Monday, October 19, 2009

Open House Art-Cipan a.k.a Sifoo.com

Open House Cipan aku berjaya hadir dengan jayanya... walaupun pagi sabtu tu aku perlu ke opis kerana seruan kerja.. selepas settle kan apa yang patut aku kuar dari opis kol 3.. bawak gothy jiwang2 balik umah.. tetiba nissah call suh duduk diam2 dalam kereta kat parking KD sampai shidot n syacz colik aku.. hari ni aku menjadi mangsa pencolikan dengan rela sekali lagi.. tq coz mengambil kira level kesangapan aku kalau dok umah sepanjang hari miyahahaha..

thanx to shidot n syacz coz sudi colik aku kat KD bawak lari ke rawang untuk menyahut seruan cipan buat open house..

layanz la gambar kat bawah ni untuk mengetahui lebih lanjut aktiviti kitorang

:: antara budak2 perempuan comel yg datang :: anys :: cutejeany :: army4war :: wek wek :: silolo ::

:: usaha syacz untuk menghidupkan api untuk pembakaran BBQ secara terbuka :: terlalu ramai pak pacak dalam adegan ini :: paling kagum.. menghidupkan api menggunakan gula :: WOW!! ::


:: api sudah berjaya dinyalakan :: watak sampingan memberi moral support masih tidak berganjak :: yaa! kami setia.. kami tahu!! ::


:: usaha kami membakar ayam BBQ beramai2 :: ada 2 shift :: shift petang dan shift malam :: aku ambik shift malam :: sebab ayam shift petang banyak hangus miyahahaha ::


:: puteri2 sedang berehat sambil memerhati gerak geri pembakar ayam untuk diberi penilaian :: mamat yang di blur kan mukanya tue :: wanted person :: tak boleh dedahkan identitinya :: kalau tak dikuatiri akan di belasah ::


:: acara makan2 :: sembang2 :: gelak2 :: gurau2 :: banyak gambar sebegini yang di ambil :: tapi ni je yang diorang up kan :: banyak gambar aib kot :: hak hak hak ::


:: aku dah lupa kitorang sembang apa :: banyak sangat bersembang semalam :: topik2 meracau2 je banyak ::

*nota lutut - seronok bila ramai kawan2 join memeriahkan majlis2 sebegini.. pengerat silatulrahim.. thx to cipan coz sudi jadikan rumah beliau sebagai tapak gathering.. hehehe

7 comments:

Ishida Kuchiki said...

haha gambar last kita sume tgh kagom dgn ketangkasan anis colik ayam bwk masuk dlm pinggan tanpa sedar. tgn dia bergerak sendiri beb. dassaaattt!!

akira said...

hoish....
korang bocorkan rahsia skill maha sakti aku..hahahahahaha...

port baik punyaa..sebelah je ngan ayam..wakakaka..

*mati² budget korang x alert.
aib tol ..hahahahha

~@k1 is @utuMn!~ said...

open house lg!
ko neyh mira!~
jelez ak!
besnyer dpt mkn free!

army4war said...

shidot - hahaha... aku teringin nk blaja skill dia.. aku berjaya makan seketul ayam je ari tu.. terlalu ngantok untuk berselera time tue..

akira - kan aku pernah cakap kat ko... "tak rugi bawak ko g majlis makan2" miyahahahaha...

aki - hahaha... syawal dah habis... pas ni dah tak guna word 'open house'.. pas ni lepak guna words "yumcha" hehehe...

Che Ni said...

lolo ke yg pakai tudong ijo tu? cam datin uuuuuuu.....

army4war said...

kayu - a ah itu la lolo.. very the.. kan kak niz hehehe... ayuu.. auuwww~

akira said...

hehehe :">

kantoi aku memang kuat makan....
ar ar ar ar...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin