Monday, September 20, 2010

Humairah

aku pendekkan citer je...

yana : nak tompang ko balik.. kita sehala kan??
aku : ha ah sehala.. jom je la.. aku campak je la ko kat memana yg aku suka nanti
yana : baiklah
(dialog telah ditokok tambah oleh aku)

dalam keta...

yana : ko berentikan aku kat bus stop sini je la
aku :kalau bulan pose memang drop ko kat sini je.. kasi ko kurus sikit.. bulan tak pose aku bawak ko sampai depan umah. huhahhahaha...
yana : kuwang asam ko.. haa.. ko berentikan aku kat sini je la nak ambik Humairah... nanti aku jalan balik umah..
aku : (huh!!?? Humairah??!! terbaeeekkkk!!) aku nak jumpa Humairah... nanti aku bawak korang sampai umah...
yana : ok ok
aku : (yeaaayyyyy~)
(dialog telah ditokok tambah oleh aku)

.
.
.

chaaaaaang~ ini lah DAK TAK yang selalu diperkatakan oleh bebudak opis aku rupanya... skang Humairah dah ada rambut tau, walaupun hanya sekadar jambul depan je.. pas ni kne panggil DAK BUL hahaha... jangan marah ye ibunya Humairah.. ingat kata2 hikmat aku yana "kalau bukan pasal Humairah aku tanak baik2 dengan ko hahahahaa "

alolololo totototmeymey tiut miut mucuk2 muax muax auuucaaaak cup cup cup grrrrr ngap!!!!

:: Humairaahh jangan la vibrate.. auntie nak snap gambar ni ::


:: Humairaaaah~ napa cenyum molot cam tu.. cenyum bebetul.. auntie nak snap gambar ni ::


:: haaaaaaaaaaa~ alolololo totomeynyee arghhhhhhhhh!! cumelnye dak tak nie ::

ayat yang paling best untuk hari ni
"eh mira.. selalunya humairah kalau jumpa orang yang dia tak pernah tengok dia pandang je.. muka blur.. tapi dengan ko dia terus senyum"

berbunga hati aku siyes.. hahahahahaha.... terubat jiwa aku yang hampir parah kat opis tadi hehehe... thx Humairah.. auntie lof u darling kekekekekeke...

aku tengah bayangkan Humairah nyanyi lagu kat bawah ni hahaha... soooo cute~





You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear



*nota lutut - as usual n3 syok sendiri dari aku.. miyahahahahahaha!!!! c ya~

12 comments:

Farihan said...

aunty..kalo aku kakak

army4war said...

maro - aku tanak bebudak tu konflik identiti sebab auntie cam ko hahaha...

zyra said...

yup2.. stuju kalu baby comey tu nyanyi lagu tuh.. duk bayangkn muncung ngan pipi dia.. haissh!~

army4war said...

zyra - hahahaha... tu ar pasal.. semalam tetiba lak terjumpa lagu tu.. haish..

mazQ said...

a ah...kami masih golongan KAKAK...so aunty boo, mana duwet raya kami??

yana said...

aku pong kakak gk..br muda belia...hehe

army4war said...

kakak - kakak memang sentiasa kakak yang sangat kakak bg semua kakak huhahahaha

yana - ko kakak mama humairah.. cetss perasan la ko.. hua hua hua

aizuemi said...

mira.. daktak pangge aku kak zue.. hahahha~

Farihan said...

aunty boo nak duit ghaye aunty boo, esok serbu umah yana maen2 ngan budak tak...

army4war said...

zuco - hahaha manyak la ko dia panggilkak zue.. semalamaku dengar dia reti cakap.. "eek.. ook.. ngeeee haaa nguuu..." nk kencing aku la tu hahaha

maro - nak nak nak maen dengan dak tak.. dia sangat ceria.. nampak je org terus sengeh2 hahahaha

miezaniera said...

yana tu saje je wat ayat cmtu sbb ko dh tumpangkan dia..sila jgn perasan lelebih yer...papepun Humairah mmg terbaek..cute je senyum cmtu..tomei2..

army4war said...

kak bye - statement u memang sentiasa jeles kat i kan hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin