Monday, February 16, 2009

Truth OR Dare!!



beautiful art!

19 comments:

bluefrog© said...

the truth is out there

niz said...

walaupun truth itu dipilih. pemain tetap menipu ketika bermain. begitu juga saya.

anarm said...

ini... apakah... art... erkk

niz said...

apsal anarm? tercekik?

Ishida Kuchiki said...

ye ke menipuuuu??? haha

Badut said...

wakakaa...tak kire la tipu ke betul ke tak tipu ke benar ke truth ke...
yang penting moga baik2 blaka...hikss
aminnnnn

bluefrog© said...

ooo.. tipu yee.. kantoiiii!! (ayat mira)

army4war said...

katak - ha ah masa truth tu berlaku di luar bangunan.. so betul la ayat ko "the truth is out there" lalalalaa :-"

kak niz - setuju dengan shida kuaci.. "ye ke menipuuuu??? haha" <--copy paste

anarm - ko pun tau art aku sangat cool kan anarm se cool banner aku ari tu ... diam2 sudaa.. hahaha

ishi kuaci - betulkan aje hehe.. (weh aku ngantok)

badut yang aku tau sape - semoga semua bahagia.. AMIN

katak - haaaaaa tipuu... kantoiii!!! (ha ah ayat aku untuk org2 yg kantoi depan aku hahahaha)

Badut said...

erkk...semoga semua bahagia??
luas betul statement tue...

anyway thank sbb doakan yg baik2...

ps: ayang, ade org doakan kita...amin kan aje yew...bluerkkk

niz said...

badut tu syacz yg mengong tu la mir...ala..tu pun takleh trace ke...apa lah...

army4war said...

badut - ha ah la ayang!! semoga bahagia jugak kat ayang yang di balakong!!

kak niz - saya memang dah tahu kak si badut hidung merah menyala itu siapa..

ps - sapalah yang pegang botol bertuah ari tu ek.. huhu

Ishida Kuchiki said...

a'aa la yang (sambil pegang tekak).. AMIN

Badut said...

botol bertuah...
nape hamba kurang jelas perkara ini...hurmmmmm

army4war said...

badut - botol yang dok tuju2 orang pas tu baby n kakak jerit2 sebab kne terjah tu laaa.. aku silambam kang hahhahahaah =))

ishida kuaci - (silent reader)

Badut said...

owhh...maafkan hamba kiranya hamba telah lupakan kejadian tersebut...

army4war said...

badut - akan dipertimbangkan.. hahahaha

hegira said...

tak paham. haha.

army4war said...

hegira - hehehe.. kalau ko paham.. mampos aku kene belasah dengan bukan 1 mahu pun 2.. tetapi ramai orang yang paham akan blasah aku.. tp yang pasti ko akan tahu jugak nanti.. kompom.. wait n see.. heheheee

niz said...

kalau nak kene belasah..silalah wait and c...d e f g h pon takpe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin