Sunday, March 22, 2009

21 march 2009 ...

tutuututut (bunyi standart hand phone nokia aku)
aku : heloo....~
siah rock : oi.. ko gi tak kenduri ety ut?
aku : erk! aarr... aku nak gi, tapi kad kawin dia kat tapah, aku tatau jalan..
siah rock : jom laa... aku tak de geng dari sini.. warek dari serdang.. ko datang la ampang, kita gi sekali..
aku : huh.. dah kol 11, aku tak siap pape lagi ni.. ko gerak je la.. aku tak join kot..
siah rock : aku jemput ko kat damansara!
aku : erk! adeh.. ye la.. ye la.. aku bersiap ke ampang.. kita gerak sekali..
(dasar siah rock kapak)

bermulalah perjalanan gothy ke lrt kelana jaya.. ziiuuu.. ziuuuu (bunyi gothy di atas jalan raya) lepas beli tiket lrt putra.. aku muhabatin ke masjid jamek..gedek.. gedek.. gedek.. gedek.. bunyi tren atas landasan.. pas tu tukar tren naik lrt star.. muhabatin sekali lagi ke ampang.. gedek.. gedek.. gedek.. gedek.. then naik kereta cik siah rock ke cheras bandar tun razak.. ziuu.. ziuu.. (pssttt... cik siah suka hon dengan ganas.. maklumlah rock!!)

muzik kat khemah pengantin terlalu bingit.. sampai kitorang kene sembang jerit2.. naik kebas anak tekak aku bersembang.. tetapi itu bukan penghalang kami untuk berpose depan pelamin.. macam2 gaya aku pose..

dah lama tak jumpa korang.. WAREK, CHICKY, SIAH ROCK, ETY UT dan AWIN.. really miss u guys.. pas tu dah pas makan.. bertembung dengan MOHSIN, FIZI dan ANDY.. diorang cakap "wah miraa.. ko dah lain sekarang" erm.. people changes.. dude..

siah rock drop aku kat lrt putra station ampang park... aku muhabaten ke kelana jaya untuk ambik kembali gothy aku di sana.. setari menyambut roger aku untuk detim bersama2... lof u fren cup cup cup!! (skang cium kene ada bunyi, baru ikhlas)

dengan bangganya, aku drive gothy bersendirian ke sungai buloh ke rumah setari dengan cemerlang dengan penuh hidayah.. tanpa kesesatan atau terlajak.. hahaha..

datim dengan setari sambil makan roti boom taruk susu dengan roti nan cheeze ayam tandoori.. sangat romantik..

pukul 815malam balik ke rumah masing2.. aku masih drive dengan penuh hidayah.. terus sampai umah.. aku baru sedar.. rupanya rumah kita sangat dekat wahai setari.. hahaha...

dan tiba tiba berlaku adegan yang tidak di ingini...
kisah bersambung ...


*nota lutut - anyway b4 aku sambung kisah ni.. objektif entry aku ini ialah.. aku happy sangat ketemu member2 UiTM aku yang memang heppening.. nanti diorang upload gambar.. aku kasi link kat sini... lof u guys..!! cup cup cup!!

8 comments:

niz said...

tet teret teret teret tet tettttttttt....lagu pink penter okeh....tak sabo nak tunggu sambungan. sebab watak saya sebagai pelakon utama, tapi watak jahat, ada di situ. camera light action! cepat sket....

army4war said...

hahahah nantikan sambungan.. sabooo!!

setery said...

ala kau ni mcm yusuf haslam. x cukup sembilu 1 nak sembilu 2. x cukup sembilu 2 nak sembilu 2005. tapi i x sabar tau tunggu sambungannya.. hahaha..

yes yes kau berjaya dtg rumah aku. aku sungguh kagum. detim kita berjaya. makcik masak kuah dal juga berjaya masak sedap dari mamak.

cup cup cup. tee tee. purr purr.

zassssssssssssss~

bluefrog© said...

cepat2.. aku sakit perut tunggu nih..

setery said...

berak je la. jgn tahan2

niz said...

70 juta kali dah refresh nih...mana sambungan-nya...Lord of the rings pon tak lama cam ni tau...4 episot tuh...

push..push...

setery said...

kuatkan usaha. push ok!

army4war said...

dah siap daa..... hahahahah g tgok g.. jangan nanes2 plak baca n3 aku tu hahahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin