Tuesday, November 11, 2008

Shizuka - Redline 95



kawan aku cakap kat aku.. lagu ni lagu malas.. tapi aku boleh plak layan lagu nie..

aku x pernah dengar sebelum nie lagu nie.. 1st time aku dengar terus minat..

lagu lama kot.. aku je 1st time dengar hahaha..

kalau tanak layan tak pe.. saje je letak sni hehehe...




Shizuka - Redline 95

And when people step out this red line
I'll never let them to go
Never laugh cause this is the dead end
Is it my end before it start to show

And when people step out this red line
Mean no other place need to go
Let the future past in the mean time
Faces the griefness here all alone

Chorus :
It was you call me and told me
Help me out and shine up my life
It was u call me again tell I am without

It was you call me and told me
Blur up my eyes and left me alone
It was you told me the lies I always spoke

5 comments:

z!L@ said...

oit..ko kena tag. Awas kalau ko tak buat.Muahahaha. Kalau nak jadi blogger tegar harus kena tag.
rujuk blog aku utk soklan2 tag ni ek.

All U Can Print said...

aku dah lama dgr lagu ni tapi aku dipaksa oleh seseorang utk comment. so comment aku pada pendapatan aku lagu ni mmg sejuk. boleh dilayan. sonok. enjoy. aku bagi 3 bintang pada lagu tersebut.

starry~

army4war said...

hahahaha.. aku tau lagu ni lagu lama sebab aku pasang kekuat kat umah ari tu.. abang aku terus nyanyi dengan yakin.. aku sedar lagu tu zaman2 dia hahhaha

All U Can Print said...

jadi ko nak mengatakan zaman aku dgn abang ko lebih kurang sama ke? cis. bosan. hohoish~

army4war said...

aku cuma berkata jujur.. jangan tersinggung.. nanti kater calar..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin