Thursday, December 18, 2008

tekan je~

ni.khair: alaaaa...frust nye....
ni.khair: apsal awak tak update blog
ni.khair: huf...huf...
rEd-arMy: saya tak sempat kak.. semalam buat kerja.. skang pun bangun2 pas beli sarapan mak terus ngadap kerj anie
rEd-arMy: esok kne submit
rEd-arMy: mlm ni insyaallah saya update hehehehe
(perbualan tidak di edit sama sekali atau pun dua kali)

ari ni tertekan dengan kerja.. mana tak tertekan .. asyik tekan keyboard je.. 4 sure la tertekan kan? pas tu asyik tertekan salah code je.. tertekan lagi... bila salah tekan code maka.. tekanan tu datang sebab aku perlu terus menekan-nekan keyboard, bengang sampai menekan2 kepala yang sedia tertekan dek kerana tersalah tekan code tadi... sekarang tekanan agak kurang... pasal tu la dok tekan2 keyboard untuk tulis blog pulak..



cerita pasal tekanan tadi dah tamat... dah sedia dengan pen dan kertas?

ok.... bagus...!!

soalannya berbunyi begini... berapa banyak perkataan yang berunsur tekan dalam perenggan di atas? sila asingkan perkataan itu mengikut kategori... skema jawapan ada pada kak niz...

kak niz sila buat sedikit research...

nak saya ajar awak macam mana nak google ke? (ayat paling pantang diperdengarkan dalam abad ini)

nota lutut - kak niz suruh update tadi kan hehehe... haaa bagus gak cadangan akak tadi... release tension saya.

nota kepada nota lutut - sorry terbanyak nama kak niz.. kne commission ke kak??

14 comments:

khairulanarm said...

banyaknye pekataan TEKAN..
aku kira ade 14 pekataan TEKAN..
aku pulak yg tekanan dok kira 'tertekan' ko tu..
adeh.. tertekannye tekanan ni dok tekan²..

army4war said...

hahahah patut la ko ambik masa nak komen lepas baca blog aku hahaha.. tekun mengira rupanya...

patutlaaa tekanan aku kurang sikit.. sebab dah pindah skit kat ko hahaha..

next!!??

Akira The GreAtT said...

cam ku kenal aje ayat di atas berkait ngan google...
xpe xpe..aku maafkan die...
takot raya tahun depan die xjumpa dah aku..xde la insiden sume org dok sengih² depan pc sume satu opis :P..
hanya yang terlibat je tau ape kesah nye...wakakakakkaa..

khairulanarm said...

kesah ape tu? leh tau x? ke xleh? xpe la kalo xleh.. huhu..

WORD VERIFICATION : rarrang

army4war said...

akira - hahahah lawak lawak... alaa ayat tu boleh jadi lawak boleh jadi hangin..

ambik yang lawak2 je.. aku rasa overall.. mostly budak2 baru blaja sure dapat ayat tu hehehe...

Akira The GreAtT said...

wakakakaa...ye la ye la...aku redha je la...kekekeke....mekasih wat aku tersenyum :)

nizniz said...

yang i tau...i sangat ayu...i sangat tertekan.... tak yah komisyen or wut....kita jumpa kat mahkamah je, sudahhh....

princesslavender3 said...

hoh! aku mula tertekan sbb xde org yg nk ambik komisen dr word 'tertekan' ko tu..

ko bank in dlm bank aku je la beb..

nizniz said...

ehem...lavender...kita jumpa di mahkamah juga...kita komper, peguam sapa lagik hensem.....

army4war said...

akira - no prob... hahaha..

kak niz n lavender-
bestnye g mahkamah.. cari bakal kat sana la.. nanti i komper peguam sapa lg hensem.. n dia milik i key~

Silolo said...

wahh wahh xmo la peguam.. nk tuan hakim besar leh? kaye sket hihi

khairulanarm said...

huh! semua materialistik ni pehal? lastik kang.. haha..

pebarang peguam.. sume kerjaya yg mudah dpt dosa.. salah judge org, dosa dpt..

wallahualam!

hegira said...

wah.

sebelum nak hancurkan komp. baik bagi aku.

army4war said...

silolo - selalu tuan hakim dah tua.. harap ko bahaya.. opss.. sorry.. bahagia hahaha

anarm - haha.. habis tu kne cari GD ke hahaha..

hegira - sudah pasti jelas gambar berkenaan bukan aku, sebab aku masih sayang laptop ini.. bila aku sudah kaya.. aku hempas lepas tu aku pass kat ko key hahaah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin