaca panas.. semua pakat pegang cawan je sambil tunggu air sejuk sampai hehehe ::


:: penat je senyum time nie.. rupa2nya snap gambar kaki cagu ni je :: tak pe tak pe.. itu semua art.. tau tak art :: seni!! huh emosi lak bicara pasal seni nie ::


:: sedang aku santai2 layan syahdu tarik2 mukus depan pc sorang2 :: ada orang call suh masuk unit intake kejap :: tidak syak lagi, sure ada sesi tembak2 :: ni semua budak tak habis restart nie.. hahaha... layaanzz~ :: banyak gambar tak de hidayah.. tunggu tatak mayo upload je la :: nanti aku tulis je refer this link kekekeke ::


:: haaa.. memperkenalkan, ni la muka2 yang aku ngadap sejak hari pertama aku bekerja di UiTM :: mengenangkan kitorang ditempatkan dalam bilik meeting sederhana besar berkaca separas pinggang, ala2 aquarium.. sementara bilik sebenar diberi nafas baru.. kitorang namakan ini GENG AQUA!! :: wooohuuuuu~! :: thx campak aku dalam bilik aqua tu kekeke :: kawan sampai bil2 yok~! ::


:: aku yang bg idea posing kawat cam bermuka kejam :: last2 aku yang tak tahan aura kelakar makin membuak2 di sanubari :: semua muka tahan gelak :: elelelele.... korang gelak je la gelak arr.. huhahahaha :: penjenayah paling licik ialah yana (kiri sekali) :: korang tengok.. dah buat kesalahan pun boley gelak cenggitu hahahahaha ::


:: suka gambar ni.. jari jemari tu milik tatak mayo.. :: modelnye sudah semesti la aku dengan kak bai :: veeeery the.... :: kekekeke ::


:: mata aku masuk habuk pun ko nak tembak aku tatak mayo.. ::

*nota lutut - lalalalala~

9 comments:

eT said...

aku nk wat en3 raya..tp bila ntah nk wat...
pesal ari ni aku asik lepak kt blog ko je eh...ish..sih..

army4war said...

et - hahaha.. tangkal yg aku ambik dari padang ari tu mujarab la kot.. kasi ko sentiasa teruja kat blog aku miyahahaha...

Amy Syaquena said...

salam...

Amy datang bertandang di malam hari sambil nak serahkan awards, jemput ambil awards di sinar raudah ye...

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/best-friend-awards.html

army4war said...

amy - thx amy.. nanti ambik award tu ek.. hehehe..

aizuemi said...

ehemmm.. gilerk lawak gmbr aqua tu.. siyes beb~

army4war said...

zuco - hahaha.. aku tangkap gambar pun gelak.. sah sah lawak bengong time tu hahaha...

aizuemi said...

ko je gelak.. yg lain maintain jer. lalallalla.

army4war said...

zuco - yana pun gelak ar.. prrrrrrrrrttt!

aizuemi said...

yana bukan gelak tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin