Sunday, May 31, 2009

Aku Se'RABBIT' Ali


Ali dan Suci~


"Aku se'RABBIT' Ali.. tuan aku bagi nama macho ini sempena nama pelakon pujaan beliau dalam cerita KAMI, dengan harapan aku semacho Ali.. tuan aku terpaksa google nama2 rabbit di internet, dan membuat perbincangan serius dengan seteri.. ada beberapa cadangan nama yang hampir menjadi nama aku.. antaranya ialah.. blacky (nama arwah kucing aku sob sob sob).. charlie.. harry.. kulop (seteri tak setuju, kampung sangat) .. dudu (macam nama dude our fren).. dark.. hassan.. romlee (nama pakcik aku, aku tolak mentah2).. bakar (pakcik aku gak).. tam (macam nama paktam, takmo) dan final dapat nama ALI.. haaaa~ perhh... memang mencabar cari nama aku..

aku ada tanda lahir di dahi yang sangat unik, itu bukan tatoo, tatoo hukumnya haram.... tanda lahir tu berbentuk star.. aku berkulit hitam manis.. Kawan baik merangkap awek aku bernama Suci.. sekarang kami terpisah.. aku dalam gothy.. Suci dalam Ferry.. ni antara biodata aku.. Kenali diri Aku se'RABBIT Ali'~"


Nama :
Shazli Bin Abdullah (tak ingat nama bapak dia, buat Hamba Allah je la)

Nama Glamor :
Ali

Nama Tuan:
Mira Damira

Umur :
2 hari

Tarikh Lahir :
30 Mei 2009 (Sabtu)

Tempat Lahir :
Atria Damansara

Status:
In Relationship

Hobi:
Joget2, goyang2, angguk2, geleng2..

Kawan baik merangkap Awek :
Suci

Musuh :
Tak de lagi

Makanan kegemaran:
Kerepek Pisang

Minuman Kegemaran:
Milo Tabur

Pengalaman Pahit:
Berpisah dengan Suci

Pengalaman manis:
Bertuankan Mira, duduk dalam gothy (miyahahaha~)

Artis Kegemaran:
Ali dalam cerita KAMI (nama sebenar korang google, malas nak cari)

Falsafah:
Hidup Ini Indah

Moto Hidup:
Jika tidak boleh menyenangkan orang.. Jangan menyusahkan orang..

Suci dan Ali sebelum berpisah uhuk uhuk uhuk~


*nota lutut - terimalah n3 sengal aku seadanya, anyway thx to seteri sebab sudi bagi Ali si Rabbit cumel tu kat aku miyahahaha... aku dah gantung dalam gothy.. dan berharap.. beliau tidak didera oleh orang2 yang rakus kat opis macam din.. uhuk uhuk.. (saja balas dendam)

10 comments:

starry~ said...

tanda lahir kat ALI cuma BINTANG sahaja. kalau ada tanda lain kat dahi ALI, aku akan.. akan... tak nak kiss ALI lagi..... (lari laju laju)

army4war said...

starry - tu bukan tatoo tau.. tu tanda lahir.. tatoo haram.. berdosa.. kalau ali terhantuk dan ada parut, jangan marah ek.. aku takut ali kene dera uhuk.. uhuk.. uhuk..

starry~ said...

ye ye ye.. aku cemas ali dengan suci berpisah ni.. aku harap ali selamat di dalam gothy. aku serahkan nasib dia pada kau.. masa depan dia di tangan kau.. ali ibarat kain putih (walaupun hitam) pepandai la kau corakkan dia.. jika kau corakkan dia (mengarut lebih, diam ko starry)

Baiklah.!

army4war said...

starry - ali gembira bersama aku... walau suci tiada di sisinya.. akan aku corak ali menjadi rabbit yang berguna, semoga dia tahu membalas budi aku bila dah besar nanti.. umph!

Anarm said...

what the...?? :-o

sebaliktabir said...

alahai comelnya.... kau comel macam diaorang tak mira? hehehe

army4war said...

anarm - what the what?! miyahahaha~

sebaliktabir - ces..!! kau samakan aku dengan seRABBIT tu bro.. cett!! miyahaha~

akira said...

ehe..memang kiut 2 ekor rabbit ni..
aku dah tengok si ali..
sorry guyss..
aku ketinggalan sket..
pape pung moga kekal abadi..
cinta ali vs suci..
(ape kejadahla aku melalut..ntah ~!@)

army4war said...

akira - walaupun sepatutnya nama ali adalah macho.. tetapi ali version rabbit ni cumel.. miyahaha~

akira said...

euwww ~!@

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin