Thursday, December 30, 2010

Malaysia Juara!!



aku tak de masa nak update n3, agak bz lately.. tapi aku nak update gak kali nie..

Tahniah malaysia!! walau kalah dalam perlawanan semalam 2 :1 dengan indonesia... tapi kesan Harimau Malaya bawak ole2 bawak 3 : 0 dari Malaysia untuk pasukan Indonesia .. telah berjaya mengalahkan pasukan Garuda dengan aggregate 4 : 2!!!

Siyes bangga!! walau aku tak follow sangat bola sepak nie.. tapi desas desusnya hebat sangat!! laser hijau la.. coli laser la.. sampai aku tertarik nak follow malam tadi!! perang FB perang YM aku malam tadi.,. memang meriah!!

Mesti pasukan Malaysia bangga pasal diorang menang, 1 Malaysia cuti umum esok!! jangan kembang sangat der... relax!! jauh lagi kot perjalanan pasukan Malaysia nie.. wah hebat gak aku jadi pengulas sukan rupanya kekeke... komen sipi2 mampu la.. nak komen lelebih.. peraturan bola sepak pun tak tau sangat kekeke...


:: curik gambar dari blog SURA ::



*nota lutut - Apa pun u olzzz!!! selamat bercuti esok!! n HAPPY NEW YEAR!!!!

6 comments:

eT said...

hehe...
mantop la...mmg best..
aku siap bersorak dari hospital lagik..:p

army4war said...

sepital?? ko checkup memalam ke et?? jangan jerit kat wad sakit jantung dh ar kekekeke...

syusye said...

ha ha ha...
best der layan bola smlm...ak plak lebih2 berdebar..
syok pe..dowg menang kta dpt cuti..he he he...
siap curi lag ek?

army4war said...

sura - aku tau ko minat bola.. saja curik dr blog ko.. terharu tak kene curi?? kakaka

Tihara said...

x minat bola tp bangga la Malaysia juara kali ni..

army4war said...

tihara - sama la kite.. kekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin