Thursday, January 8, 2009

award


Blog aku dapat award?? kene bagi ucapan ke?? aku cuba... terima kasih kepada pemberi award ini.. kepada keluarga di kampung halaman yang sentiasa memberi sokongan dan dorongan yang tidak berbelah bahagi.. i luv u ol (family aku duduk dengan aku skang kat KD saja nak guna ayat standart artis kalau menang)

T&C:

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah (aku letak atas gak tak kiraa) untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

camcilah adalah insan yang bertanggungjawap terhadap semua ini. dia seorang xopismate dan xhousemate dan xmangsa kerakusan aku zaman dahulu kala..hahaha... sampai skang still touch touch dengan dia.. auww~ aku rasa dia masih ingat syarat2 yang aku tetapkan untuk dia masa kami sebumbung dahulu.. "apa pun terjadi jangan jerit, sebab gambar ko dalam hand phone aku" hahahaha... missed that momment.. sian ko kene buli dengan aku dan yosh ek.. hehehe..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

mak ai 10 tentang diri sendiri.. aku bukan tau nak cakap pasal diri nie, nanti cakap kang, kata aku riak plak hahaha.. erm.. ye laaa ye laaa. tak pasal2 aku kene muhasabah diri time opis hour nie.. hikhikhik

  1. nama aku AINI AMIRAH BINTI JALALUDDIN, orang biasa panggil aku MIRA.. family aku panggil aku MIRAH.. kawan kat kampung aku panggil aku MER.. zaman2 sekolah aku banyak nama.. malas nak sebut sebab aku suka 3 nama di atas je hehe..
  2. birthday aku 22 march.. haaa dah tau kan kan kan.. nasib la korang.. jerangkap samar nie..
  3. aku suka mengadap pc walaupun bukan time keje.. mak aku selalu menasihati aku dengan picing yang agak tinggi "g keje ngadap komputer... balik keje mengadap komputer.. koo tak penat ke mirah, g la tido" lebih kurang mcm tu la bunyi nye wahai kawan2 sekalian..
  4. aku suka merayap dan hang out dengan kawan2.. ajak la aku ke mana sahaja, kalau poket aku tengah sendat, memang aku follow.. buktinya.. kawan aku yang memang membesar kat KL pun boleh tanye aku kalau nak g sumwhere.. kne naik tren ape, turun mana, suh bg land mark bagai.. aku merayap dengan tren, bus n jalan kaki je.. zaman dulu kala.. selagi aku rasa dekat, aku redah jalan kaki je..
  5. aku suka baca novel.. zaman dulu kala aku boleh settlekan 3 bijik novel dalam sehari.. tapi pastikan 1 hari tu aku tak de aktiviti lain la.. tapi skang ni, banyak gila novel yang masih tergendala kat dalam bilik aku. malah ada yang aku bagi kawan pinjam, walaupun aku mash belum baca..
  6. aku suka KFC terutama chezy wedges.. kalau kawan2 aku makan chezy diorang sure akan kasi aku jeles.. elleh.... memang jeles pun.... huh... kalau aku balik tapah, kawan aku azid dah tau dah tempat pilihan lepak, kitorang panggil "kedai tok janggut".
  7. aku suka duiiitttt... sebab sekarang aku tak de duit :(( sapa leh bg ak duit ni.. sapa.. sapa..
dah la tue... jenuh aku pk.. mengalahkan aku pk koding untuk ari ni hahaha...

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

  1. kak niz
  2. akira
  3. silolo
  4. anarm
  5. katak
  6. lavender
  7. arul
  8. awin
  9. opaq
  10. alfirus

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan
“anda telah di tag - sila layari blog
______ untuk mendapatkan award anda”.

tugasan aku sebagai blogger dah settle.. hah.. lakukan lah kalau rajin ye anak2 kuu~~

16 comments:

Silolo said...

huh!!! oii.. aduss.. penat aku nk membalas tag ko nih migha.. aku nk tulih cepat2 supaye aku leh tag org lain.. cam ari tu aku dah xdek sape nk tag.. tu yg malas nk tulih.. hihi

army4war said...

hahahahah.... sila sila sila... tag jangan tak tag org..

princesslavender3 said...

aku.. aku.. aku... x suka kt korang saat ini!!!

apa ni tag2.. x reti pakai name tag eh?? mah aku pakaikn.. nyampassss tau!

army4war said...

shida sengal - aku tau ko power jawap tag2 nie.. n3 jiwang boleh buat.. apa la sangat aku nye tag ni kan kan kan jenet kan..

bluefrog© said...

woi woi.. brape byk tag aku nk jawab... penat kuku aku ni...

army4war said...

hahahahaha.... cukuplah apa yang ada... aku restui apa yg kau lakukan..

aku tag silolo n ko petang tadi.. ko jawap tag silolo.. sekurang2nya ko tak dapat kutuk aku hahaha..

Nizniz said...

eh...i dok list no satu................yg lain jgn jelous....terutama bluefrog yng glamour...dimana-mana sahaja, adeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeee nama beliau......

teruja nak jumpa...

camcilah said...

huish..vangga sungguh ko menceritakan detik-detik ko mencabul aku kan...huhuhuhu..aku terpaksa rela tau.

princesslavender3 said...

kak niz kena tag oleh adik!
(invite la daku.. huhu)

army4war said...

kak niz - haa apa lagi kak.. jawap la kak.. nanti mlm ni tak tenteram plak kuiz teka lagu.. nanti saya cuba ketemukan katak dengan akak.. huhu..

zila - hahaha... ko sebenarnya rela kan.. haha

shida - bagus.. ko jalankan kewajiban dengan bersungguh2

anarm™ said...

tag tag tag.. sape pengasas game tag2 ni??!! mau aku lempang die laju2..

army4war said...

anarm - hahahahah aku tukang sampai je haha.. jangan lempang aku ek hahaahaha..

blogger tegar haruslah kne tag hehe!!

anarm™ said...

army - aku bukan blogger tegar.. aku blogger bosan.. hahaha.. huh.. aku nk google cari pengasas menan tag ni.. jumpe aku nk maki hamun dlm blog die..

army4war said...

hahahah semoga ko berbahagia lepas maki hamun dia.. kim salam sayang kat dia key :-*

Alfirus said...

Uihhh??? name aku pun ade?? Adoyaiii

army4war said...

saje taruk.. nasib la ko hhuhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin