Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum ...

kat sini nak ambik kesempatan nak ucap SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN.. kat semua kawan2 yang sudi baca blog aku nie.. walau pun merepek.. korang memang rock!!!

Jangan sedey2 raya nie... walaupun lagu2 raya yang aku selalu dengar kat radio time dalam jem, mejoriti lagu2 sedey.. cetss!! ntah pape.. tak rock tol arr.. Syawal adalah menyambut kemenangan dalam Islam.. kemenangan setelah sebulan berpuasa.. insyaALLAH ibadah kita diterima ALLAH...

harap terima lah kad raya syok sendiri aku ni apa adanya.. hehehe... dah habis kretip dah ni.. hahaha... harap maklum aku bukan grafik designer.. kira ok la tue kan huhahaha...


:: ni kad khas dari aku untuk korang :: baca bebetul kad aku ni.. apa yg budak tu mintak.. harap jangan takat baca je.. huhahahaha ::


skang korang layan la kad raya yang ditugaskan oleh bos unit aku, untuk aku buat.. tak pasal2 aku jadi Grafik Designer dalam unit akademik nie.. huhahaha.. tangan aku keras.. bukan tangan kretip.. harap maklum.. boleh la takat klik2 tools tu aku cuba jaya je la.. pas tu semua orang aku panggil dalam opis suh komen.. padahal hasil tak gempak mana pun.. buat berejam huhahahahah!!!


:: ni kad raya Unit Akademik, SiMS ::

*nota lutut - jemput datang raya ke rumah ek.. roger dlu.. muaxx!!

13 comments:

zyra said...

selamat hari raya kak mira!!!
nk mintak ampun n maaf segala salah n silap, halalkn sume2 ek... timaceh!(^_^)v

cheni said...

aaaaaa! mira dah letak entry raya. maksodnya dia nak balik kg dah. aku tertekannnnnnn!!! argggg!

army4war said...

adej syra - selamat hari adek (perasan muda) maaf zahir dan batin gak.. bila mau ketemu sembang2 lagi hehehe

kniz - yeargh!! gua semangat raya nie.. lama tak makan lemang.. selalu jumpa kat bazar iftar.. tp gua skip.. pasal gua nk tgu hari raya gak baru makan huhahahaha

zyra said...

biarlaa skali skala nk berase mudee~

eT said...

aik...smlm aku nampak pelita kt gambo tuh..huhu'btw..selamat hari raya maap zahir batin...

army4war said...

zyra - heheheh ye la dek.. ::wink::

et - hahahahaa kalau google gamba dia sama je hehehe... selamat hari raya mama dania n mama baby dalam pewut hehehe...maaf zahir dan batin..

al_farafishah said...

Salam Cik Army. Nice jew design kad raya tu..Ok, Selamat Hari Raya..

army4war said...

al-farafishah - w,salam.. tq beb... hehehe cuba2 je buat kad tue hehe.. Selamat Hari gak hehehe

Mohzam said...

Selamat Hari Raya Army4War,semoga tahun ni lebih baik dari tahun lepas.
Maaf Zahir Dan Batin. :)

Lolo said...

s.e.l.a.m.a.t.h.a.r.i.r.a.y.a.

m.a.a.f.z.a.h.i.r.d.a.n.b.a.t.i.n.

nota lutut: aku cube jd kretip jugak.....
tp xberjaye. hahahaha

army4war said...

mohzam - Selamat Hari Raya Mohzam.. insyaALLAH tahun ini lebih baik dr semalam.. ko jugak akudoakan sentiasa lebih baik dari yang sebelum2nya.. AMIN

lolo - kokan boleh lukis2.. kretip la tue... try ko lukis kucing sure terserlah kekretipan ko lolo.. hahahaha

brickbracket said...

Selamat Hari Raya Beb! Maaf Zahir Batin. Merata aku komen. byk sgt salah ke nih. hahhahaha take care ya! Ingat jalan pulang!

army4war said...

dot - selamat hari raya kat ko gak beb!!! esok dah raya ke-3 kan hehehe... ko pun ingat jalan pulang huhahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin