Sunday, February 22, 2009

korang tak baik~


orang cakap aku...
  1. no heart feeling
  2. kadang2 pelik
  3. pendendam
  4. susah mintak maaf
  5. susah nangis
  6. cool
  7. suka ketawa
  8. peramah

jawapan aku...
  1. pandai pujuk hati
  2. fikiran aku complicated
  3. hukum karma tu wujud
  4. korang je tak perasan
  5. aku guna eye mo cuci mata
  6. smile
  7. tuhan saja yang tahu
  8. diamkan

tapi jangan buat aku macam nie... luv ya!!

sebenarnya ini kisah prank!! syiiii diam!

24 comments:

anarm said...

orang ckp die...
1. feeling melampau
2. memang pelik
3. pendendam ke dengdang?
4. ampunkan saya penunggu gua
5. sbb die ni asyik gelak je
6. cool sbb umah die ade kipas
7. memang suke ketawa
8. peramah yang teramat sgt

army4war said...

1. uik!
2. erk!
3. ape ke hee dendang tu
4. beta ampunkan
5. gelak sampai nangis (gelak setan)
6. haha.. aku tau umah ko panas
7. best
8. ek?

bluefrog© said...

berlagak..?? memang pun.. tgk la klu aku rajin..

ok.. sebernarnya takde...

cuax said...

puas aku tepis dan marah bile orang cakap aku

1. baik hati
2. bijak
3. manis
4. rajin
5. senang bangun pagi
6. suke tolong mak
7. boleh buat menantu

nizniz said...

erkkk...semacam je n3. kenapa ni mira......

bluefrog© said...

mungkin sebab penulis skrip kot..

army4war said...

katak-
dah tau siapa dalang yang sebenar!! bukan ko

kak niz
dah tau siapa dalang yang sebenar!! sampai hati dia!

cuax
1. perasan
2. poya
3. koya
4. gedik
5. busuk
6. bacin
7. hamis
8. blah la ko!!!

bluefrog© said...

hah..?? fuh... selamat..
takpe2.. dalang tu yg akan di ketat2...

nizniz said...

erkkkkk....apa ni? apa benda nih? apsal rasa blur je nih? apa nih!! apa nih!!! pa script? apa selamat?

army4war said...

katak - sudah ada yang harus dipersalah..

kak niz - malas nak layan!!

setari said...

elmo~

anarm said...

pesal ni? pesal? pesal?

niz said...

apa mer...tak mo layan??? tak mo layan? serius???...ulang balik!!! nak layan takmo??!!! cakapppp!!!! nak layan kak niz or tak mo??!!!!!!

army4war said...

setari - aku memang minat watak elmo dalam Sesame Street... lalalala :-"

anarm - erk!! terbawa2 watak di luar set pengambaran.. tu je...

kak niz - miyahahaha... mahukan oscar.. harusla hayati watak.. yee yee saya layan.. tu pun nak emosi ke?? apa raaa... hahahaha..

nizniz said...

elmo nih! mcm kata seteri, come moon kah? ...

setari said...

mesti senggugut budak ni. tidak syak lagi.. nak, yg sudah tu sudah lah. buang yg keruh amik yg jernih. kumbang bukan sekor..~

hani madu said...

tapi...air kat sungai buluh tu, tak jernih tau nak. jangan ambik air kat sana.... memang kumbang bukan sekor...tapi...katak ada sekor je nak....pepandailah nak. sapa cepat, dia dapat.

encik bee said...

yaaa.. panas panas..

setari said...

katak ada banyak.. tapi KATAK BIRU mmg ada sekor je krkrrkkrkrkrrkrr.. hoish! niz niz jgn cuba kutuk kawasan persekitaran rumah i okay.. xnak bagi buluh masa raya baru tau!

army4war said...

setari & kak niz & katak

mother ai!! tengah rebut katak ke ni.. alaaa.. rebut la kereta wira maroon dia ke.. rebut wallet dia ke.. best gak =p~

nizniz said...

wallet dia banyak name card wangi je!!!

sebaliktabir said...

Nampaknya ada dendangan lagu kekecewaan kat sini... Selamat mengharungi realiti madu & hempedu. :-)

Silolo said...

erkk.. salam.. tumpang lalu~!

aku salah masuk umah ke? tgk no umah kat depan pintu dah btol.. tp nape aku lost jek nih.. :-?

katak? mane? bahaye x? hani madu? sedap x? bintang? 2 3 mlm ni asik mendung jek.. main sorok2 lak~!

:-"

army4war said...

kak niz - malam2 kalau ada bau wangi.. anggap je ia datang dari wallet katak

sebaliktabir - perebutan oscar juga ada..

silolo - rumah dah betull.. cuma rzmai tetamu.. rumah meriah.. sila sila sila.. masuk masuk!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin