Thursday, January 8, 2009

bosan vs suka suki

cubaan pertama encik katak aku sambut.. sebab nanti dia ong gedik2.. (sebenarnya bosan)

hahahah tetiba je aku bahagia tag tag nie.. sebab aku tengok ramai yang terseksa jawap tag..

1. sesiapa kena tag, kena tulis 10 perkara tentang orang yang gatal meng "tag" dia.
  • dia agak sengal
  • dia tinggi
  • aku teringin kerat ekor rambut dia. tapi dia sayang ekor tu, jadi aku hormati keputusan dia
  • dia pendiam
  • dalam ym dia ramah
  • bila malam je dia on9, bila on9 je dia malam
  • dia sayang kereta dia
  • dia suka wat lawak bodo, tapi dia tak bodo
  • dia selalu dengar relak fm
  • dia promote radio tu kat aku
  • huh settle..


2. orang yang kena tag,kena pulak tulis 10 perkara tentang dirinya.
  • aku tengah berpikir skang nak type ape
  • aku tengah dengar radio relak fm
  • aku tengah ngantok
  • aku baru lepas makan meggi tapi tak habis
  • aku teringin cheezy wedges skang
  • aku baru je terpikir, tulis tentang orang laju je, tentang diri aku tatau nak type apa lagi
  • nama aku mira
  • jom sembang dengan aku, sebab aku suka sembang
  • lepas ni aku nk tag orang..
  • ok skang dah ada list dalam palotak aku..


3. akhir sekali.. list je siapa2 yang nak di tag..
  • akira
  • silolo
  • kak nis
  • lavender
  • anarm
  • katak (bg ko balik, kalau berani jawap sekali lgi, kompom takkan)
  • zila
  • arul
  • awin
ntah.. aku tak de motif jawap segala2 tag ni.. suka ti laaaa hahahaha...

17 comments:

anarm™ said...

errkk.. aku kene tag lagi.. tidaaakkk.. tag yg seblom ni pn aku dah amik masa 2 jam nk jawab.. padahal 5 soalan je.. aku pon tak paham.. haha..

Silolo said...

hukhukhuk k migha kijamm.. kijamm.. penat wo nk tulih tag.. suke le tu.. suke le tu.. hukhuk nenanti la aku tulih..ahaks.. xtau akan tulih ke x nnt:Pk migha.. aku g umah kwn aku ari tu.. dier kem salam.. name dier seli.... ermm seli... ermm selipar laa.. ahaks.. saje gedik pepagi bute nih..

camcillah said...

Aiyark..ko tag aku balik? Ni kes menyetelkan dendam ke apa?? huhuhu...nnti aku buat ek lalling..

princesslavender3 said...

hoiii!!! da lah!!!!! aku bloger bukan tager! lempang laju2 nak!!!???!

army4war said...

anarm - memang tujuan sebenar aku nk wat korang terseksa hahaha

silolo - ko pernah telan selipar tanpa kunyah dulu??

zila - nak baling batu kat ko jauh sangat.. aku balas dendam cara maya je la key darling!!

shida - alaaa redha je la hahaha...

anarm™ said...

memang terseksa kene tag.. huhu.. tag lebih kejam dr yg perang2 kt obersee skrg ni.. ahak

starry said...

kalau makan chizi wedges, teringat la kawan lama!

army4war said...

kawan lama?? berkawan dengan dia sudah lama?? sudah lama tak jumpa.. atau kawan ko tu sudah lama(tua)

starry said...

kawan lama = aku.
icon

army4war said...

aku makin sukar memahami ayat2 sanskrit ko.. ko mgkin dah melanjutkan pengajian ke peringkat lebih tgi dalam bidang bahasa sanskrit.. maafkan aku bintang~

starry said...

abaikan

Silolo said...

ahahahaha k migha.. nape adek lolo leh phm jek ape yg setari beri berbahase.. ahaks.. k migha kot yg turun kelas.. ni mesti tido dlm kelas baahse sanskrit.. ahaks..

anarm™ said...

tah pape korang ni..

starry said...

kak migha kan blur.. maleh aku melayan beliau.

army4war said...

hahahaha... aku mengerti la.. saje test sanskrit ko.. dewa ke tak..

awin said...

baru arini aku tgk blog ko..xtau la plak aku kena tag..haii jenuh gak nak jawab nih...

army4war said...

awin - arghhh... akhirnya dikau tinggalkan jejak dalam blog aku hahaha... windu sama kamuu.. semoga ko sentiasa ceria skang key :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin