Wednesday, February 25, 2009

ini bukan prank kan?

di tag oleh kak niz yang memang VERY THE…
1. Open your library (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Put it on shuffle
3. Press play
4. For every question, type the song that’s playing
5. When you go to a new question, press the next button
6. Once completed, tag 5 other people (including me!)

DON’T CHEAT!

Opening Credits:
Aquarius - within temptation (blub.. blub.. blub.. )

Waking Up:
dan sebenarnya – yuna (bangun2 pagi layan lagu ni.. santai.. pas tu zzzZZzzzZZzzz~)

First Day At School:
hey ladies – Rossa (hahaha.. advance!!!)

Puppy Love:
The Swan Song - Within Temptation (Puppy makan swan tak?? Krkrkrkrk… )

Fight Song:
what i've done - Linkin park (yeeaahh…. Batu beb batuu!!!)

Breaking Up:
confide in me – angtoria (menyerah!)

Prom:
I walk alone - Tarja Turunen (giler sangap! jalan sorang2)

Life is Good:
Innocence - Avril Lavigne (yeaaaahhh!!! Suci beb.. Life is good miyahahahaha)

Driving:
You and I Both - Jason Mraz (lagu yang best nyanyi2 time drive.. boleh3x)

Flashback:
Going Under – Evanescence (never look back!! Going upstairs)

True Love:
Mama – MCR (erk!)

Wedding:
Rimas - The Fabulous Cats (uik bahaya gila.. belum papa dah rimas.. hahahaha)

Moment of Triumph:
Angle - Within Temptation

Death Scene:
Hey There Delilah – Plain White T’s (Apa hal plak ni hahahahaha.. lawak3x)

Funeral Song:
Mila Bila Cinta – Mila (hahahahaha…. Reput gak urat gelak aku cam ni hahahahah )

End Credits:
Umbrella (M Up, 07) - Vanilla Sky (lagu prank!!.. prank??? Uhuk uhuk uhuk!!)

now go, its fun!

5 person to tag:
- camcilah
- akira
- cuax
- Mclelun
- Ibn Aziz
-niz ur honey
(plz jangan kira ada berapa)


friends actually let friends do lots of stupid things.
- sangat menyelerakan bila di prank atau mem 'prak' miyahahahaha~

18 comments:

anarm said...

Death Scene:
Hey There Delilah – Plain White T’s

:-/
ape kes?
hahahha..

army4war said...

hahhahaah!! nak wat cam ne.. dah memang jujur.. tu yang jadi cam ni.. hahaha!!!

bluefrog© said...

hey there army...
ye.. selera kamu eh... :-w

niz her honey too said...

mer...tolong send lagu I walk alone - Tarja Turunen eh..email eh...saya@che-ni.com...CC kat opis punya eh...mekasih..

camcilah said...

cais!! nama aku atas sekali. Huhuhu..mcm mana aku nk jwab tag ni weh..pc aku kat opis tak simpan lagu. Laptop aku kat umah pun ada 3 lagu jer. Kang aku ulang jawapan yg sama, relevan ker haa?? cuba ko jawab...huhuhu

setari said...

aku ngantok (komen x membina)~

army4war said...

katakzz - hey there mohd erwan hafizi (sambil refer name card wangi) hahahahahahah!!!!

niz our honey - dah transfer dah kat ym.. skang masih transfering.. tititit...tttitit..

camcilah - aku tak kira.. aku memang mementingkan muafakat.. ko ulang lagu ko sampai penin..pas tu ko hapal.. sampai opis ko jawap segala persoalan.. paham!!

setari - aku tak ngantok.. tp pas ni aku nak tido (lu pk la sendri.. bang bel malas nk layan)

niz her honey too said...

mekasih lagu tu kak migha. akak suwit sgt. i like. kalau saya ni lelaki, saya ngorat kak migha sampai dapat. bawak dlm hutan.

army4war said...

kak niz - jangan lupa b4 masuk utan bawak pisau atas dashboard.. tatau pe sal sangat menarik cerita kalau masukkan elimen pisau dalam cerita ni..

starry bintang comel :) said...

zifi..i miss u so much.
ikhlas, bang bel. aaaa
aku rindu kite slalu main anta anta surat campak2 sebalik partition..
aku rindu kite main sepit2 notes kat sepit kiut gmbr binatang..
kita ada buku nota khas untuk berborak..
aaaa aaaaaaaaaaaaaaa~

p/:s tapi aku lagi rindu niz niz, katak dan anarm (aku tepaksa sebut semua takut ada kecik ati sbb aku mmg byk skandel)

niz comel juga said...

sterie.....i miss u too..three...faur...five....ahhhhhhhhhhhhhhhh...damn!!!i jus mis u!!!

army4war said...

setari - zifi masih simpan nota2 cinta bang bel.. walaupun kadang2 terselit ayat2 yang zifi rasa nak santau bangbel seadanya.. zifi kan gadis yang pasrah.. rindu juga baling2 nota kertas sebalik partition, ketika internet connection buat hal..

ikhlas
zifi

niz kurang seposen cumel dr mira -
u curang dalam blog i.. how dare u.. truth dare u..

starry bintang comel :) said...

zifi.. lu pikir la sendiri!

opaq yang menggunakan imac cheni said...

hye sayang.....

starry bintang comel :) untuk opaq~ said...

saya ke saya ke?

army4war said...

sila lihat url yee setari.. komen ini pada army4war.blogspot.com jadinyee.. saya la sayang opaq!! hey darling :">

anarm said...

gatal~

army4war said...

hahahah!! harus la gatak.. weeeeeeeee!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin