Tuesday, November 18, 2008

sakit perut boleh menyebabkan demam

sila jangan salah paham dengan tajuk di atas... itu hanya berlaku pada diri aku je kot... ari ni tak g keje.. pepagi buta perut aku dah bising2 suruh aku masuk bilik kecik.. "ku pikir panas hingga kepetang rupanya hujan ditengahari" tak de kene mengena lagi.. korang maafkan je la.. aku tengah demam...

kengkonon nak masuk opis lewat2 skit.. kot2 perut aku boleh sembuh lepas tidur balik seround dua.. bangun kol 12 tu.. perut aku jerit suh masuk bilik kecik lagi... pas tu aku gagahkan jua... aku plan gerak ke opis pepetang sikit... sambung baring balik seround...

dah pukul 2 petang.. aku bangun dengan badan lenguh2 dan lemah sangat.. jadi aku mengalah dengan perut ku ini..

wahai perut ko berjaya buat aku tak g kerja lagi.. sensitif sangat ke perut aku nie... gedik tol.. makan pelik sikit fud poisoning.. terover pedas sikit,mula la aku cherry berry...

kalau aku jadi bos n ada staff macam aku nie.. sure aku akan rasa staff aku ngelat :-ss wahai bos yang cantik rupawan.. aku tak ngelat a.k.a ponteng kerja... kesihatan aku yang tidak mengijinkan..


untuk melengkapkan keraguan bos aku, dalam sekitar pukul 5 petang tadi aku tetiba rasa badan aku panas.. aku mula sejuk menggigil.. petanda aku demam.. arghh... wahai boss aku tidak merancang semua ini..

hope esok pagi aku sembuh.. mari doakan aku kawan2 ...............

12 comments:

rock bebeh said...

ceh...samapai ke KLCC bau dia...

army4war said...

wah.. sudah tukar ka blog itu.. hehehe... okeh okeh..

akak, saya ada ambi pur tau dalam bilik iteww~

All U Can Print said...

mari demam bersama~

princesslavender3 said...

huk aloooh!!

bluefrog© said...

hah!!.. aku tau .. aku tau.. ko makan mekdi kan..?? aku tau.. hah.. kan? kan?

army4war said...

ari ni aku mc lagi.. esok aku kerja... adeh.. sakit pewot den ni haa..!!

aku makan kuey teow kari la katak... mekdi pun antara penyebab perut aku sakit gak :P

ni khair said...

dah kuwos la kan....dah banyak penyahtinjaan berlaku... wah seksi.......

army4war said...

jap.. tengok pewot sendri...

teteeet.. tet ttet.. tet.. teeet....(scan)

tak cekci pun huk huk huk...

hegira said...

selamat sembuh

princesslavender3 said...

mkn.. mkn... mkn...

army4war said...

tq hegira yg bucuk :P

u 2!

uik!! :-?

army4war said...

lavender - salahkan la kakak cekci yg buat kuey teow kari tu.. aku makan je.. lalalaa~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin