Monday, April 6, 2009

PD Intro!!

curik hasil nukilan katak ong gedik2 kantoi tatau berenang!!

aku baru sampai umah.. setelah berusaha on letop yang sudah pandai merajuk.. aku terus rasa nak intro trip PD yang berahlikan aku, setari, kak niz, katak, anys, lolo, anarm, sagi, bosz, hizral..

everything smooth alhamdulillah.. sikit2 tu biasa la.. nothing is perfect!!

21 comments:

anarm said...

sume pakat tak sabar2 nk post pasal PD ek.. ish.. ish..

maafkan kaum adam kerana tak turun swimming pool petang itu.. huhuu

bluefrog© said...

hoi.. diam2.. sape tk tau berenang dok diam..

hah.. nak intro jugak... keeeeeekeke..

army4war said...

anarm - sudah dimaafkan pasal korang join pagi ahad tu, dan baru tau ada beberapa tatau berenang..

katak - hahah tu pasal ko dok diam2

yang benar
-aku yang berlagak

starry said...

ok la tuh. cubaan pertama agak berjaya what.. aku ok hepi cuma kurang sihat pula di hari ke dua argh. tapi tapi tapi kita best kan?

bluefrog© said...

haha... aku boleh menyelam tau.. tapi aku tak tau mcm mane nk buat berenang pastu boleh belok kanan tibe2..

hee..

army4war said...

setari - aku nampak ko muka bangun tido dengan baju mickey mouse pink!!

katak - aku dah dapat konsep kapal selam, tu pasal dah boleh berenang di dasar!! skill belok ke kanan aku sendiri tak reti nak xplain.. sebab ianya magic hahaha!! sadap!!

opaq said...

umph.....ni lagik...!!!

opaq said...

umph.....ni lagik...!!!

Silolo said...

=)) tabik spring at kat ko migha psl berenang konar 90 degree tu.. bosz yg terer berenang tu pon blom tentu dpt belok mcm tu..
harharhar..
wpon aku x reti berenang, aku nak gak nyampok kat sini.. sbb kite best!!

setery said...

lolo jom swimming kat shah alam. sapa x tau boleh belajar dulu ek. hehe~

bluefrog© said...

huh..jom la lawan sape boleh buat unggun api.. [-(


*bg jeles opaq.... kkekekeeee

hegira said...

oooo gi pd tak ajak orang!!

starry said...

katak, tapi bukan buat api pakai batu mcm survivor tu kan? pakai fire starter je kan? hahahah senang/

niz said...

agak pelik apsal kita leh pasang api bbq lagi cepat daripada mira pasang khemah.... awak perasan tak setary?.... kita hebaq ah!

starry said...

hahahha haah.. x sangka kite berjaya buat bara api (fuh) dgn pantas. tahniah utk niz, starry n sagi. yeah!

army4war said...

opaq - ko jangan jeles!! ajak ko tak mau.. padan muka mung.. hehehe

silolo - korang kne blajar dari aku mcm mana nak berenang di dasar kolam beserta beluk ke kanan 90 darjah.. aku sendiri kagum dengan diri aku..

setari - jom set up berenang di shah alam jom.. sapa yang setakat boleh berenang di dasar je pun masih boleh menyertai kami..

katak - nama je katak... berenang gaya katak pun tatau.. memalukan komuniti katak je miyahahaha...

hegira - ok aku ajak skang... jom!! alolololooo.. next trip aku takkan lupakan ko.. ko g jogja tak ajak aku pun.. uhuk!!

niz kuasa dua - khemah aku untuk 6 orang sangat besar dan ganas... apa2 pun tiada api pad amalam itu, sure susah nak lepak2.. cahaya kereta jentu tak boleh lama takut batri kong.. erk!

sebaliktabir said...

syok erk!

bluefrog© said...

oi... lamenye intro... bile nk start daa...

army4war said...

sebalik tabir - jom bro.. bawak wife ko sekali... wah!

katak - saboo la... otw nie..

niz said...

beliau sgt bz sejak dia ongtaikim...

(ceh! kutuk org...i pon blog dah bersawang)

army4war said...

warghh warghh ngantok.. try update new n3.. chayok.. hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin