Sunday, January 11, 2009

theres only one thing, two do, three words, four you.. I LOVE U

tajuk ada kaitan untuk di bawah sekali sahaja haha....

minggu lepas aku demam yang agak teruk.. malam tu badan aku menggigil sejuk dalam selimut.. aku tak boleh tidur, satu badan aku menggigil.. hidung tak payah cerita la.. kalau aku tetap teruskan cerita pasal hidung.. nanti korang cakap eeuuw~ pulak kat aku :D

tapi yang pelik sepanjang aku menggigil tu otak aku terus memaksa untuk aku pergi kerja jugak esoknya.. dun care.. i have too.. kata kepala hotak aku!! huh.. pelikkan...

bukanlah bererti aku seorang pekerja contoh atau aku nak korang cop aku sebagai seorang yang sangat rajin sehingga mengetepikan kesihatan aku, jauh sekali menjadi pekerja mithali.. huahuahua..

aku dalam proses memprotes.. protes?? protes amende seksa zahir batin. malas nak cerita details dalam n3 ni.. cukuplah orang yang rapat2 dengan aku tahu kenapa aku protes, still datang kerja walaupun tengah demam teruk... sepanjang hari aku duduk surau je.. aku hint je la ek...

"pengorbanan selama ni tak dihargai.. malah dituduh menipu.. hukum karma tu wujud bai.. wait n see je la.."

sudah 2 3 4 kali anarm n kak niz suruh aku update blog, aku bgtau mereka sekarang jiwa tengah kacau bilau, aku tak suka n3 aku berbaur emosi.. tak suka bagi aura -ve kat kawan2 yang sudi baca nukilan merapu spesis kerapu pada blog aku nie..

n3 ni bukti aku tewas.. aku tetap type n3 baru tapi dalam kawalan emosi maksima... aku tewas untuk menyimpan perasaan kecewa aku sorang2.. sorry terpaksa melampias hanya sedikit perasaan ni.. maklumlah nama pun berkocak.. haruslah terpercik kan.. hehe..

nah aku nak kongsi lagu best.. kak niz bagi kat aku tadi.. semoga pemberi dan penerima lagu ni bahagia hehehe... (penuh makna hahaha)


22 comments:

nizniz said...

oww cool. semoga org yg kasi saya lagu ni, syok dekat saya. biar saya naik syok juga. awak syok??

army4war said...

hahahah tu la doa saya sejak tahu cerita pemberi lagu ini.. lagu ini sangat sweet like candy kan..

semoga pemberi dan penerima lagu ini sam2 syok.. termasuk saya yang menerima lagu ini tadi dari kamu juga..

anarm™ said...

hahahaha... aku suke giler Plain White T.. best.. best..

tp sedih lak baca n3 ni.. ko tgh sedih ke ni red? sabo jela ek.. papehal bleh luah kt aku.. xde segan2 ah.. aku selamba je.. hehe

army4war said...

anarm - heheh lagu tu memang best hehe

thnx fren.. tak la heavy sangat probnyee.. saje wat segmen luah2 hehe.. anyway thanks sudi jadi pendengar hehehe...

hegira said...

kau nih mira macam kurang daya tahan ajek. asyik demam. takleh kena ekon kot???

minum hundred plus banyak banyak eh.

army4war said...

hegira - ekon salah satu sebab aku demam gak.. tu la, aku pun rasa aku kurang daya tahan dan juga daya penarik... hahahahahah..

akira said...

hmmm..bumi mane x kan ade ujan.. huhuhu...moga kite sesame kuat semangat menempuh idup ni..chayok !! hmmm...try carik ape yg leh bantu ko tambah anti bodi badan tu. moga tahun ni ko nye cuti mc x abih cam taun lepas..huhuhu~!

nizniz said...

u need vitamin. dan kurang kasih sayang nih. i kasi kasih i dekat u, u nak tak?

eh, serius ni. u need vitamin. beli la, yang kaler oren tu.

Silolo said...

ahaks.... sweeeettt bangatt inii~! ahaks.. suke.. suke.. mekaceh k migha sbb share.. ahaks.. lof u 2~! ahaks..

k migha.. sakit tu kafarah dose.. hehe saye dah jeles dah ngan k migha.. ahahhahaa (k migha tau kan nape? hehe)

princesslavender3 said...

aku still konpius.. bc n3 tetiba da abis. adik x sempat rs klimaks lg ni kak migha..

x paham tp cuba nk paham.. yg paling paham ko demam tp sebar virus cara santau tu amat berkesan!! aku kagum..

army4war said...

akira - pasal mc tu la antara faktor aku datang opis gak.. geram geram..

kak niz - dah lama i tgu kasih sayang u.. tu pasal asyik demam.. lagu yang u bagi tu bukti kasih sayang gak ke.. lalalala~ baik!! nanti saya beli vitamin tu.. psstt~~ tp ubat tak sedap hehe..

sisila lolo - nape ko jeles kat aku.. sebab aku kiut kan kan kan hahahaa..

shida - memang aku wat cerpen kali ni tergantung, terus aku masukkan unsur hiburan di akhir cerpen hahaha..

yang penting pas je aku demam aku hantar hantu raya kat ko katak n anarm.. sejurus aku dah ok, korang plak demam, siap berhingus2 lagi kan? kan? kan? dasat tak santau aku tu..

bluefrog© said...

hah... aritu ko santau aku.. skng santau tu tk sampai sume kt aku pun.. ade grup B tk smpi.. dorang sesat lepak kt OU..pastu dorang balik kt ko balik..

huahhuhuah.. kak niz.. kite pon nak kasih..dan syg.. :D

army4war said...

katak - nama pun hantu raya.. haruslah pandai ingkar kata tuannya.. dah pandai lepak kat ou ek.. cukuplah katak, jangan ajar diorang yg bukan2 lagi key..

mclelun said...

errr. u need to rest. u plant too many tomato and sick.

camcilah said...

aku agak keciwa. Aku enggak bisa menonton/mendengar lagu yang ko letak. ini kerana opis ku telah men dinding apikan you tube. Owh..aku kecewa..aku kecewa menderita..dari kerana mata..( komen di luar tajuk)

camcilah said...

aku agak keciwa. Aku enggak bisa menonton/mendengar lagu yang ko letak. ini kerana opis ku telah men dinding apikan you tube. Owh..aku kecewa..aku kecewa menderita..dari kerana mata..( komen di luar tajuk)

camcilah said...

aku agak keciwa. Aku enggak bisa menonton/mendengar lagu yang ko letak. ini kerana opis ku telah men dinding apikan you tube. Owh..aku kecewa..aku kecewa menderita..dari kerana mata..( komen di luar tajuk)

army4war said...

mclelun - im tired to plow, plant and harvest everyday.. now im stop 4 a while.. coz its hurt my finger clicking the mouse.. (cess)

camcilah - ko telah membuktikan ko memang kecewa sebab ko send sampai 3 komen yang sama.. bg tidak menghampakan ko.. aku tetap membaca ketiga2 komen ko.. (tipu)

nizniz said...

(poyo nye owner nih. tipu je lebih. ayat manis cam drama tamil klasik era 70-an....)

Cayalah kak migha! such a loveli person on earth!!!

army4war said...

tq dek niz!! tapi kenapa akak migha tak sedap ati.. mcm ada org cakap belakang jee.. erm.. org cumel mcm kak migha memang selalu berperasaan mcm nie.. its ok..

(malam ni bakar keminyan la.. santau org yang cakap2 blakang tu hehehe)

nizniz said...

rilex kak migha! jgn berperasangka buruk terhadap orang lain. tak cumil sifat itu! kewl bebeh!

(aku dah pakai pendinding. simen and batu konkerit. bapak segala santau ke, even si degawan pun tak lepas punya...bakolah kilang kemenyan pon, tak heran...hahaha)

army4war said...

kak niz - akak pakai fire wall pun boleh tembus tau hahaha...

santau ni santau angin peringkat dewa 19.. haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin