Monday, November 8, 2010

Bukan pasal purse baru hehehe,,,

aku send message kat syima..

msg aku :
Sja nk bgtau ko.kiri 2 purse yg aku beli dgn ko msa kt ipoh tahun 2003. kanan aku bru beli td hahaha.
(msg tidak ditokok tambah)


proses transfer barang2 sedang berlangsung ... TEBA TEBA!!


ape ni?? hehehe... ni la nombor giliran file aku kat PERKESO untuk aku bukak kes pada salah sebuah company yang pernah aku kerja dulu..

aku seorang pekerja yang takkan ambik port selagi aku boleh ignore bende tu, atau bende tu nampak simple, aku just anggap 'manusia pasti lakukan kesilapan' .. tapi aku akan jadi sangat ambil tahu HAK aku.. kalau HAK aku diceroboh dengan Xtream..

kepada company yang pernah buat taik dengan aku dulu.. TAHNIAH.. Allah skang bayar cash!! jangan curik hak orang lain.. nanti ALLAH rentap hak ko.. nanes.. ish ish ish~ hope tak bongkak dah dengan dunia pinjaman ni..

kes ni dah lama.. tetiba terjumpa bende nie.. emosi sikit.. but thx.. aku belajar sumthing dari sini..

*nota lutut - watch out!!

9 comments:

Mohzam said...

:o takutttnyaaa

eT said...

mira tipuuu...hehe
nk tunjuk purse baru kan3...:p

CLICK...JGN X CLICK...:)

iera said...

wow..purse baru..bau kedai lagi tu..hahahha

aku yang tak femes said...

waaa mira.. beraninye ko... syabas! tahniah! aku harap kompeni yang ko maksudkan itew sudah serik...

dun play2 aaa

Word Verification : poker

asbesstos said...

Aku dah scan and nampak no akaun bank maybank ko!! haa.. takut bukan????

roszz said...

hehe..cantik purse baru mira...

army4war said...

mohzam - kalau tak salah, jangan takut hehehe

et - semalam kan aku dh berlagak live dengan korang.. tak payah dalam blog hahaha

iera - dh sembur perfume la iera.. mana ada bau kedai hahaha

scorp - aku tatau la diorang dh serik ke tak.. pasal aku tanak ambik tau hal diorang.. kalau tak serik.. tunggu je balasan hehe

kudeng - aku tau ko hackers terhebat dalam dunia IT nie.. siyes aku ngeri.. tp dalam maybank aku kosong... sorry bro hahaha

ros - hehehe.. purse sebelum ni dah teruk sangat..

akira said...

hahahaha..sonot ade purse baru..hakhak..
setelah sekian lama eh..
bagus aa ko sangat setia ngan purse ko tu..


aku tiap 2 tahun sekali kot tukar..hahaha...
siap penah beli baru..yg lame masih elok aku bagi orang..kekekeke...~

army4war said...

nissah - aku tak suka tukar purse.. susah nak sesuaikan diri.. eeewah hahaha.. skang pun asyik salah bukak je. cari duit tak jumpa.. salah cari tempat huhahaha.. heheh ok la.. aku puas ati yg ni kekeke.. semu aboleh sumbat.. duit.. kunci kereta.. handphone.. beg doremon huhahahah!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin