Saturday, November 20, 2010

Idea

Hari ni celik mata je aku ngadap letop.. letop aku skang dah pandai slow.. dah pandai hang.. dun worry, aku tau pasal ape.. sejak aku beli letop bulan April lepas.. aku tak pernah install software2 yang berat.. aku guna letop aku untuk layan cerita korea.. layan FB.. chating YM n layan youtube je.. pendek kata.. letop aku masih suci arr...

2 hari lepas aku install CS3 dengan XAMPP.. setup localhost.. layan photoshop..maka dengan berbekalkan 2G RAM yang terkandung dalam letop ni.. agak terkedek2 la beliau.. its ok bebeh.. i still lof u hehehe...

sambil layan kerja.. aku online YM.. rupanya ada jugak member yang senasib dengan aku... lepak depan letop masing2 mengadap kerja.. dan masing2 ngadu kat aku tak de idea..

.
.
katak : arr
katak : aku takde idea
katak : arrr
katak : nak buat montaj..
aku : apa tajuk montaj ko tue
aku : aku pun baru nk start buat keje

katak : haaa
katak : tajuk ape ntah
katak : ada ade story
katak : tp.
katak : ntah
aku : nk nolong pun tak leh.. pasal tajuk pun ko tak tau huhuhu... .
.
.

.
.
cuax : adui aku ade freelance
cuax : selase ni antar
cuax : probnye aku x mmpu nk buat
aku : freelancee ape
aku : kalau tak mampu nape terima
cuax : die suh buat karakter
aku : ko nie
aku : pas tue

aku : ko ambik berapa
cuax : siap bground
cuax : aku x tau selalu aku ikut je die nk bg berape
cuax : aku dah bgtau die dulu.. aku x boleh buat
cuax : die suh gak
aku : susah ke.. lama ke.. atau mcm mana..
aku : nape tak leh buat

cuax : kalau sikit2 tu die bg RMxxx
cuax : tu ade 8 character
cuax : die nak karakter suasane ari raye..
cuax : dengan h1n1
cuax : byk lak tu
aku : nape nk kne ada h1n1
cuax : die nak kaitkan h1n1 dengan hari raye
.
.

idea... ohh idea... bertandang la dikau pada kami yang memerlukan... aku rasa diorang dok menung depan letop lagi tu... kekekeke.... good luck my dear fren... mari la kita sama2 menung depan letop ni haa.. huhuhu.. aku pun nak menung gak nie... umphhh....~!

:: perlukah kami lakukan ini untuk lebih fokus :: aku!? :: tanak ar..mcm orang hilang pedoman hidup je huhahahahaha ::

*nota lutut - B|_u3fR0G !!: pegi update blog, tajuk die. Idea!! :-j -BAEK!!-

12 comments:

katak said...

arr. dah takde idea balik da haaa.. sebab tgk serkup kepala tu.. mcm best..









WORD VERIFICATION : pario

army4war said...

katak - sanggup ke ko pakai katak?? mau berpinau mata ko kuar dari sweater tu nanti.. hahahaha

miezaniera said...

haa ahaaa..ok..tggu kejap..ahaa..hahahaha

Mohzam said...

best jugak pakai benda tu...kalau tengok benda2 yang lu... orang tak tau :D

army4war said...

kak bye - kemain tol akak gelak.. nak pakai sweater tu kat opis ke.. serukup pale dengan workstation tu sekali.. baru style.. hahahaha

mohzam - aku tau, ko nk tgok cerita lucu kat letop kan.. supaya org lain tak gelak dengan ko kan.. bagus tol ko nie.. hahahha...

akira said...

gile arh.
menda cam tu pun ade ke..isk isk..
hahaha...

army4war said...

nissah - hahaa.. kalau bende tu ada orang guna, praktikal la bende tu.. cuma kelihatan sangat aneh, aku tanak pakai.. hahaha

katak said...

aku bukak blog ko, nak carik idea jap.. tapi aku bawak bekal nasik goreng ni... makan dulu eh...





ORD VERIFICATION : corpli

eT said...

try ko wat camni kt opis..huhu

army4war said...

katak - dap ngee... bca blog aku sambil makan nasik goreng.. tp tak pelawa aku pun.. mencik.. majuk.. bluek!!

et - ko nk kawan dengan aku tak et, kalau aku buat cenggini?? kekekeke

Lolo said...

erk. dari td aku lyn bende ngarut uncleseekers, pastu vid sengal cikgu shida.. tertibe bukak blog ni.. waalaaa~ mmg ilang abis ilmu aku ari ni hahahhaa

army4war said...

lolo - kt opis aku pun dok emosi bca blog tue... semoga dia dapat hidayah hehehe... bukak blog aku ilang ilmu??wah gothic tol blog aku ek.. hahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin