Saturday, December 20, 2008

kene tag

haa kak niz, saya akan mengerjakan tag akak ni skang..

1. Do you think you’re hot?
kat opis aku ngadap akon memang sangat sejuk.. jarang hot..hahaha (anggap je soklan terjawap)

2. Upload your fave picture of you
pssst~ ni bukan bibir milik aku

3. Why do you like that picture?
ntah sekati aku la.. dah aku sukee.. xopismate aku yang trace.. dia tere trance2 ni.. harap ko berjaya fren dalam kerjaya ko..

4. When was the last time you ate pizza?
dah tak hengat la bila last.. tp selalu gak lepak pizza dengan akira, bintang dengan syacz.. really missed that moment fren!! nanti ada masa kita lepak2 lagi key, tak payah tgu besday orang..

ada gak lepak dengan kak niz.. tq kak niz belanja2 adik2 mu ini hehehe... jasa mu ku kenang beb!

psst~ esok makan nenas gothic~

5. The last song you listen to?
Lilly Allen - Little Things

6. What are you doing right now besides this?
bersemes dengan si khairul_anarm dan syacz wasangka pasal event nenas esok.. aku cakap esok aku akan joli sambil mabuk2 makan nenas gothic kerol dengan syida.. hahaha

7. What name you prefer besides yours?
Mer

8. 5 People to tag:
1. lavender
2. khairul anarm
3. katak kodok
4. camcilah
5. silaloq(silolo)

9. Who is number one?
lovely fren.. muax!!

10. Number three is having relationship with?
dia tak pernah citer.. skandel aku tau la dengan akira hahahaha!!!

11. Say something about number five?
budak opismate yang blur.. hahahaha...

12. How about number four?
seorang gadis berperwatakan kartun...

13. Who is number two?
seketul kawan yang kengkonon pendiam.. tp dalam ym dengan semes kemain lagi dia.. jumpa sok, aku korek rengkungan ko kalau ko senyap je.. paham??

warghh dah habis.. bestnye jawap soklan2 nie.. sebab mudah dan tepat hahaha..
hah kak niz.. tugasan selesai..

15 comments:

bluefrog© said...

waaaaaaaaaaa... katak no3 lagi tu...
heisssh.... diam2...
no5 bukan blur... die... ada ilmu psycic... boleh dengar ko bercakap dalam jarak yg agak jauh.. bahaya..



Word Verification - nomou

bluefrog© said...

weeeh.. bibir sape kah itu.. ko ke army.. wow..!!.. meniaga menusia lagi untung dari meniaga unta... wow!!



Word Verification - dielyc

nizniz said...

dah selesai? alhamdulilahh!
Takbirrrrrrrrr!!!


pstt...femesnye bluefrog nih, bila la saya nak ketemu dia. dlm blog saya pun nama dia ada. rupawankah beliau mira? dermawan? hartawan? wartawan harian metro? takmolah....

army4war said...

katak - hoish... kan aku sudah bilang.. itu bukan bibir ku.. hukhukhuk.. ko berniaga orang ke katak?? jual organ dalaman ke?? lumayan??

kak niz - dia seorang biduan je kak.. nanti saya ketemukan akak dengan dia.. kalau akak dengar suara merdu dia.. akak akan terharu.. percayalah.. saya tak tipu..

bluefrog© said...
This comment has been removed by the author.
bluefrog© said...

waaaargh... dalam blog kak nizniz pon ade..??? err.. sy cume seorang penglipur hati yg lara..

wajahku... tak se ayu... sampai masa ku pergi.. jua....

eh.. betul ke akak.. ke abg.. auuuw...

ong ong... gedik gedik..



Word Verification - persei

nizniz said...

kakak??..kamu tu pangkat abang-abang untuk saya. saya sebaya mira damirah ye. tua sebulan je dari dia. tu sebab dia called me kakak.

huh! tak suke tak suke.

army4war said...

katak - oi ong gedik gedik!! dia seorang kakak. dulu kami satu kelas(terpulanglah akak nak umur berapa ahaks!)

kak niz - ye kak.. saya terima nikahnya.. hahaha..!!

Silolo said...

k migha.. mane ade saye blurr.. cume comel terlebih sket je.. isk isk hoishh.. hukhuk

oi ong gedik2.. saikik mane nye nih.. at aku cmm murni dlm cite histeria je.. (promote tu cite histeria) hehe

khairulanarm said...

aauuuuu... apsal namaku disebut sebut dlm blog ni? patut la 2 3 ari ni rasa semacam je.. tdo x lena, mandi pon mcm x mandi je.. hahah..

people to tag:
namaku ditangga kedua, berada di senarai untuk musim pertama (tahniah!).. berjaya mengalahkan katak yang berada di tangga ke 3.. yeahh.. ditangga pertama masih milik lavender.. haha.. *clap clap*

army4war said...

silolo - hahahah ye laa aku betulkan ayat aku.. ko budak cumel yang blur.. hahaha

khairul_anarm - memang la ko tido tak lena.. mandi tak basah.. sebab ko kan pekerja berdedikasi 2 3 lepas... hahahah.. sian ko(padan muka ihiksss)

camcilah said...

AAaaaAAA...aku kena tag lagi?? kena ada gambar seksi pulak..seksi means either I wear see through material or tak cukup kain nyer material ke ni?..auwww... wiwuiwuwiuwiuwiuwiu..Nakal lar ko ni plangkong!

camcilah said...

Aiyark!!! Pembetulan. Mana ada kena letak gambar seksi. Aku salah baca lar. Muehehehehe. Me shy.

army4war said...

camcilah - aku sangat setuju ko meletak gambar seksi tersebut... letak la.. letak la.. letak la.. plzz.. plzz.. plzz!!

khairulanarm said...

gambar seksi? :-o
mane? mane? =P~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin