Tuesday, September 21, 2010

Nak Jumpa Oppa~

suasana yang ceria ngadap meja makan dengan kak sibah waktu berbuka pose.. Teba teba.. kak ngah masuk dari muka pintu dengan termengah2 lepas naik tangga.. (tingkat 5 occay) sambil memandang aku lalu berkata

kak ngah : eh mirah.. ko nak g jepun tak, tengah ada promotion nie..
aku : tapi aku nak g korea
kak ngah : bila ko nak g
aku : tahun depan depan punya depan..

Teba teba..
kak sibah : alaaa... nak g korea pasal nak jumpa pelakon korea la tue..

wah wah wah kak sibah skang dah pandai perli2 ek.. nasib aku tengah lapa tak boleh nak balas balik time tue.. wohooo... i nak g jumpa jun pyo oppa.. taekyong oppa.. gong chan oppa.. shin woo oppa.. jeremy.. jin hoo oppa (padahal ni Lee Min Hoo gak hahaha).. ramai lagi la.. dah ada lupa nama2 diorang huhahaha... (sebut oppa tu sengau sikit tau)

VS



padang la.. bandung la.. jepun la.. korea la.. BANYAK KO PUNYA DUIT AINI AMIRAH!!!! DOK UMAH!!

me : ooppaaa~ uhuk uhuk uhuk~ (sengau plzz)
*nota lutut - nak beli rumah.. sapa nak hadiahkan aku rumah angkat keyboard!!

13 comments:

cheni said...

laju gileee kak ngah hang. baru semalam air asia tubik promo ke jepon. harga pon belom letak, kak ngah dah mengah. hahahahah! cayalah kak ngah!

unni... oppa (sengau) mu, oppa (sengau) ku jua.... gong chan lu amik, rain gua amik, lee min ho je kita share. i amik muka rambut dada, u amik kaki keh.

army4war said...

kak niz - dem lu.. semua senarai dalam n3 gua tu semua anggota milik gua... maleh nak share2.. kalau nak lu bikin n3 sendri la hahaha... oppa~ (sengau) tengok kak niz.. dia gedik uhuk uhuk uhuk

miezaniera said...

opppppaaaa...bile nk g umrah pulak? ahaks~

army4war said...

kak bye - insyaALLAH.. don't worry dalam perancangan gak, tak tulis je hehehe...

eT said...

hahaha...aku ingatkn oppa tu panggilan manja utk opah ekau...:p

Lolo said...

ahahahha..

oppa(sengau)~! sarang hey~!

eh name jeremy takdek oppa?

army4war said...

et - cestu la aku pasang lagu korea ko suh totop... kan dh tatau oppa tu ape hahaha

lolo - hahahaha... aku tertinggal nama jeremy tu oppa hahaha.. alert je ko ek... jun pyo jin hoo gong chan tae keong shin woo jaremy.. i lerp u olz ahaks.. hahaha(muntah ar apa lagi hahaha)

mazQ said...

oppa ke opah ke...citer u are beautiful manaaa???? jenuh aku nunggu minah nih bg, x bagi2 pun....kot la nk drool, meh la drool berjemaah, byk skit dpt pahala...bile mau bg itu citer???

army4war said...

kakak busuk - hahaha... ari ni gua bawak xternal tau.. tp semua bz tayang kain kosong baju batik tadi. gua lupa kehadiran xternal gua tadi la hahaha... 2morrow ill bring it again ya bebeh!! hahahaha

akira said...

hah? mane satu ni ...
masyuk betul la ko..
sume tempat ko jelajah..hehe..
aku jugak la tak dapat nak g ke padang..
redha lam pasti..yeah..jom g korea..
nak jumpa jihoo aku ..
xleh panggil oppa sbb aku lagi tua dari die..haha..
die yg panggil aku noona..haha

army4war said...

nissah - korea mesti jadi.. kumpul duit dr skang heheh... kalau korang tak jadi... ko dengan ji hoo tu aku blasah hahahaha... eh sian ji hoo oppa~ kekeke

Lizzie Yasmin said...

haish, dlu pi korea tak tahu dah mana satu artis,.. sume nmpak dah mcm artis, sumua orang pattern rambut dah nak sama2.. last2 amik gambar dgn bdk national service dia coz nmpak baju dia cantik.. hahaha

army4war said...

lizzie - heheh mesti senang jatuh hati kat diorang... ni yg buat tak sabar nak g korea ni huhahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin