Friday, April 3, 2009

maklumlah new staff!!

aku mengantok!! aku mengantok!! aku mengantok!!

sekarang opis lengang sebab semua staff lelaki islam (hope so) pergi mengerjakan kewajipan bersolat jumaat. sempat diorang suh tengok2 letop diorang..

mata memang asyik nak terkatup je dari tadi.. akibat sampai rumah pukul 3 pagi.. lepas bermandi2 dan bersiap2 last2 tido pukul 4 pagi erm.. yummiee~

ngengada la mata aku ni.. tadi mengantok sangat.. cita2 jangka pendek aku tadi nak tido sepanjang ketidakadaan kaum adam dalam opis tidak tercapai.. tak la tinggi sangat cita2 aku tu.. tapi tak tercapai sebab mata jadi segar pulak.. gedik tol.. arghh!! aku tertekan plak skang... tertekan pasal tak mengantok..

tadi dapat task.. aku dah submit latest task aku pada bos skali bernama faisal (aku masih berusaha menghafal nama2 diorang) person incharge projek DVS.. ada 2 ketul je kaum hawa dalam team web, terdiri daripada suhana dan diri aku sendiri.. kerja belum mencabar lagi.. sedang fahamkan framework liferay yang di tunjuk ajar oleh opismate bernama nasir (saja tulis maklumlah sedang hafal nama)..

arghh!! apa susah aku tulis je la bebudak team aku senang citer.. ketua aku bernama encik malik (orang yang interview aku), projek manager aku nama encik ameen, team aku sue, azam, nasir, syed, anuar (yang ni aku agak2 je pasal terdengar orang panggil dia cam tu)

dengan kadar bosan.. mengantok dan sanggap hari ni (maklumlah new staff) membuatkan aku tak sabar2 nak tunggu pukul 6 petang nie.. indahnya pukul 6 miyahahaha!!! maklumlah new staff!!

*apa ko merepek ni setaaaaaaaaaaaaaan!!

11 comments:

bluefrog© said...

hoi.. dtg awal tuuuu... staff baru lah katekan..

army4war said...

aku datang ikut hway plus.. kali ni tak terlajak simpang.. cemerlang gemilang terbilang... tak soosaatt!!! miyahahaha!!!

Silolo said...

uwaa uwaa uwaa kagum ar ngan k migha skrg.. dulu satu geng ngan dek lolo dlm hal xknal jln nih.. miyahahahahha~!

niz said...

migha...sejak kau jadi KLrian, kau semakin mendapat hidayah. kau semakin ada aura. bagus! kau patut lebih bermanja-manjaan bersama setari dan niz2 agar kau lebih mantoob...

lolo...selamat tinggal sayang.....

army4war said...

dek lolo - 1st day dengan 2nd day kurang hidayah.. 3rd day kalau tak dapat hidayah jugak tak tau la mak noq!

niz2 - dah tau ke opis setari dan opis katak dengan cemerlang.. malah mengenalpasti di mana sogo.. kalau mahu lebih hidayah haruslah hang out center key..hasil kesesatan.. miyahaha!!

starry said...

dear askar utk berperang, aku akan ajar lagi jalan2 supaya kau senang merayap di kay ell. lepas ni aku n kak niz akan upgrade lagi perjalanan ko. harap ko tabah dlm kesesatan.

lolo: purr purr purr

niz said...

lepas ni kami akan ajar engkau merayau ke bukit bintang. atau nak glamour Star Hill. rumah pelacuran banyak disana.

starry said...

urut2 pun ada. so jgn bimbang kalau lenguh semasa driving. tapi kalau anda nak ke setapak melalui sentul, satu pesanan saya, x yah lalu sogo.

starry said...

urut2 pun ada. so jgn bimbang kalau lenguh semasa driving. tapi kalau anda nak ke setapak melalui sentul, satu pesanan saya, x yah lalu sogo.

opaq said...

uish...

korang ni,
ada plak timbul bab2 urut2 ni...
hahahha....

aku pantang btol bab urut2 ni..

army4war said...

setari - petunjuk hidayah aku sampai ke sogo.. apakah petandanyaa.. perjalan penuh liku aku berjaya tempuh.. NUR makin memancah di KL..

niz kuasa 2 - kalau begitu saya akan drive2 sampai lenguh, baru la layak di urut auww~ mahu yang ganteng2!! (weh ada ke pusat urut laki urut pompuan, just confuse)

opaq - badan lenguh swiming perlulah biacara paal urut2..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin