Thursday, September 3, 2009

Thanx Sifoo!!!


:: MARO suh aku update blog, pasal dia kata aku tak de keje.. bos aku baik tak bagi aku keje.. miyahahaha... aku pun pk apa topik aku nak kasi up hari nie.. tetiba aku terpikir gambar aku dengan fisya yang sifoo edit untuk aku.. dengan itu, aku pun saja nak berkongsi gambar yang sangat2 kreatif yang sifoo edit nie.. ::

:: pasal gambar ni jugak la.. bebudak opis aku skang memperkotak katik kan aku.. diorang panggil aku gebu.. deym u olzz hahaha.. teringat zaman2 aku kat opis lama LavaSystem.. deym sueng, deym kudeng, deym izwang, deym syeding, deym joeing dan deym nasering panggil aku si gebu.. hahaha... rasa nak terajang korang seko2.. hahaha... seriusly deym miss u olz guys..!! ::

:: budak opis aku skang dengan budak opis Lava ni contact ke di belakang aku.. napa diorang panggil aku gebu gak hahaha... aku masih confuse hahahaha... ::

:: sebelum gambar ni di edit , aku sendiri menyampah tengok gambar ni, sebab skill photogedik aku tak menjadi dalam gambar ni, kelihatan sangat gebu di pandangan masyarakat.. ::

:: tapi selepas di edit gambar ini sangat menarik, sebab mungkin gabungan baju aku dengan baju kawen fisya banyak kerawang, bila di edit, jadi sangat menarik.. ::

:: TQ Sifoo.. i very the like this picture hehehe... ::

*nota lutut - lama tak masuk sifoo.com menyepam dalam topik orang hahaha... mari masuk heheh

15 comments:

starry~ said...

aku pn suka tgk gmbr ni. lawa. pandai die. hehe. lawa fish. ko pn gebu. ops. ~

army4war said...

seterika - ces.. ko pun join perkotak katikkan aku.. aku kiciwa.. ohh tidkass...!!!

starry~ said...

geboo la best. comel je.

bluefrog© said...

aku kan fes kate ko cekci kan kan kan.. lupe la tu [-(

army4war said...

seterika - aku trima ke kegebuan ini ahakss..

katak - WOW seksi.. tutup aurat je gambar tu.. seksi dalam jiwa kot kan katak kan hahahahah!!

aizuemi said...

aku pengasas nama GEBU di opis ko skrg..

( damn.. camne bdk ni dpt syak aku kontek bdk lavasystm ni... )

asbesstos said...

very nice artwork from cipu..
aku ske.. i will improve myself.. ske gambar ko yg nih...nampak ko gebu dan sangat sihat dimata dunia..

yo~~ hahahhaa

army4war said...

zue - sengal ko!! haha.. aku dah agak dah korang ada skandel.. tp ko dah bertunang cam ne tu (saja kasi saham ko jauh) damn u!! hahaha!!

kudeng - aku suka gambar ni, tapi aku tak suka aku kelihatan gebu sebegitu..

tp yg pasti aku cumel.. aku tau tu.. tak perlu pertikaikan miyahahahah!!

Farihan said...

woit....glamer aku jap...gebu..nnti jgn lupa update blog lagik tau

army4war said...

maro - ada orang cakap n3 blog aku dah tak menyengat.. ko ada curi sengat aku ke maro.. pulang ek kalau sudi hahaha.. aku skang blog engineer.. ko tetap download engineer dihati kami semua maro.. hahahahaahah!!

starry~ said...
This comment has been removed by the author.
army4war said...

seterika - aik!! cenggitu pun mengata kee.. aneh.. aneh.. kalau aku dah publish komen tu, maknanya bukan aku mengata blakang.. hahaha.. alhamdulillah, semalam dan hari ni aku berpuasa..

Ishida Kuchiki said...

aku pun suka gmbr ni.. nmpk ko ko ko ko ahhh sannntikk.. gebu?? aku x nmpk gebu pun.. nmpk cam lazat jer..

army4war said...

shida kuaci - huh!! lazat?? cess.. hambar ni memang hantik, hapi.. yang diahowang pertihaihan hialah hehebuan wajah ihu.. napa aku type cam tu hahahah!!

starry~ said...

its just a stupid joke. tak tahu kau x boleh begurau dah. sorry. take care~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin