Wednesday, November 3, 2010

Baby Amar

Dah lama n3 ni dalam draft.. asyik tak sempat nak publish.. gambar bawah ni baby Amar.. tak ingat nama penuh dia.. pasal unik sangat.. sorry darling.. mak yang love u..

its ok lahir tak cukup bulan.. asalkan sihat.. jadi anak yang soleh key.. jangan nakal2.. nanti mak yang geget telinga dia.. kekekeke...



kenapa amar kaler biru n mata kene tutup.. kekeke.. sebab amar kan lahir tak cukup bulan n ada kuning sikit2.. duduk dalam tu baik2 key.. sikit2 lagi kuar la tue.. nanti amar dah sihat kita jalan2 nak?? tapi promise jangan lari2.. lompat2.. terjun tiruk.. kuar masuk longkang.. nyorok2.. kalau sukar dikawal.. mak yang ikat masuk dalam guni.. pas tu baru bawak jalan2..




keciknye Amar... nak pegang pun takut ari tue.. cepat besar key.. n rajin2 belajar.. dah besar nanti boleh belanja mak yang rumah banglow sebijik... perh demand tol si mak yang ni hahahaha...

ok.. next time mak yang datang melawat lagi. key. amar nak ape?? baju baby?? mainan?? kereta lumba?? erm.. nanti makyang tengok budget dulu kekekekeke..

*nota lutut - doa aku pada anak2 wawasan skang.. semoga kuat sangat2 menghadapi ujian dunia yang makin mencabar.. jauh lagi perjalanan.. insyaALLAH...

6 comments:

iera said...

semoga diorg kuat menghadapi dugaan dunia ni..aminn...

miezaniera said...

ko dh sampaikan belum pesanan masita tu? amik susu ibu yang paling atas sekali supaya dia cepat besar...

eT said...

baby amar dok elok2 yer tuh...
gud boy leh kuar awal...hehe

army4war said...

iera - insyaALLAH... amin...

kak bye - dah pesan.. dia kata dh buat.. insyaallah sihat laa budak tu.. kecik sangat hehe

et - insyaALLAH.. baby amar budak baik.. mesti cepat sihat.. insyaALLAH..

yed said...

gambar last tu smart~

army4war said...

yed - kamera handphone je bro.. kekeke...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin