Saturday, September 18, 2010

Hari Isnin Saya

Selamat Hari Raya.. dan selamat menyambut kat opis dah hehehe... hari ni baru masuk keje selepas seminggu lebih bercuti.. mcm biasa sure rasa tak cokop bercoti kan ahaks.. bagi member2 aku yang tak dapat bercuti panjang tue.. tak pee.. perkhidmatan korang amat diperlukan la tu.. maleh sebut nama, cam ramai je.. sebab ramai tu yang buat statement cam ni.. takut nanti kene pukul hahaha..

raya nie banyak perabih duit kat kereta.. tinted cermin kereta kat tapah.. tukar wiper depan, wiper belakang yang patah ari tue.. beli carpet dalam kereta pasal 1 carpet hilang pas g cuci kereta.. sengal punya tempat cuci kereta.. banyak makan semut la tu.. adik g bawak kereta g klang buat alignment tayar.. arghh patah kaki tak de kete.. g tukar 2 nad tayar yang dah bengkok alignment lari lintang pukang.. sebab asyik cari lobang kat jalan shah alam n langgar dengan sengaja.. huhuhu...

Semalam tido hampir pukul 3++ pagi.. YMing.. FB.. semes2.. dok download lagu2 korea yang aku nak dengar.. khas untuk aku bawak g opis layan telinga sambil wat keje.. takkan nak dengar lagu raya lagi.. nanti mood raya bertandang bos aku gak yang susah huhaha.. kalau dengar lagu korea mood apa lak yang datang ek?? huhahaha... anyway tq la nissah.. pas semes "oo tu ka chi~" sebab aku tak leh tido.. terus aku pengsan hahaha.. berkesan rupanya semes ko time tak leh tido huhahaha...

tengah tunggu abang aku upload gambar raya.. oi cepat ar oi.. aku nak buat n3 raya nie.. arghh!! ko suka bikin aku stress!!! jangan sampai aku beli SLR raya tahun depan.. snifff fuh... sniff... fuh...!! huh!!???

*nota lutut - oo tu ka chi~?

8 comments:

eT said...

keje2...hehe..pepagi aku tgk ko bukak blogger.com...:p

aizuemi said...

sgt cpt ko hapdet.. wey.. angkat dslr.. join rakan2 tangkap gambo..

army4war said...

et - hahaha... ko pun pepagi komen blog aku, sure blogwalking gak tu huhahaha.. mari cari mood keje hehehe

zue - hehe.. memang ada nawaitu.. tp kalau ada nawaitu tak de ongkos berat gak tu hahaha.. ada lelebih aku kasi angkat insyaALLAH.. ko ajar aku nanti.. ko dah otai hehehe

aku said...

aku naik keje raya ke 4 tapi kurang keje...dan still balik ikut waktu bulan puase sebab ramai budak melayu belum bekerja....kesimpulannya, posisi aku kat opis ni takde la penting sangat... hehehe

ps : tukarkan alamat blog aku dalam bloglist anda :

http://akutakfemes.blogspot.com

cheni said...

perenggan yg petama tu, gua skip baca.

army4war said...

scorp - uit rumah baru ek hehe.. hehehe... mari sama2 bekerja di hari raya hehehe

kak niz - skip semua pun tak pe.. huhahahahaha...

Lolo said...

oo to ka chi~!!

aku suke giler bile gominam sebut.. haha

army4war said...

lolo - bukan go mi nam la.. go min nyu.. hahahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin