Wednesday, December 8, 2010

Kaki Wayang

Tunggu punya tunggu... punya tunggu... punya tunggu... (ulang sampai migrain) lolo tak roger2... so terus je gerak dengan nissah ke The Curve.. carik pemakanan seimbang iaitu Kenny Rogers ROASTERS.. makan sampai kenyang.. lolo semes cakap pengsan.. its ok la lolo.. we know u bebeh..!!

carik tiket The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.. ada kol 10.30 malam je... nak gak.. nak gak.. nak gak... dengar khabar citer Ngangkong sangat best!! ok jom layan Ngangkong dulu.. pas tu makan pas tu solat.. terus tgok Narnia.. set!!!
.
.
.
Ngangkong

:: saja taruk poster kecik :: ngeri lak memalam buta update n3 ni tgok poster ni kekekeke ::


Sangat lawak.. sangat suka cerita nie.. mcm biasa pelakon SAM tak pernah mengecewakan aku.. memek muka dia memang terbaek!! Angah Raja Lawak memang tak sia2 dia masuk raja lawak walau tak berapa nak menang.. mamat muka mamak tu pun aku suka dia belakon.. best.. lan pet pet pun memang kalau kena gaya memang lawak dia menjadi.. kali ni memang jadik ar lawak dia.. tak rasa bodo ar.. hantu pun kelakar giler..

masih ada part2 bosan sikit2.. biasa la.. banyak gak part bercakap sampai rasa tak de effect menarik part tue.. tak suka lakonan bini Sam tue.. tgok dia belakon dah rasa something wrong.. dunno y.. tp tak menarik.. dun like.. aku tak de kisah silam dengan pompuan tu yang membuatkan aku tak suka dia secara peribadi.. cuma aku rasa watak dia selebet ar.. tatau tang mana..

part drama Sam tampo anak dia pun memang jadik... memang drama.. touching2 sikit2.. pasal dia memang sayang sesangat kat anak dia... pasal kain tangkal tu, dia pukul anak dia Wahi, agak terkesan hehehe...

.
.
.
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Narnia 1 n 2 memang aku follow.. memang nawaitu nak follow citer dia selagi ada.. memang aku spesis layan citer adventure fantasi cenggini... sangat sukaa...

citer kali nie... Prince Caspian dah tak loser.. beliau sangat hensem sampai aku jatuh cinta sama dia huhahahhah!! Narnia 2 dia loser, n jambu.. tak macho n tak menarik ulas citer ke apa ni confuse aku ada watak Eustac sepupu si Lucy dengan Edmund.. watak dia memula annoying.. pas tu dia disumpah jadi naga pasal ambik barang2 emas..

Lucy dah besar n cantik.. dulu dia kecik n comel sangat... skang dah mula nak melawa.. masih suka menyeru nama Azlan.. watak seekor singa yang dianggap berkuasa sangat2.. sampai kadang2 aku rasa mcm dia anggap Azlan tu tuhan dia... layan citer je...

Edmund masih ada perasaan ingin berkuasa dan kaya.. kelemahan dia digunakan oleh anasir jahat untuk cubaan menumpaskan Narnia!!

Cam biasa la.. mesti la hero menang.. apa daaa kekekek!!!

:: ni la hero2 aku :: yang kanan sekali tu aku punya :: jangan kaco kekekeke ::

*nota lutut - aktiviti best n sangat mujarab untuk hilangkan stress.. next tunggu citer Kongsi dengan Hantu Mak Limah Balik Rumah.. kekekek 2 2 citer kelakar..!!

16 comments:

akira said...

argh nak jugak prince of caspian tu!
mane aci..huhu

syusye said...

nk g tgk narnia nk join..sura mmg follow cete nie..

army4war said...

nissah - macho dowh dia dalam nie.. ah ko lambat cop.. aku nye ar huhahahaha

sura busyuk - ak dh g tgok ar der.. kekeke... narnia 4 kita tgok sesama key dear.. kekekeke

eT said...

ces...siap warning xbg kaco..bluwekkk...
weh mira..aku pon teringin nk p tgk wayang cite nih...
tp cane nk tinggal dak kecik tuh..huhuhu

aku la... said...

bila cite antu kak limah balik umah nak kuar..macam best je dengonya

Sarah Syazwani said...

nama singa tu bukan islan/aslan ke??? xde pulak dgr nama melayu hehehe

army4war said...

et - ko bawak je budak tecit tu, tinggal kat kaunter suh jual tiket.. dapat gak side income kekekek

atisam yg masam - nanti dah kuar aku roger ko.. aku tak ingat tarikh dia... aku pun rasa best kekekeke

sarah - ntah... dia sebut ASLAN... Narnia 2 ari tu aku baca subtitle dia tulis Azlan.. hahahaha... bio je la yong kekeke

mama_izz said...

oh tidakkkkk...cerita yg aku teringin nk tengokk..agak2 klu aku anta wathieq umah ko jaga pastu aku tengok wayang ngan bf aku iwan tu aci tak??

army4war said...

fish - boley boley boley tak de hal.. tp ko n pakwe ko kne bg duit wayang kat aku n wathieq.. kitorang pun nak dating tgok wayang gak.. huhahahahahah!!!

mama_izz said...

no prob punyaa....tp agak2 rate korg sama ker??jimat duit aku.... ~kikiki

army4war said...

fishh - aku sorok wathieq dalam beg aku.. agak2 muat tak.. so ko kne cover duit wayang aku je laa.. pandai tak aku berjimat kakakaka

mama_izz said...

ye ko mmg pandai berjimat..tp lemasla anak aku tu weeiii....ciss!!

brickbracket said...

Eh aku da tgk ngangkong plangkong tu.. still urat gelak aku x normal gak.. konpius nih konpius org asyik kata lawak.. aku kata lawak sengkak. tp still ada part2 yg bleh gelak SIKIT SIKIT. sib ada si mamat sam tu.. yg lain aku rasa aku rasa still OK-OK aja..

Ko x nk try tgk Aku Tak Bodoh??? Hah yg tu aku tgk urat gelak aku obses normal. Citer budak2 yang sangat sangat TRUE dan lawak. siyes.

eh da la.. td igt nk komen sikit je.. tetiba berjela plak.. hakhak baibai kak mir!! muaaahhh

army4war said...

fes - jangan risau, aku pandai CPR kan org hahaha... trust!! me.. kakakaka

dot - urat ketawa ko memang dah bersimpul teruk nie.. ngangkong lawak ar... sabtu lepas aku layan hantu mak limah balik umah.. kalau ko tak gelak gak aku tatau ar.. geram aku memikirkan ko tak leh gelak apa yg aku gelak haha..

tapi aku jadi risau citer aku tak bodoh tu nk tgok ke tak, pasal ko kata lawak.. aku risau time tu urat gelak aku lak bersimpul.. aku dh tgok citer version singapore 'im not stupid too' zaman joget dlu, memang lawak.. nanti aku try pertimbangkan.. alamak.. komen aku pun panjang, hahahaha

brickbracket said...

hahaha! sungguh la. aku naik konpius apsal dorang gelak dlm panggung tu. hah citer "aku tak bodoh" tu ye aku paham sbb aku ikut sama gelak. eh bkn gelak, tp terbahak. u shud go bebeh! as usual adibah nor ttp selamba. aku nak try antu kak limah tu smlm... erm... erm.. tgk muka awie tingat zombie kg pisang ke pe dulu?? x boleh blah. citer ntah pa pe. aku bleh tdo 18 kali bgn pastu tdo bgn tdo bgn pun still xleh gelak. hahaha

army4war said...

dot - dengan dorongan dari ko, aku rasa aku nak layan "aku tak bodoh" aku akan bawak pelesit aku sekali.. saja bawak dia jalan2.. dok main game je kt umah.. naikkan bil letrik je... kalau tak best aku terus arahkan dia bg ko muntah darah.. hahahaha!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin