Saturday, July 11, 2009

Untuk Kalian~

Tetiba rasa diri ini sangat sengal sebab launch 2 entry yang lebih kurang sama motifnya pada hari yang sama pulak tu.. sebab aku anggap blog aku ni, entrynya hanya tercetus bila perasaan peribadi aku sendiri yang menguja mahu menulis, aku hanya tulis apa yang aku rasa..

pada mula aku nak edit je n3 sebelum ni, nak gabungkan dua kisah yang lebih kurang ni, sebab kedua2nya sangat sweet dalam hati aku.. tapi aku buat keputusan nak dedikasikan secara berasingan hehehe.. baru dramatik.. miyahahha~

ym dengan someone yang boo~
.
.
boo~ : sepak kang..
me : hahahaha... sepak aku tgu aku bergaji la.. skang kalau ko sepak.. aku makin sedeh
me : kalau ada gaji aku tak sedeh sangat kene sepak hahaha
boo~ : tkpe la wei.. aku banje la ko..
boo~ : aku tk lh kawankawan sedih ni..
boo~ : aku pon sedih ni..
boo~ : nk nangis da ni..
me : oi aku saje citer2 je aku tak de duit kat ko.. jangan la bg aku duit..
me : nanti aku menang kes aku kaya la hahahahaha
boo~ : ah! aku kate amik amik je la..
me : :-ss
.
.



ym dengan someone yang sweet~ (edited)
.
.
sweet : tatau nak tolong camne. nak bg moral suport pun tatau dah. nk tolong tepuk bahu...lagi tak mampu. sebab bz.
sweet : ekceli rasa tak best
sweet : sebab tatau nak tolong tang mana
sweet : camne nak start keje. nak makan sebulan b4 dpt gaji cosmo or apa apa la kan
sweet : so... jgn nak tolak2 dh
sweet : tats all.
me : bersyukur sangat2 sebab ramai rupanya sahabat2 yang sangat baik hati anugerah ALLAH
sweet : sebab mira ****
me : :((
.
.


ym dengan someone yang jiwa~ (tak edit pape hehe)
.
.
jiwa : tp sejak ko duk kl
jiwa : arul duk perlis
jiwa : ad duk entah kat mane entah
jiwa : aku susah nk tau perkembangan korg
jiwa : kekdg riso gak klo ko lame tak ym
jiwa : or arul tak msg
me : heheheh jangan risau semua perkembangan aku memang aku selalu update ko
jiwa : ko ok lagi
jiwa : aku leh bc blog ko
jiwa : bangganyer aku mendengar luahan hati ko
me : =))
.
.


tanpa aku sedari.. ramai sesangat yang tolong aku tempuh keadaan nie.. semuanya aku lakarkan di hati.. tak perlu lah aku senaraikan.. korang tahu korang siapa.. yang sentiasa support aku.. apa sahaja aku buat korang akan cakap "u go girl!" time aku mengamuk maki hamun.. korang dengar semua maki hamun aku.. kadang2 siap join aku maki hamun, padahal wajah orang yang aku maki hamun tu pun korang tak kenal hahaha.. tp emosi yang korang lontarkan mengagumkan aku hahaha..

kepada yang pernah nak hulurkan tangan, tapi aku tak sambut serta merta, bukan sebab aku tak terima tangan itu.. aku ingat setiap tangan yang menghulur.. tapi pada masa itu, tangan aku masih kuat.. aku takut tangan aku merentap tangan kau kuat.. nanti kita sama2 lemah terkulai.. aku rentap tangan kau sedikit2 sebenarnya, aku rasa kuat, sebab aku mahu ianya bertahan lama.. sebab sebenarnya kita agak seiras..

untuk kalian
berkerut dahi mengangguk lesu..
tiada kudrat menggeleng pilu..
kejapkan genggaman tangan..
memerah sijernih kelopak mata..

bagai bahu ditepuk kuat..
terluas bukaan mata..
tersedar ramai yang peka..
sebalnya jiwa jangan dikira..

angkuhnya aku ingin berkata..
ramaikan, sahabat aku rupanya..
tapi jangan kalian gundah..
selagi aku diberi akal waras..
takkan aku kerdip mata ini tika melihat kalian..

*nota lutut - terima kasih kerana masih sudi berkelakuan sweet pada si semikin tapi kiut ni.. hehehehe~

9 comments:

starry~ said...

malam ni takde org paksa aku baca n komen. tapi aku dpt jadi org pertama. :) bertuahnya ko di sapot kawan kawan. SEMANGAT!

bluefrog© said...

alaa..aku tak dapat support apeape.. aku bagi support pilow nak..?

sebaliktabir said...

Chaiyok! hehehehe...

sebesar mana gunung ujian,
andai besar lagi cita-cita kau
semua itu takkan menjadi halangan dan takkan menjadi kudis...huh~

JoEsaMa said...

ak nak support ko mmg xmampu ar..coz ak pon xde org nak support..so better support menyaport ar..kankankan..hahahhah..mirang2

niz said...

u go girl!

sok luse pi pejabat starry. bikin banner. fan club. tak suport gak tatau lah.

army4war said...

seterika - pas type n3 ni aku terus bersiap g sabah tue.. aku tak tido pun malam tu haha..

katak - ye la tu.. sipport pillow pun ok gak.. tq bro hahaha

mahfuzz - hahah tq bro.. aku anggap ko support aku dalam menceriakan ym dan komen blog aku.. ko memang sengal hahahah!!

joesama ladin - hahah sama2 la kita support menyaport.. buat prak ko bebaik.. nanti kita celebrate ko berambus dr lava hahahah!!

kak niz - wah meriahnya haha... saya nak jadi pom2 girl key.. jangan halang.. eh nak support sapa ni hahahah!!

Ishida Kuchiki said...

i nk support u.. tp i ada background along.. u gerun x????

army4war said...

ishida kuaci - dah lama2 aku dah tak rasa gerun.. hahaha... tapi kadang2 termengigau nama ko gak hahahahah

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin