Saturday, October 10, 2009

Potlak

lokasi - rumah kak niz
event - open house berconceptkan potlak

senarai tugasan...
kak niz (tuan umah) - ayam masakk black paper
aku (mewakili kak sibah) - ayam masak rendang
shidot - lemang 3 batang + 1 batang (untuk kak sibah)
silolo - agar2 banyak warna
anys - keropok goreng
syacz - tom yam

ajk jin
katak - chips more (kejap ada kejap tak de)
anarm - pemusnah ayam
bosz - lena di ulit intan (ni bukan nama awek dia yang sebenar)
ring o - pengkritik terunggul

puteri² shidot - penggemar nata di coco


... masih berada di rumah kak niz layan jin2 makan hahahaha... gambar coming soon...

16 comments:

Anarm said...

erkk.. jin??

army4war said...

hehehe... termasuk aku la... jin kuat makan miyahaha (cover balik hehehe)

akira said...

lalala..
goreng kopok minyak tinggal ciput.
kene kritik oleh ring 0.
huh...
aku pun same gak..
kuat makan..
spoil D.I.P aku ..huhuhu

army4war said...

akira - tu la pasal.. confuse aku pasal minyak tu, aku dah pk nak baling je dr tingkat umah aku ke tingkap umah ko.. sengal!! neves aku hahahaha!!!

Ishida Kuchiki said...

ring-o muka leh tukar kaler! tp aku lebih hilang sabar ngan bosz n anarm. bleh plak sesat sampai hi-way kuantan??? hahhaha ngek!

akira said...

huhuhuhu..klo ko mampu baling sampai ke tingkap umah aku..
aku memang suspek la ko..
muahahahaha...
aku janji len kali xde dah berulang peristiwa ari tu..
haih..agaknye smlm aku tido dasat sangat penangan naik tangga 2x tu la kot..
btw army4war..aku aku aku..
dah bleh sarung suar ukuran aku..
tapi ketat sket agi
(saje nak motivate ko suh dip jugak)..kekekek :p

army4war said...

shidot - aku kagum muka ring o mcm sesumpah.. bertukar warna mengikut keadaan.. yg paling tak boleh blah.. bibir dia kaler pink.. wow jambu siot hahaha!!!

akira - aku tengah DIP gak nie... tp masih di peringkat awal.. uuwarghh.. giler dasat ar..

akira said...

owh lupe jugak nak bikin ko lagi panas..
semalam pas dinner time nak balik..
lolo datang kat aku
"weh ko nampak kurus pakai baju kurung ni. lagi nampak dari ko pakai t-shirt"...


wieeeeeeeeee...ajaja fighting..
jom same² kite DIP..ekekeke ;)

army4war said...

akira - (berbisik) be careful dengan lolo key~ miyahahaha.. tengah usaha la nie.. takkan diet ari ni, esok dah dapat pinggang mcm jasica alba... hahahahahahahahahah =))

lolo said...

=))
to akira - (berbisik gak) weii aah berhati2 ngan lolo tu key~! dier tu bahaye tu.. dah la dok sbelah jek.. ko sure ko kunci bilek ko tgh2 mlm?

haha mira.. cet.. hampeh.. haku pon same ar.. d.i.p. tema kite utk bulan okt n nov nih.. nk masuk thn depan ngan size baru miaahahahhaa

army4war said...

lolo - hahaha... DIP sedang dijalankan... wah lolo semangat siot...

Ishida Kuchiki said...

alaaaaa korang punya DIP sume xleh blah ah.. berapa kali reset kalender ntah.. jenuh aku tunggu.. dari thn lepas aku kira da 18 kali DIP 19 kali reset meter dr mula!!

army4war said...

shidot - kali ni bebetul.. gua tengah DIP ni... adoi.. baru semalam start diet.. sebab kemarin gua makan lemang banyak keping kat umah lu! hahahahaha!! hah! gua tk publish lg n3 pasal open haus lu... gua tulis details key.. esok kih kih kih...

akira said...

errrr...baiklah..
isk... :-ss...

shidot.. hehe..
support la ktorg.. :p
hehehe

niz said...

ler...lex la. body i gebu juga. tapi i tink positif - anggap bodi solid. lex ah. makan itu nikmat dunia.

army4war said...

DIP untuk kesihatan nie.. hehehe... bukan mahu menggoda :P caitzz!!! aku tak reset lg setakat ni miyahaha.. baru hari ke 3 kih kih kih!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin