Friday, September 24, 2010

The Making of ...

:: Ini akan dijadikan cover album :: lokasi dalam surau :: kekekeke ::


:: betulkan tudung dulu weh.. baru cumel dalam kamera ::


:: kita try konsep islamic version :: maklum la.. lokasi di dalam surau ::


:: kita try konsep gedik flying2 kiss muax3x :: hahahaha ok konsep album telah dipilih ::


:: aksi lakonan tak jadi :: aku nak buat malu2 :: kak bai dn ros kene pandang dengan wajah aneh :: tapi semua jadi ntah pape hahaha ::


:: artis2 sedang berehat dari set pengambaran :: yana!! bangun yana berdiri pun ko boleh tido :: kak bai kemain dia lentok kat aku :: ngantok ek pok nak? huhahaha ::


:: pelakon heroin dalam citer ni :: miyahahaha ::


:: krew2 yang menjayakan sesi pengambaran ni kat bilik HEP :: thx encik hadi yang sangat sempoi tolong snap gambar ni.. walaupun banyak cubaan menyakitkan hati, kami tetap merestui cubaan2 tue hahahahaha ::


:: mari tunjuk tema baju kosong + kain batik :: lenguh kaki aku time nie.. giler lama nak tunggu encik hadi snap gambar nie :: encik hadi dun play play yaa~ :: kekekeke ::


:: gaya bebas... nampak betapa bebasnya aku sampai totop muka et hahahaha ::

hahahaha... sebenarnya semalam ada tema baju sesaja gegedik nak kasi meriah suasana je.. asyik ngadap monitor wat keje.. boleh juling mata weh.. kadang2 kene gelak.. kene happy.. jangan serius memanjang.. makan ingat coding.. jalan ingat coding.. drive ingat coding.. jangan2 mencangkung pun ingat coding huhuhu...

tema2 baju mcm ni akan terus dilakukan.. sangat meriah hehehe i lokie~ bawah ni laks gambar2 kat open house kak zira.. thx kak sudi jemput kitorang.. sedap ar ayam rempah kaler merah tu hehehe...

:: antara yang hadir yang cuba sedaya upaya menghabiskan makanan kak zira hahaha ::


:: makan kat sebelah mak yong et.. pow laksa dieee huhahaha ::


:: bermanja dengan kak bye :: kekeke :: kita kan public figure :: kekeke ::


:: tak dapat bergambar dengan tuan rumah.. bergambar dengan anak tuan rumah pun jadi la hehehe ::

*nota lutut - lepas ni tema apa?? hahaha

10 comments:

eT said...

pasni kite wat tema jubah plak..muahahaha
ada bran?

army4war said...

et - hahaha jom jom.. siyes baru tadi aku sembang dengan kak bai, pasal ari ni dia pakai jubah... nanti jumaat pas balik dr padang kita setting hehehehe

Anonymous said...

atisam: alaaa jubah susah nak pam susu..

aizuemi said...

cam best.. tapi.. kena cari jubah size aku..

eT said...

atisam:
ko tebuk la jubah tuh...hehehe

army4war said...

atisam - hahahah aku baru nk bg cadangan cam et.. tebuk.. tp watch out key.. jangan biar pisang berbuah 2 kali hahaha

zue - ko tak de lg ke jubah hehehe.. aku pun kne tgok, ntah2 ada kat tapah... eh kita beli kat padang arrrr hahahaha

et - best cadangan ko et hahahaha

yed said...

tema taman, taman tema~

Farihan said...

ye..ye aku dah ada jubah ok gak tu semua pakai jubah jumaat balik dari PADANG tu,pastu pakat ramai2 org g sembahyang JUMAAT kita maen BOLA SEPAK pkai jubah kat PADANG uitm....

army4war said...

yed - tema taman?? member2 aku tak approve kot pasal kne pakai baju konsep rumput hahaha

maro - hahahah best.. kita beli jubah kat padang pas tu pakai jumaat (nama cam aku ulang ayat ko je maro hahaha)

aku yang tak femes said...

mira : cantik baju

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin