Wednesday, January 14, 2009

aku memang femes hahaha!!

aku terpaksa remove video perasan femes aku tu.. sebab blog jadi berat giler.. nah aku kasi link je bukti aku tetap femes hahaha...

Klik sini untuk riak...

thanks kat syacz sebab buat aku gelak sambil berangan aku fofular kat meja opis.. hahahaah..

n thanks to anarm coz bg aku embed code untuk video ni hahaha...

hahahaah aku bahagia hahaha...

15 comments:

princesslavender3 said...

berangan laaaa... cess!

army4war said...

hahahahah nak jugak la tu hahaha... cakap je la jeles.. aku tak ambik ati punya..

nizniz said...

cam cilako! sengal!

army4war said...

jeles la tu (ikut gaya saidah af key)

Silolo said...

ahaks.. akak migha (gaye sengau alaf baru! key~!) nk otograf leh? ahaks..

imranabduljabar said...

hahaha...femes laaaaaaa!!!

army4war said...

tq tq tq... cam menarik perasan femes kat sini..

ngantok la plak (:|

anarm™ said...

bukan senang nk femes.. ye tak? hehe.. layan sudah..

army4war said...

sorry terpaksa remove video tu sebab blog ni berat.. blog dan tuan blog kene diet sikit hahahahah!

princesslavender3 said...

maknanya x glemer la tu. blog xnk tima! hahahhahaha

army4war said...

aku buat semua ni demi kebahagiaan orang macam kau.. ohh aku terguris :P

nizniz said...

sebenarnya saya called owner blogspot.com. supaya tak allowed pompuan perasan terover the acting. tu lah sebenarnya...

ampunkan saya...............

Silent Anarm said...

aku kompius.. sape yg femes skrg ni.. army4war atau seseorang yang bernama Shahrul Arshad? sebab aku tgk kt link yang ada tu, video die tunjuk nama Shahrul Arshad.. siapa Shahrul Arshad tu? aku nk jumpe die.. boleh mintak tips nk jadi femes jugak.. hehe

army4war said...

kak niz - angkara macam tu memang tidak syak lagi.. terima kasih kerana sudi mintak maaf.. saya sentiasa pertimbangkan maaf org, tp biasanya tak maafkan hahahaha..

anarm - aku saja bg dia femes kejap sebab aku memang dah sedia femes..

psst~ aku lupa tuka nama kat link la tu.. hahahahahahaha...

Silent Anarm said...

haha.. kaber baik..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin