Saturday, November 8, 2008

hari jumaat

aku sangat suka ari jumaat.. sebab ari jumaat.. fikiran aku tenang.. aku akan jadi seorang gadis yang positif pada ari tersebut.. aku akan fikir..

esoknya hari sabtu, aku cuti... ariibaaaa!!

malam boleh tido lewat... tu pasal aku update blog

2 hari aku akan cuba tak mengadap kerja... itu pun kalau tak de kerja yang pending

aku boleh tido tanpa set jam bangun nak pergi kerja...

aku tido tahap mummia.. siapa yang berani kaco akan ditentang hebat oleh aku... dun play play


bermulalah hari jumaat aku....

liatnya bangun pagi...

atas kuda, aku pegang sweater nissah kuat2.. aku pejam mata.. layanzzz...

sampai area opis.. lepak mamak pekena kas kas mamak macam biasa...

kat opis malas + ngantok tidak terkira..

yes dah pukul 6 petang!!

krrrrrrrriiinggggggggggggggggg~

loceng balik dah berbunyi..
jarang balik on time.. maklumlah sepatut masuk kol 9pagi.. kol 10 tu memang awal sesangat laa kalau muka dah ngadap pc.. ni semua sebab penangan kas kas mamak bistari la ni.. ari2 ngadap roti kosong banjir kuah dal sambal lebih.. air suam sonneee~ cost makan pagi RM1.40. sekarang kami hanya perlu angkat tangan kat mamak tu tanpa mengeluarkan suara.. dia dah tau dah.. hebat bukan??

haa.. berbalik kepada balik awal tadi... plan nak membowling dengan dak gojeng.. lama tak jumpa minah tu.. tidak dilupakan.. aku angkut nissah selaku pembonceng setia kuda ku.. dan silolo selaku pengikut setia..

hak hak hak.. aku berjaya ngorat diorang makan KFC... weeeeeeeeee~

makan + borak + gosip + sendawa = finish!!

plan asal main bowling.. tetiba terpandang poster madagascar.. terus ubah plan.. check time wayang.. kol 11++ tak jadi tengok wayang..

berbalik plan asal.. bowling.. ada tournemant la plak kat situu..

last2.. guess wut?? we ol lepak mamak tepi tesco.. pekena kas kas mamak lagi..



...entry ni tak de motif.. tak de kene mengena dengan promote kas kas mamak atau promote cerita wayang baru madagascar.. hanya untuk mengisi masa hari jumaat aku yang gembira ini...

...kereta dah sampee...

2 comments:

ni khair said...

eleh..poyo...jam 9 pagi, dah sibuk kat YM..blah la...

ke, takleh tido. dok tepi tingkap je, tengok kereta gothic kat bawah...tak hilang punya...

army4war said...

hehehe kol 9 tu mak dah ugut nak siram air sebaldi kat muka kalau tak bangun lagi...

tunggu modal la kak baru boleh bikin.. tema gothic hakhakhak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin