Monday, September 13, 2010

Raya yang Ronggeng

Salam,

holaaa!! dah raya ke-3 hari nie.. alhamdulillah semuanya ceria2 belaka... aku masih mood cuti raya.. esok lusa rabu khamis jumaat sabtu ahad.. aku masih bercuti.. wow sangat meriah kan cuti aku.. tadi kawan aku tanye..

sahabat : oi lama nye ko cuti..
aku : orang tak penting mcm aku memang boleh cuti lama
sahabat : ngok ngek!

hahahahaha... jawapan yang memang tidak boleh dipatahkan..

sangat teruja jalan2.. lepak2.. dengan kawan2 aku yang sangat aku sayang.. wah jiwang la plaaak.. huhahaha.. lama dowh tak jalan2 sambil sepak terajang korang.. azid.. arul..n edi.. bila ntah korang nak matang... napa perangai korang dari sekolah sampai skang mcm tak de perubahan je.. bagus.. jangan berubah sampai bebila.. i loike~

cuma azid je aku rasa dia dah tangkas menangkis setiap kali cubaan nak drop dia.. kerjaya guru fizik memang banyak mengubah ko jadi lebih pantas dari biasa.. tahniah azid hahaha.. tapi aku tetap nak trade in ko untuk mendapatkan GPS yang lebih mesra.. setakat GPS yang boleh sebut nama tuan dia.. tak begitu meyakinkan aku... sebab ko sejenis GPS yang boleh marah2 driver.. apa brand punya GPS.. nanti la ko aku trade in!!

arul.. tolonglah jangan cuba memberbodohkan kami dengan idea2 sekolah menengah ko tu lagi.. skang kami dah makin bijak dan cerdik.. sila upgrade lawak bangang ko key.. idea tanak tangkap gambar aku n edi guna kamera handphone dengan alasan tak de coverage memang tak boleh diterima.. sekali lagi ko cuba perbodohkan kami dengan alasan tu.. ko tau la nasib ko nanti!!

edi.. skang ko cukup meyakinkan.. ko makin mengujakan aku dengan hujah2 bangang ko.. pasal ko aku masih tak jumpa2 sandle aku.. kalau bukan pasal ayat2 meyakinkan ko.. mungkin aku dah beli 1 sandle comel tadi.. tahniah edi.. ko berjaya menjimatkan duit aku.. huhahaha..lepas ni kita sambung perjuangan cari kasut hitam arul.. mesti dia sangat 'xcited' bila tau kita nak 'tolong' dia cari kasut lagi kan.. hahahahaa..

tunggu raya laaa baru kita boleh berkumpul.. setahun sekali.. nanti2 kita gath lagi key.. love u all!!!

*nota lutut - saja nak update blog.. dah nak bersawang dah nie.. tak de gambar lak n3 kali nie.. ok korang selamat hari raya!!! weeeeeeeeeeeeiiii~

8 comments:

zyra said...

isshh~ jelesnye... org dh start keje dh arini... (T_T)

akira said...

gua pun samer.
dpt jumpa ida ngan asma jap je T_T

army4war said...

zira - hehehe.. keje dengan enjoy key..

nissah - tak pe jumpa gak pe.. dalam suasana raya hehehe..

Cik_Kala said...

kawan2 ko kat kampung ramai dak2 laki ke?

nizam omar said...

dah kerja lah..cari duit raya kat office..ber-ramah mesra dengan rakan seperjuangan.salam aidilfitri.

army4war said...

scorp - hehehe... kawan yg aku sebut tu semua pompuan la hak hak hak... nama kitorang je samseng.. dalam hati ada taman huhahahaha

nizam omar - hehehe sila bekerja dulu ek... ari senin mgu depan kita sama2 berjuang hehehehe

miezaniera said...

wa pn tk penting juge...jom kite cuti smpi bulan 10 muahahaha

army4war said...

kak bye - hahahaha... bulan 10 nanti kita tak penting sekali lagi.. jom cutii hahahahah!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin