Wednesday, November 12, 2008

skandel

dak camcilah telah menge tag aku dengan sewenang wenangnya.. dan dengan rakus memaksa aku menjawap soklan2 skandel nie..

aku telah memilih azid sebagai teman se skandel aku.. boleh cam tu??

aku akan jalankan tanggung jawap sebagai mangsa tag sekarang~

1. What is the relationship of you and him/her?
sahabat baik...

2. Your 5 impressions towards him/her
  • lurus orangnya.. perangai lurus.. badan pun lurus hahahahaah...
  • lembut hati tapi tegas.. dulu dia slalu sound aku jangan bawak majalah ke sekolah.. dulu dia pengawas... aku panggil dia mawas.. hahaha... adik laki aku sampai skang bengang dengan dia.. sebab dia rantai basikal bmx adik aku sebab letak beskal merata2 kat halaman sekolah.. hahaha...
  • panas baran... dia kalau ngamuk memang aku risau.. dia tak kira sapa.. picing suara memang kelaut... tapi kalau aku cubit dia masa dia tengah ngamuk.. sure dia diam terus.. aku "along" dia.. remembaaa that!!
  • suka buat lawak bodo... duduk lepak dengan dia rasa macam nak telan je kepala dia... asyik wat ayat menyakitkan hati aku jee.. hoish...
  • suka nak makan atau nk tido time aku tengah rancak chat dengan dia... tak ske.. dengan selalu nak g pijak kaki mak dia.. lenguh2 sendi kata beliau...

3. The most memorable things he/she had done for you.
banyak bende dia buat untuk aku... antara bende yang aku ingat sampai skang.. dia tolong aku tirukan kerja sekolah.. dah la buku yang aku tiru tu buku dia.. dia tolong aku tirukan plak tu.. siap cuba tiru tulisan aku supaya sukar dikenal pasti oleh cikgu hahahhahaahhaa.... cayang ko azid hahahaha....


4. The most memorable things he/she have said to you?
banyak la.. kenal budak ni dari form 1.. macam2 dia sebut...


5. If he/she become your lover, you will…
Hoish!!! dia pompuan la... astaghfirullah....


6. If he/she become your enemy, you will…
insyaALLAH takkan... aku kenal sangat dia nie..


7. If he/she become your lover, he has to improve on…
berapa kali nak cakap.. dia pompuan... tak paham2 ke..


8. If he/she become your enemy, the reason is…
Hoish!!!


9. The most desirable thing to do on him/her is?
aku suka paksa dia teman aku lepak pekan kalau aku bosan.. dia sure setuju je.. hahaha... dia pernah ngaku kat mak aku.. "along(dia panggil mak aku along) kalau mer balik tapah.. saya akan dijadikan orang suruhan dia" hahahah kejam tak aku...


10. The overall impression of him/her is…
dia buat sesuatu dengan bersungguh2 dan ikhlas.. setakat ni, aku tengok dia dapat apa yang nak.. alhamdulillah...


11. How do you think the people around you will feel about you?
ada yang cakap aku pelik.. ada yang cakap aku ramah.. ada yang cakap aku pendiam.. ada yang cakap aku degil.. macam2 la.. tanye la org sekeliling aku sendri.. kalau aku jawap lebih lanjut.. lama2 aku confuse identiti plak aku..


12. The character of you for yourself is?
gelak.. ex housemate aku sampai skang panggil aku bahak.. korang paham2 je la.. cam ne leh dapat nama manja tue...


13. On contrary, the character you hate of yourself is?
sumtimes aku cepat moody kot.. depands la..


14. The most ideal person that you wanna be is?
arwah ayah... penyabar.. penyayang.. romantik.. kelakar.. pentingkan anak2 dari diri sendiri.. kawan2 sayang dia.. nak jadi macam ayah dah nak cari macam ayah.. boleh tak heheheheh gatai :P


15. For the people who likes you, say something about them.
salah satu anugerah dari ALLAH...


16. Ten people to tag:
10?? jap aku cuba type...
  1. kak nizniz
  2. akira
  3. lavender
  4. opaq
  5. katak
  6. awin
  7. hegira
  8. ian
*hah.. dapat 8 ketul je..aku pakai type je sesapa.. yang terasa di tag tu sila la jawap.. tag berantai ni :-ss

17. Who is no. 2 having a relationship with?
sedang mencari... baik cepat masuk line.. hot girl tu.. hakhakhak.. asyik panas je dalam opis...


18. Is no. 3 a male or a female?
hot mama miyaaa~ auuuuuuuuuuuuuuuuuuu~


19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
aku tak de org no 10 hak hak hak... sian hegira.. ko letak sendiri la hegira no 10 tu hahahaha...


20. How about no. 5 and 8?
hahahahahaa.. aku harap takkan berlaku perkara tersebut... AMIN.. kalau as a fren nanti aku cuba ketemukan mereka.. boleh cam tu??


21. What is no. 1 studying about?
dia super senior aku kat uitm seri iskandar... study art n design... skang dok study cam ne nak meningkatkan point dalam pet sosaiti.. hoish!!! keje la weh...


22. Is no. 4 single?
aku tak sure nanti aku tanye dia.. oooo opaq.. mu single dok lagi??


23. Say something about no. 6
dia seorang gadis yang sopan, pendiam, baik budi pekerti (perh terangkat ko win) best kawan dengan dia.. even dia pendiam tapi kengkadang lawak dia rasa nak terajang gak la diri beliau...


Uik... dah settle... kagumnya aku...

11 comments:

bluefrog© said...

hah.. aku kena tag.. aku jawab.. aku jawab.. errr.. jawapan dia A. kan..? eh eh.. bukan bukan.. B. hmmm.. eh.. C la... alamakk... D D.. mane eh..???

ko seorang pendiam eh..?? tak tau pulak aku.. eheee..

bluefrog© said...

eh.. aku lupe.. nak amin.

Amin.. Amin.. Amin..

princesslavender3 said...

Hoooi!! pe lak aku pun masuk??? aku shida kn?? bkn lavender kn????!!!

ko pendiam?? ko agak sengal orgnya beb.. jgn nk pasan k!! jgn nk pasan!!! lalalalal!

z!L@ said...

bagus!..ko mmg mengikut perintah beta...muahahahaha...

princesslavender3 said...

eh jap! katak ada blog?? kagum aku!! hahaha

army4war said...

hahahaha.... tu kan orang yang cakap.. mana aku tau hahaha... tu pasal aku hampir kehilangan identiti...

aku senyap bila sangat ngantok dan sedang makan makanan yg sangat pedas je hahahaha.. ni pun org bgtau ak gak nie..

haa apa lgi jawap la encik katak dan encik lavender a.k.a encik syida

ni khair said...

alaa...kene tag plak...takde keje lah korang nih!

army4war said...

blogger tegar kene jawap soklan2 skandel2 nie kak... alaa jawap pejam mata je..

ye la ye la aku pembising.. hakhakhak.. org cakap gitu.. aku sendiri pun terkejut.. nampaknya aku tak pendiam hahahaha... aku suka jadi pembising..

bluefrog© said...

heh princesslavender3.. jangan tuan hamba memperkotak-katik kn kebolehan beta.. bukan saja blog.. blig blug blag blahak bahak pon beta boleh lakukan...

ni khair said...

engko tu sengal.

sengal lagi baik dari skema kan....i like!

army4war said...

hak hak hak... amboi kak zinzin quote my statement nampak.. hahaha

sama la kitaaa... sengal... yeahh yeahh~~ rockarina!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin